מימונה-שרשור עוגיות מסודר

זיוה ס

New member
הי דודו שאילה../images/Emo35.gifהמופלטה אתה מכין

עם שמרים
היום הבנתי שיש אנשים שעושים ללא שמרים ויוצא יותר טוב דעתך תודההההההההה
 
מופלטה מומלצת מאוד עם שמרים כי

אם מכינים עם שמרים היא רכה יותר ועסיסית והכי חשוב כשהיא מתקררת היא טעימה בטירוף ללא שמרים היא נהיית כמו פלסטיק נסי ותראי איזה הבדל
 
לא הבנתי את אופן הטיגון

נהיה לי בלגאן שלם מזה. איך המופלטות לא נדבקות אחת לשניה? ומתי צריך להוציא את הכמות? זה לא נשרף?
 
תשובה על אופן טיגון המופלטה...

את המופלטה הראשונה פותחים ןושמים במחבת ומטגנים והופכים הבאה אחריה שמים עליה וכך הלאה לעשות כ 20 אחת על השניה כל פעם מכינים ומניחים והופכים כאילו למעשה על פעם רק צד שלה נהיה מטוגן זה בסדר המופלטה ממשיכה להתבשל באדים שנותנים המופלטות אחת לשניה אחרי כ 20 עלים להעביר לצלחת שעליה מגבת גדולה ולכסות את הנגלה הבאה שמים על הנגלה שחיכתה במגבת בסוף לא נוגעים כחצי שעה במופלטה האדים עושים לה טוב המופלטות ניפרדים בלי בעיה אחת מהשניה כשהן מוכנות כאילו לקלף אותן אחת אחת בהצלחה ואני אכין לכם סדנא מצולמת למופלטה
 

נועית10

New member
יו איזה מזל שאמרת על השמרים../images/Emo140.gif

כבר חשבתי להכין מתכון של משהי בלי. עכשיו אנסה את המתכון שלך. תודה
 

GALITI2

New member
אח.דודו אין עלי

חזרתי עכשיו מהבית של אחותי,הכנתי שם מופלטות לפי המתכון שלך עם שמרים יצא יאמי! כולם ליקקו את האצבעות, הודות לך ! נותר לי רק להגיד לך תודה ענקית !!!
 
../images/Emo35.gifשאלת מופלטה../images/Emo35.gif

במה מטגנים? שמן או חמאה/מרגרינה? מגישים חם או קר? אולי אנסה להכין מופלטה בעצמי (מאוד סקרנית איזה טעם יש לזה...
)
 

dalia42

New member
נמרוד והמלפפונים, מופלטה לא מטגנים

בשום סוג של שומן ,אלא במחבת יבשה מאחר את עיגולי הבצק משרים בתבנית עם חצי כוס שמן , בשמן הם "נחים" ותופחים ולאחר מכן על השיש קרוב לכיריים פותחים את הבצק השמנוני לעלה דק ומניחים על מחבת חמה . לאחר שצד אחד נעשה מוכן הופכים ועל הצד העשויי מניחים מופלטה חדשה ושוב חוזר . אוכלים חם או פושר עם דבש, ריבה חמאה . בהצלחה.
 

rivkaman

New member
כדאי לנסות תראי כמה זה פשוט אני

מכינה על מחבט חשמלית אם יש לך.
 

סיוי 24

New member
דודו איזה עוגיות מהממממוותת אחת אחת

פשוט יצירת אומנות, המרצפנים משגעים (למרות שמשום מה אני לא אוהבת) והריבות האלו מטריפות בכלל הכל פשוט מדהים איזה ידי זהב!!
 
מתוק לי מתוק לי ולא רק../images/Emo57.gif

גם שמחה בלב יש מאחלת שהייה רק מתוק מתוק מתוק בכל בית ובית בארץ ובחו"ל שמור על עצמך ילדי
אתה מלך אמיתי תרבחו ותסעדו
 

מדגימה

New member
דוד החמוד לו לו לו לו לו

תברכ אללה עליך ובחמסה עליך, כלשי מגיין, תבחו ותסעדו,, דוד כל הכבוד אני בשוק טוטלי,,, אני שואלת את אימי שתחיה איך עושים שבקיה או כל מתכון מרוקאי אחר ואין לה ממש כמויות,,, את יודע כמו כל המרוקאים,,, מעט שמן ותמלאי 3 פעמים את קליפת הביצה במים וכו סוף סוף יש לי מתכונים כמו שצריך,,,,,,,,,,,,, שתהיה בריא ומאושר, ומעושר כל ימי חייך הללה מימונה ומברכה מסעודה,,,דודו אני בדרך כלל מבקרת שקטה בפורום חג שמח לכל בית ישראל באשר הם,,
 

לינדה7

New member
לדודו החמוד כשמו../images/Emo140.gif

אין לי מילים להוסיף ......כי לא נישארו לי מילים .
אתה פשוט מאוד גדולללללללללללללללללללללללל.....
 

Oti

New member
מדהים - גם התוצרים ובעיקר השיתוף

דודו תודה רבה לך על ההשקעה והנכונות לשתף בה כ ל !!! ןעכשיו - שאלה ובקשה שאלה - כיצד אתה טוחן את השקדים והבוטנים?? בבלנדר יוצא רסק, המגרדת המג'ימיקס גדטל מידי.. בקיצור מה אתה ממליץ?? בקשה - מה דעתך להעביר לנו סדנא של הכנת עוגיות מרוקאיות ובעיקר בעיקר המסאפן?? כמו תמיד אני מתנדבת לארח ולחילופין מוכנה להגיע לכל מקום. חג שמח oti
 
היי oti....

אני טוחן את השקדים והבוטנים תמיד במטחנת הבשר (או של המיקסר או מטחנת בשר ידנית כמו של פעם) זה יוצא היכי הכי טוב בקשר לסדנא אולי יום אחד .... אולי נראה כבר חג שמח ובהצלחה
 

alizaf

New member
גדול

אין עליך פשוט גדול אם אתה נשוי אשתך חוגגת ואני מקווה שהיא מעריכה . המון תודה וחג שמח עליזה
 

אנאבל 1

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif מלך../images/Emo70.gif

אין מילה אחרת לתאר אותך משקיען
אוהבת את התייחסות שלך לכל פניה ופניה כל הכבוד לך
 
למעלה