מים - מים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

Sודית

New member
בקר טוב לכולם וחג שמח ושנה טובה

יופי של סיפור מגי... אם רק נזכור ונדע כם להשתמש, בכל הסיפורים החכמים שאנו קוראים. סודית מחפשת את הסדק שלה.

magy

New member
שאלת מיליון הדולר

מה עושים עם כל מה שקוראים? קוראים, וממשיכים הלאה.......טבע האדם....... מבטיחים לעצמנו ליישם את כל התורות..........בתיאוריה..... ממשיכים הלאה ולא משנים דבר.........בפועל...... למה? ככה!!!!!!!! אולי זה טוב רק כסיפור - אגדה???????

Sודית

New member
גם אם לא שמים לב....

הרבה דברים כן זוכרים, כן מיישמים. כמובן לא באותו רגע של קריאה.... אך אני מאמינה ש....מתישהו זה בא. פתאום נדלק במח זכרון של פעם. ולא, אני לא אומרת שזה קל ליישם, אך לעיתים בלי שנשים לב, אנו פועלים... על סמך דברים שקראנו או שמענו...פעם... סודית מפעם לפעם.

דניאלה1311

Active member
מנהל
יופי של אגדה - אוהבת אגדות גם עם מוסר השכל למרות שאני לא מאלו שמשכילים כל כך ממוסרם של אחרים בוקר טוב, כבר צהרים ועוד מעט יגמר היום הזה ומחר שוב חיים בלי חג עד סוף השבוע. הידד

israel7

New member
חג שמח לכולם,,,,,,

זהו כל האורחים נסעו,,,,, אחלה סיפור מגי וגם אני מצטרף לדעתה של סודית, מכל מוסרי ההסשכל משהו כן נישאר בנו ואנחנו כן זוכרים אפילו את המעט שבמעט, הרי כל סיפור הוא עולם שלעצמו, והיום אני יכול לומר לכם שבנקודת הזמן של היום אני צריך להודות לבורא עולםוגם למוסרי ההשכל ואני נשוי לאשה שאני אוהב כבר 30 שנה,ואני אוהב אותה כל יום יותר מקודמו,יש לנו ארבע בנות מקסימות ואנו כל יום לומדים משהו חדש,, וכן מגי זה גם בזכות הנימוד היום יומי מהסיפורים,,,,,, לא התכוונתי לגלוש לפרטיות שלי כל כך אבל מה לעשות,,אתם הרי יודעים כשהאצבעות על המקלדת לפעמים אין עליהן שליטה,,,

magy

New member
תענוג לשמוע שיש אהבות שמחות

ממש תענוגגגגגגגגגגגגגגג עד מאה ועשרים....

israel7

New member
תודה מגי,,,,,,

ואל תדאגי מישהו עוד יפתיע אותך,,,, ויכנס אלייך דרך החלון,,,(לא שכחתי) ומי יודע לאן זה עוד יוביל,,, אנחנו עוד צעירים לא???

למעלה