מימוש האופציה

plm987

New member
מימוש האופציה

שלום רב, השאלה שלי למי יש את כח המימוש של האופציה להערכת החוזה, אני מעונינת לחזור לדירה והדיירים לא מוכנים להתפנות בגלל האופציה, הם רוצים לממש אותה מה אני יכולה לעשות ומה בגדר החוק . החוזה היה לחצי שנה עם אופציה לשנה נוספת . תודה מראש רונית

אופציה בהסכם שכירות

היא בדרך כלל חד צדדית לטובת השוכר. אם כך הוא המצב גם במקרה הזה, הרי שאין למשכיר ברירה אלא להמשיך בהסכם כאשר השוכר מודיע על מימוש האופציה.

plm987

New member
בכל זאת !!!!

עוד שאלה קטנה מה אם בכל זאת אני חייבת להיכנס לבית ואין ביכולתי לכבד את מימוש האופציה מה האפשרויות שעומדות בפניי . תודה מראש רונית

האפשרויות שלך

הן להגיע להסכמה עם השוכרים על ויתורם על האופציה, מן הסתם תמורת פיצוי כספי (כיסוי הוצאות העברה ודמי תווך באם יהיו הם סכום הגיוני וגם כך אין ביטחון שיסכימו) אם השוכרים עומדים בתנאי החוזה ובנוהל מימוש האופציה שאולי הוגדר בחוזה אינך יכולה לפנותם ללא הסכמתם.

u 1000

New member
כדאי...

לבדוק האם בחוזה רשום כיצד ועד מתי השוכרים צריכים להודיע על רצונם לממש את האופציה. אם הם לא עמדו בכתוב בחוזה תוכלי ל"הימלט" מהארכת החוזה בשנה. אם זה לא עובד ואת רוצה בכל זאת להיכנס לבית בכל מחיר את יכולה להציע להם פיצוי תמורת הויתור שלהם על האופציה.

למעלה