blue dragonfly
New member
מים!../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif
יבש פה... כבר יותר מידי זמן. טוב אבל אני לא הולכת לעשות לכן הרצאה על זה כי אתן יודעות את זה טוב כמוני. אני נטשתי ואני מרגישה רע בגלל זה... אני אוהבת את כולכן מאוד וחשוב לי שתדעו את זה.
(קיטש). אז היום חזרתי הבייתה (אחרי מבחן רשע במתמטיקה
) וראיתי לי להנאתי "אכזריות בלתי ניסבלת" (מומלץ
)... ואת מי אני רואה שם בתפקיד משעשע ביותר? *טה טה דה* ריצ'רד גילמור! אבוי! הזוועה! ראיתי אותו בבוקסר! עם המון בחורות בלבוש תחתון מסביבו! בררר
אבל הוא שיחק בסרט עם ג'ורג' קלוני וקטרין זיטה ג'ונס (חולה עליה
), שזה מכובד בהחלט... תאמת ראיתי אותו בפירסומת לסרט הזה בשנה שעברה, אבל פרח מזיכרוני לבשר לכן... אז אם אני כבר פה, אנא שתפו אותי מה תוכניותכן לפורים
|רעשן
לי איןממש תחפושת (
) אני רק שמה מחושים פרוותיים וצעיף נוצות... אבל אני מתחפשת עם חברה שלי כי שתינו חשקנו במחושים האלו
אבל יכול להיות שהמחנכת שלי תשים אותי בספרייה לכל היום של פורים בתור עונש ש"הברזתי" מהיום ספורט
. ואני לא הברזתי! פשוט נסעתי עם חברה לחרמון (
) וזה במקרה יצא על התאריך הזה... רישעות
. טוב אני מרגישה שאני מדברת פה יותר מידי על עצמי, מה שאני ממש לא נוהגת לעשות בד"כ
. אז אני הולכת להמשיך לשיר עם האחים שלי את "ואיך שלא" (אח שלי לומד את זה בגיטרה!
)... ומי שרוצה ייעוץ לתחפושת, שלא תהסס לבקש!
כבר עזרתי למיכל... צ'או דפני
יבש פה... כבר יותר מידי זמן. טוב אבל אני לא הולכת לעשות לכן הרצאה על זה כי אתן יודעות את זה טוב כמוני. אני נטשתי ואני מרגישה רע בגלל זה... אני אוהבת את כולכן מאוד וחשוב לי שתדעו את זה.