מים

levyyosi

New member
מים

לא בטוח שהשאלה שייכת לפורום הזה אבל הכל זאת... יש אתר / פורום שאפשר למצוא בו מידע לגבי תעלות , ניקוזים , צינורות וכו'?? תודה מראש לעונים

levyyosi

New member
טוב.. אז ככה :

יש לי שטח עם תעלת ניקוז פתוחה ואני רוצה להכניס אותה לצינורות נקוז תת קרקעיים.אבל אז אני יוצר בעיה של ניקוז והפתרון הוא קביעת תוואי למעביר המים וצריך לתת הגנות לצינור באיזורי מסעה ומדרכים (פלטת בטון שמעבירה את העומסים אל מעבר לצינור) ואני גם צריך פרט של כל זה. תודה מראש

מלפוף

New member
תגובה.

פתח את הקטלוג תשתיות של אקרשטיין ותוכל למצוא שם את רוב האלמנטים הכבדים של אקרשטיין בכל הנוגע לתיעול ולניקוז, לברות קולטנים, תאי בקרה, צינורות וכדומה. אם מדובר בתיעול מקומי וניקוז של שטח פרטי קטן אתה יכול להשתמש באלמנטים אחרים כמו תעלות ניקוז מפיברגלס עם רשתות נירוסטה\פלדה, יש דגמים המיועדים לעמוד גם בעומסי דריכה גבוהים. לאחרונה התקנתי בפרוייקט תעלות ניקוז לאלמנט תת קרקעי מתוצרת חברת alfa-drain הצרפתית שחוברו למשאבות. מדובר באלמנטים מאוד מעניינים, מאוד אופציונלים ומאוד מודולרים שניתן לשלב בתוכם מגוון קולטנים, שילוב של אלמנטים פתוחים\סגורים לניקוז או לתיעול ועוד כהנה וכהנה... אם תוכל לצרף סקיצה, אפילו סכמטית אני מאמין שאני אוכל לסייע לך בצורה טובה יותר. בכל מקרה אני מקווה שהייתי לך לעזר. בהצלחה ועבודה נעימה

למעלה