מים שקטים

gaya36

New member
כל אחת ומה שעושה לה טוב. זה מה שבאמת חשוב!

A לוןA

New member
באמת?

בעולם הונילי שלי יש 2 אנשים שיודעים. וגם הם כי אני סומך עליהם לחלוטין.
מעניין מה הסיבובים שלהן, שלידן את נראית נורמלית...

לפרט?

אני חושבת שכולם די מסובבים, וצריך בנאם מסובב שיבוא ויצהיר על זה בשביל שהסכרים של כולם ייפתחו.

תשמע, אחרי יציאה מהארון בגיל מאוד מאוד צעיר, ואז "חזרה למוטב" - שום דבר כבר לא מפתיע את האנשים שנשארו איתי מאז.
וגם, באופן טבעי, החברים שלי חייבים להיות עם ראש פתוח, אחרת לא היו נשארים חברים שלי...

יכול להיות שזה הגיל

אני צעירה וחברות שלי צעירות,
וגדלנו בעולם שהוא כבר הרבה יותר open minded והכל יותר פרוץ.

לי פשוט קשה לסתום את הפה

יושבת עם חברה בבית קפה מעפן באזור השרון, לידנו שולחן של סבתות,
היא, כולה מובכת ומגמגמת, מנסה לשאול אותי אם זה נורמאלי שהחבר שלה כל הזמן מנסה לשכנע אותה לאנאלי,
אני מספרת לה כמה זה טוב.

"אבל זה לא כואב?!" היא נדהמת
"קצת, בהתחלה, אבל לי זה עושה את זה! כאב, בכללי. את לא מבינה איזה סימנים הוא השאיר עליי לפני שבוע... חכי, הסבתות ילכו ואני אראה לך..."

כזה.

מה שמדהים בכל העיניין, שלא רק שהיא לא הזדעזעה, אלא התחילה לספר סיפורים בעצמה, לא על BDSM, אבל על "סטיות" אחרות.
ונחשי מה, גם לה עושה את זה שמפליקים לה מדי פעם.

חחח, שוב כמוני - גם לי קשה לסתום

ואצלי רוב החברות בתולות בכלל, אחת או שתיים אפילו על סף הא-מיניות... אז חלקן בין כה קצת מזדעזעות באופן כללי - כ"כ לא משנה במה בדיוק מדובר, שאפשר פשוט לשתף בכל!
וכן, גם אצלי הן עוד הזדעזעו מדברים אחרים קודם - הביסקסואליות, הצבעה ל"עלה ירוק", רחמנא ליצלן... הן כבר רגילות שיש להן מופרעת מבית טוב...
חברה אחת אמרה שאם היא תראה את האיש שלי עם שוט ביד עומד להצליף בי - היא תעוט עליו בזעקות "מה אתה עושה לחברה שלי?!" ותנסה להחזיק לו את היד
חמודה

האמת, לא מבינה איך את יכולה להיות חברה

עם כאלו בנות.

אני לא מסוגלת להיות חברה של בנות: מתחסדות, שיפוטיות, לא זורמות - שאין להן ראש פתוח לדברים
והכי חשוב שיהיה להן חוש הומור.

בתולות וא-מיניות???? אז על מה יש לדבר??? חחחח

חחחחחח

אז ככה-
קודם כל, אני יודעת שצחקת אבל אענה ברצינות:
א. ברור שחברות מתבססת על יותר מזה. אנחנו חברות יותר משני עשורים, ויש לנו גם עבר משותף וגם המון ערכים ותחומי עניין משותפים (אקולוגיה, אהבה לבעלי-חיים, אהבה למוסיקה וקריאה, אהבת הייחודיות והנונ-קונפורמיזם [להיות בתולה בגיל הזה כי כך את מרגישה, או להיות (כנראה) עם נטייה א-מינית - נחשב לא פחות סוטה מלהיות בדס"מית...
]).
ב. אלה גם חברות מהסוג שהוא יותר ממשפחה - כאלה שאת יכולה לצלצל אליהן באמצע הלילה אם את בצרה ולדעת שהן יהיו שם בשבילך.
ג. הן לא שיפוטיות או מתחסדות - הן פשוט גם וניליות וגם פחות מיניות ממני באופן כללי. בנושאים אחרים דעתן פשוט שונה בגלל חינוך אחר וגם בגלל תחושות אחרות. גם אם זה בגלל בעיה פסיכולוגית, נניח - בטח שזאת לא סיבה לשפוט, להיפך.
וכך יצא שאני הצבעתי (ועישנתי) "עלה ירוק", שאני הראשונה והיחידה שאיבדה את בתוליה, שאני לא סטרייטית, שאני אתיאיסטית ששומרת כשרות רק ביום כיפור (
), שאני היחידה שנעצרה בהפגנות (או שהלכה להפגנות בכלל), וכן הלאה.
אז גם אני לא שופטת אותן על כל ההבדלים האלה - כולן מכבדות את כולן
יש לי גם חברה דתיה אחת, שזה בכלל מטורף. אבל יש לה ראש מאוד פתוח (למשל, היא מתנגדת להומופוביה וחושבת שצריך להתיר תחב"צ בשבת), ושוב - פשוט כבוד הדדי.
וחשבתן שאני לא מקבלת דעות שונות

כל עוד כל אחת מכבדת את דרכה של האחרת

ניתן לשמור על חברות.
וברור שצחקתי ושלא הכל קשור לסקס בחיים ויש הרבה דברים מעבר בחברויות עם אנשים.
המשפט שרשמת: "כאלה שאת יכולה לצלצל אליהן באמצע הלילה אם את בצרה ולדעת שהן יהיו שם בשבילך"
שווה את כל החברות בניכן.

אגב -

יש חברה אחת מאותה תקופה ששונה מכל הנ"ל ותמיד הייתה. אני אסירת תודה שיש לי אותה
היא ביסקסואלית שחיה עם אשה וקוראת עכשיו ספרים קינקיים על גייז ולסביות

כפרעליה - היא שולחת לי לינקים לפעמים

בכל אופן - שתינו תמיד סוג של יצאנו מהארון רק אחת בפני השנייה (לכל האחרות יותר "נתנו להבין לבד" - מכירה את זה?).
אז יום אחד העליתי בפניה את הנושא - אמרתי לה "הוא ואני - אנחנו קינקיים". ככה זרקתי את זה. והיא כזה ספק מסמיקה במבוכה וספק מתרשמת ומרוצה(!), ואז מספרת שהיא התחילה לאחרונה לקרוא ספרים כאלה, ושזה ממש לא כמו שכולם חושבים (דאאאא). שזה יכול להיות אפילו רומנטי, ושזה לא אפל כזה של מועדונים חשוכים וכל מיני סוגי אלימות וסטיות - ובקיצור, לא כמו מה שמוכרים לנו על התדמית של זה.
ואני כזה מתלהבת: "הו! בדיוק!!!!!" ונפתחת, ומתחילה לספר לה קצת יותר על הנושא, ועל הקווים האדומים שלי, למשל (מסתבר שאלה גם הקווים שלה כשזה מגיע לקריאה - מה שלא עושה לי את זה בפועל - היא לא יכולה לקרוא על זה
), על צעצועים שיש לי, כאלה...

שתינו עברנו בעבר יחד (לא יחד מעשית - כחברה וכאוזן קשבת!
) את תהליך ההבנה של הביסקסואליות שלנו, כך שזה היה הכי טבעי שבעולם שהיא תדע גם על זה. מה רבה הייתה הפתעתי כשהיא סיפרה על הספרים האלה שמושכים אותה עכשיו! היא אחת מאלה שציינתי קודם שיש להן לינק לבלוג שלי

A לוןA

New member
מפגש חד-מיני

עם אנשים שאתה מכיר שנים
הוא תמיד מקום שאתה חוזר ממנו עם אנרגיות שונות לגמרי

gaya36

New member
לגמרי! ולא מרגישה געגוע עד שנפגשים

ומחכים עד לפעם הבאה.....

gaya36

New member
אתה יודע כמה זמן לפני אני כבר ערה?

אני מסוג הגמדים הקטנים שמפתיעים את אנשי הבית בדברים טובים כאשר הם מתעוררים לבוקר חדש ואני כבר לא נמצאת שם, או כשחוזרים בצהריים והריח של הבישולים עדיין שם כאילו אני נמצאת שם בפועל
אמרתי לך פעם יש יתרון גדול בלהיות היפרית.....

G מאסטר

New member
אנו מדמיין רק כמה דברים

את יכולה לעשות ולהנות כשמישהו ישן...אבל לא מת...

איזה כיף להתעורר כל בוקר עם אישה היפרית שרק מחפשת מה להכניס לפה...

UltraL

New member
לא היו חושבים עלי אבל אולי כן

אני מאוד סגור לגבי המיניות שלי עם חברים ולא מדברים על זה.
לא היו חושבים שאני שולט בדסמי, סקס מניאק, סאדיסט ומפלצת בבקבוק שמשתחרר בסשן.
מצד שני אנשים מכירים צד מתפרץ ואגרסיבי שלי אז ההפתעה לא תהיה גמורה.

למעלה