"מים"

סנדי 33

New member
"מים"

אני לא שותה המון מים כי אני לא אוהבת את הטעם שלהם יש לי בעיה עם שתיה בכלל שאלתי היא: איך גורמים לאדם שלא אוהבת לשתות פשוט לשתות, והרבה? לאט לאט מתגנבת לי לפורום המעניין שלכם

מים - נושא מעניין

האם אי אכילה או שתיה של... הוא חלק מהפתלוגיה / חלק מהמחלה של האדם או אולי לא? אם אנחנו לא אוהבים לאכול משהו מסויים האם זה יכול להעיד על מצב מסויים של האדם? אשמח לשמוע תגובות. שלומי.

רפי עשת

New member
אם מסתדרים וחשים טוב כשמנצלים

את המים מהפירות וכו' - על הכייפק. העיקר אינו רק "לשתות 20 כוסות ביום" אלא - להיות בריאים ולחוש טוב. באותו כיוון - לכן אין (!!) מזרון טוב, אלא מזרון טוב הוא המזרון, הנוח לכל אחד מאיתנו (והשונות אינסופית)

בוודאי..

בראיה הסינית כל טעם מקושר לאיבר ולכן חוסר איזון של אי רצון או תשוקה עזה תכוון אותי לחוסר איזון באיבר . ילדים שאוכלים קירות וגירים לרב חסר להם סידן ילדים שאוכלים חמציצים ומלקקים לימון לרב נראה אצלהם כבד לא מאוזן אולם שום דבר אינו חקוק בסלע וזה שאינני אוהבת עגבניות לא מצביע ( בגישתי בכ"א) על חוסר איזון כלשהו .. מקוה שעניתי יעל

ראשית זה הרבה עיניין של הרגל

פשוט צרפי אליך בקבוק מים מינראלים לכל מקום שאת הולכת וכשתזכרי קחי לגימה אחת - לאט לאט תראי שאת זוכרת יותר ורוצה לשתות יותר. פעם מישהו סיפרה לי שטפטפת רסקיו בתוך בקבוק מים מהראלים עודד אותה לשתות - שווה לנסות. בהצלחה יעל

freearth10

New member
מודעות וברור הסיבה

מתוך הנסיוןשלי אני יכולה לאמר לך שעם המודעות, משתנה גם הטעם. פעם לא יכולתי לשתות מיים. היום אין לי בעיה והרבה פעמים אני אפילו מעדיפה מיים "כמעט" על כל משקה אחר. שנית ניתן לברר האם הטעם של המים בא עקב איזשהו ארוע רגשי שגורם לך לחוש סלידה אל המים שבא לידי ביטוי בטעם. אם יש לך בעיה עם שתיה בכלל, אז כדאי מאוד לברר למה, כי זה כבר יכול להיות סיפור ברמה אחרת לגמרי. מאיה

hadaraviram

New member
אפשר, אולי,

להתרגל לשתות תה צמחים ללא קפאין וללא סוכר במקום מים... אם את אוהבת משקאות חמים.

סנדי 33

New member
העניין הוא שאני כן רוצה לשתות

אבל פשוט לא מסוגלת ועם הזמן איבדתי את תחושת הצימאון אומרים שמאבדים את כושר הראיה אם לא שותים האם זה נכון ? אפילו פעם רשמתי פתקים בכל הבית "לשתות מים" וגם לא הלך לי אמרו לי לשתות בלגימות קטנות כדיי לא להעמיס בהתחלה וליצור דחייה אבל גם לא הלך לי מה שקורה שאני גם לא שותה משקאות ובכלל לא אוהבת שתיה חמה כך שיוצא לי לשתות אולי אולי 4 כוסות שתיה בכל היום כן לא אכחיש שזה גורם לעיפות מקווה שתמצאו לי פיתרון או שכמו שאמרת צריך להיתרגל לשתות .....

dudi adler

New member
היי סנדי

האם השתן שלך צהוב? אם השתן שקוף, סימן שיש לגופך די מים ואם לא, מומלץ לשתות. כ70% מגופינו הם מים, המים נמצאים בכל תא, בדם וכיו''ב והכרחיים לתפקוד תקין של הגוף. האם את אוהבת תה צמחים?(ללא קפאין כי קפאין גורם לנו לאבד נוזלים) בהצלחה דודי

freearth10

New member
הרגלי אכילה../images/Emo78.gif../images/Emo185.gif

היי סנדי, האם את אוכלת כמו שאת שותה? ספרי מה את אוכלת, איזה טעם את אוהבת וזה אולי יעזור כאן קצת יותר. עקרונית, לי יש תחושה שאת לא מאפשרת לדברים לצאת החוצה, לא רוצה להתנקות ממשהו שיושב עמוק עמוק בפנים. מאיה

למעלה