../images/Emo41.gif מתכון למרציפן מרובע ועיגולים
מכינים את המרציפן יוצרים צורות שאוהבים משולשים מלבנים מרובעים כדורים הכי חשוב אחרי טבילת השוקולד לנקז היטב שוקולד מאוד חשוב לשים על נייר אפיה לייבוש ולא על רשת כי על רשת הם נידבקים 1 ק"ג שקדים חלוטים ונקיים מקליפה. לנגב טוב טוב עם מגבת. לטחון. לערבב עם 2 וחצי כוסות סוכר ולטחון שוב. להוסיף 1 ביצה. להוסיף 2 כפות קרם נוגט או פרלינה אגוזי לוז, או ממרח נוטלה (ביתית יותר טוב). לערבב היטב. להוסיף כפית קטנה מי ורדים איכותית. להוסיף 100 גרם אגוזי מלך שבורים + 200 גרם אגוזי קשיו שבורים, לגלגל לכדורים. להמיס שוקולד בסיר אדים כפול (בן מארי), להשאיר על אדים כל זמן מהלך העבודה (לא על האש). להכניס כל כדור או כל צורה אחרת לשוקולד לגלגל ולהוציא. לנער בעזרת מזלג מנוזלי השוקולד, להניח על נייר אפייה לייבוש של 4 - 5 דקות לפני שמתייבש זה הזמן להיות יצירתיים, כל מה שעולה בדעתכם לפזר למעלה כמו אגוזים - שקדים פרוסים - תלתלי שוקולד - דובדבנים - סוכריות - נטיפי שוקולד - חתאי אגוזי מלך או חצאי אגוזי קשיו וכו... להעביר למנג'טים. ניתן לצפות גם בשוקולד לבן מומס.