מימדיון יש ברשותי 10 כרטיסים למימדיון לתאריך 13 לחודש במחיר 35 ש"ח לאחד מי שמעוניין שישלח לי מסר
J jesie12 New member 7/8/08 #1 מימדיון יש ברשותי 10 כרטיסים למימדיון לתאריך 13 לחודש במחיר 35 ש"ח לאחד מי שמעוניין שישלח לי מסר
ק קרמבו 112 New member 7/8/08 #3 אגב תמיד את יכולה לבוא לקופות ולמכור את הכרטיסים שם לשוטרים שחסר להם כרטיס או לאזרחים שבאים בלי לדעת שזה יום סגור ואז לא מוכרים להם כרטיסים יחטפו מימך אותם בהצלחה
אגב תמיד את יכולה לבוא לקופות ולמכור את הכרטיסים שם לשוטרים שחסר להם כרטיס או לאזרחים שבאים בלי לדעת שזה יום סגור ואז לא מוכרים להם כרטיסים יחטפו מימך אותם בהצלחה
J jesie12 New member 7/8/08 #5 אני יודעת אך אין לי אפשרות הבן עובר ניתוח ביום שני ואין מצב שאוכל להגיע לשם ברביעי
ק קרמבו 112 New member 8/8/08 #7 בהצלחה בניתוח של הבן אחלמה מהירה שתיהיה ורפואה שלמה לכם. את יכולה לנסות לשלוח לקופות מישהו אחר במקומך למכור אותם חבל אם הייתי בעבודה הייתי מנסה לעזור לך איכשהו ....
בהצלחה בניתוח של הבן אחלמה מהירה שתיהיה ורפואה שלמה לכם. את יכולה לנסות לשלוח לקופות מישהו אחר במקומך למכור אותם חבל אם הייתי בעבודה הייתי מנסה לעזור לך איכשהו ....
ק קרמבו 112 New member 8/8/08 #6 אם כך אז תדעי שאני עובדת בקרנות השוטרים אז כשאחזור מחופשת הלידה אשמח לתת לך שירות בטלפון חחחח
J jesie12 New member 8/8/08 #8 אני יודעת ../images/Emo13.gif היה כאן שירשור לא מזמן והגבתי לך , כנראה שלא שמת לב.... אם את נמצאת בבית השוטר בת"א רוב הסיכויים שנפגשנו
אני יודעת ../images/Emo13.gif היה כאן שירשור לא מזמן והגבתי לך , כנראה שלא שמת לב.... אם את נמצאת בבית השוטר בת"א רוב הסיכויים שנפגשנו
J jesie12 New member 8/8/08 #9 ו...../images/Emo49.gif והמון נחת ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif