חזרתי../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
חזרתי מקוסטה ריקה! היה ממש שולט ומגניב והכל ביחד....ואני רוצה לחזור!!
יש לי טונות שיעורים עד סוף החופש. בלה. ו..ו..ו...אני רוצה לחזור! אה כן. ולעבור לאקסטרני
קיצר...אתם לא מאמינים מה היה!! היינו כזה בבתי מלון..עכשיו לא בכולם הייתה טלוויזיה...אבל באלה שכן...אז אני ואחותי כזה מתלהבות שהיו שם ערוצים ממש ממש מגניבים! WB, FOX...
טוב אז אני כזה מאושרת, אחרי מקלחת ויום ארוך, פותחת טלוויזיה ומזפזפת....ומחליטה להעביר כזה לWB...פתאום אני רואה את לורליי...אני כולי נדהמת
ואז מהר סגרתי כדי לא לגלות ספוילרים [למרות שלצערי גיליתי אחד...] ואז איזה 3 ימים אחרי..אני פותחת שוב ובמזל רע [כי אני הרי לא רואה מעבר לשידורים בארץ...זתומרת==> לאיודעת כלום על עונה 7...] רואה שוב את רורי!!! אעע... ובפעם שלישית שפתחתי טלוויזיה - שוב לורליי!!!! זה פשוט לא הגיוני
בטח זה היה פרומואים או טריילרים או בלה בלה בלה...כי הבנתי שלא משודרת עונה שביעית..כאילו שיש הפסקה. אבל בכל זאת..בלה. ומה שהכי מפתיע, זה שגיליתי ספוילרים מנוגדים!!!! למשל [
וזה סתם דוגמה! זה לא באמת מה שראיתי! אתם יכולים לקרוא] ראיתי את רורי עם ג'ס ואח"כ בפעם השנייה שפתחתי ראיתי אותה עם לוגן.... אז אני כבר ממש לא יודעת מה הולך שם...XD אבל אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מדי כדי לא להרוס לעצמי....XDDD כל עוד יש ספוילרים מנוגדים אני משכנעת את עצמי שאני לא יודעת מה קורה...[ובתכלס אני באמת לא יודעת מה קורה...לא הבנתי כלום..
...אולי זה כי מיהרתי לעצום עיניים ולסגור טלוויזיה..חח] טוב. קיצר. חזרתי. תתרגלו חזרה לבירבורים האינסופיים
אה כן. וכבר הזכרתי שאני ממש הולכת לעבור לאקסטרני?
חוזרים ללמוד ברביעי
כלכך מתאים לי עוד קצת (הרבה) חופש....!!