מים קרים...

מים קרים...

לתוכים שלי יה נורא נורא חם היום.. וכבר יש להם בריכה והכל אבל כנראה שזה לא מספיק.. אז שמתי להם בבריכה מים קרים מהמקרר..כדי שיתרחצו בזה וזה יקרר אותם יותר.. הבעיה שהם גם שתו מזה!(למרות שאחרי שלבנה שתת היה נראה שפחות חם לה) השאלה אם זה לא עלול להזיק להם זה שהם שותים מים קרים??

רואי

New member
מומלץ לא להביא להם מים קרים

ואם את רוצה לקרר אותם אז הכי טוב שתתיזי עליהם מים

ניסיתי....

הם לא סובלים את זה ומנסים לברוח.... ובסוף יוצא שכל הכלוב דביק וספוג מים ור התוכים נשררו כמעט יבשים לגמרי כי הם ברחו מהשפריץ...

יש הצעות נוספות?

בכל זאת הם בחוץ וזה איזה 40 מעלות ומאוד יבש.. ובצהריים בכלל הכל לוהט(למרות שהם בצל).. למישהו יש רעיונות נוספים לקירור?? והאם באמת מים קרים יכולים להזיק?

נעה גל

New member
חשבת אולי להכניס לתוך הכלוב

ממטרה של טפטפות? אני זוכרת שחשבת לשים שפריצים כאלה של מים (כמו בסופר על הירקות) ובסוף וויתרת בגלל הסיכוי לחלודה. זאת את, נכון? מה עם, תקחי ממטרה של טפטפות (שהשפריץ שלה חלש יחסית ואפשר לכוון את הקוטר שלו) ועל החלק התחתון של הכלוב (משהו כמו גובה של 80 ס"מ) תגני עם ניילון או כל דבר אחר?

סבבה..

הם באמת מאוד שמחו למים הקרים.. אני אנסה קוביות קרח באמת.. חשבתי על זה אבל לא הייתי בטוחה שזה לא מזיק.... אז אפשר למשל כמו שעושים בגני חיות לתלות גוש קרח גדול בכלוב ושהם ילקקו/יכרסמו/יתרחצו בו... לא??

אלוהי הדברים הקטנים זה אתה?

אתה גם היית בפורום משינה ודיברתי איתך לפני כמה חודשים בצ'ט אם אתה זוכר. נו טוב לדעת
(או שזה בכלל לא אתה.)

רן בראל

New member
אופטיקאי 1

לא זה לא היה אלוהים, זה היה אני... איזה עולם קטן, אלוהים הוא שותפי לדירה. פשוט הוא היה על המחשב לפני ולא שמתי לב שאני על השם משתמש שלו... אני ימסור ד"ש

אוי חחחחחחחח לא הבנת אותי :)

חששתי שלא תבין התכוונתי האם הניק אלוהי הדברים הקטנים-שלך? כלומר זה אתה??. רק בשם אחר? או שזה בכלל בנאדם אחר?.. הבנת? :p

yogibear

New member
שאלה נוספת בקשר לבריכת מים ../images/Emo53.gif

הפעם האחרונה שהיו לי תוכונים חלפה לה לפני כ 30 שנים ... אודה לעזרה נוספת : 1. אתמול קיבלתי זוג קוקטלים בוגרים, מהשרשור הבנתי שניתן לשים להם קערת מים גדולה כדי שיוכלו לרחוץ בה - מומלץ ??? 2. חוץ מאבוקדו או שוקולד האסורים לתוכי , האם יש ירקות מסויימים שכדאי לתת אותם לתוכי זה? (ירקות עם מינרלים וויטמינים) .... 3. קראתי בשאלות הנפוצות על משחקים לתוכי, האם גם לקוקטיל מתאים ענף של אקליפטוס? תודה מראש לעונים.

נעה גל

New member
לגבי אקליפטוס - כן. כן. כן

הם מתים על ענף רענן עם עלים. אצלנו זה המשחק הכי אהוב. אני מחליפה ענף בערך כל יומיים כי הם פשוט לא עוזבים אותו מהרגע שהוא מוכנס לכלוב.

טרי או יבש?

כי יש באילת כל מיני פארקים עם אקליפטוסים....אוליי אני אביא לתוכונים שלי... לשים את הענף חי או מיובש??

לשים את הענף במים

אם יש לתוכים בריכה, כדאי לשים את קצה הענף במים, כך הוא לא יתייבש ויישאר טרי וטעים ליותר זמן. התוכי שלי גם אוהב לחשוב שהוא בג'ונגל ולהתלות הפוך מהעלים...

הבריכה לא מספיק גדולה...

התוכים שלי אוכלים את העלים של המטפס שעל הכלוב.. אני מניחה שהם יאכלו גם תעלים של האקליפטוס...

נעה גל

New member
הם אמורים לאכול את העלים של

האקליפטוס - זה גם טעים וגם בריא. הדבר הראשון שהקוקוטילים שלי עושים כשאני מכניסה ענף טרי לכלוב זה, להוריד לו את כל העלים.

למעלה