../images/Emo41.gifמתכון עוגיות רייבא שקדים
המתכון מאתר קוסקוס חומרים הדרושים: 300 גר' מחמאה 4 שקיות סוכר וניל 4 כפות סוכר רגיל 1 קמח אוסם קטן 100 גר' שקדים טחונים אבקת סוכר - לזריה אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים יחד- חוץ מהשקדים - עד שמתקבלת עיסה אחידה. לאחר שהעיסה אחידה מוסיפים את שקית השקדים הטחונים עד לקבלת עיסה אחידה שוב. שמים נייר אפיה בתבנית אפיה ומסדרים שורות עם רווחים סבירים שהעוגיות לא ידבקו. חשוב מאוד - ליצור ע י ג ו ל י ם קטנים מהבצק (ללא מעיכה אפילו קלה) ומסדרים את העיגולים ואופים בתנור מחומם מראש למשך 20 דקות לערך בחום של 180 מעלות. עוגיות עדינות ויש לבדוק שלא ישרפו באפיה. לאחר שמתקררות יש לפזר אבקת סוכר. לגיוון: לערבב אבקת סוכר עם אבקת קינמון ולפזר- טעים!