מים...מיייים.... יבש פה!!!!!!!!!!!!
C Come Alive New member 2/7/07 #2 ../images/Emo28.gif תן להתרגל ../images/Emo122.gif עוד מעכלים את המעבר.
S Simply Blonde New member 3/7/07 #8 וואו אני פדופילית!!!:-O מה המספר של הפורום הזה? שנשאר שביעיסטים לנצח... להלהלהלההההההההההללהלהלה.*כאילו השיר,זרמו*
וואו אני פדופילית!!!:-O מה המספר של הפורום הזה? שנשאר שביעיסטים לנצח... להלהלהלההההההההההללהלהלה.*כאילו השיר,זרמו*
ג גליזה New member 3/7/07 #6 אולי במקום להתלונן תעשה גם משהו? מה אנחנו? צוות הווי ובידור? אני שמחה לפתוח שרשורים כל פעם שיש לי רעיון נחמד וזמן, אבל אני לא יכולה לדאוג לך לפעילות 24/7. תפתח שרשורים, נשתף פעולה!
אולי במקום להתלונן תעשה גם משהו? מה אנחנו? צוות הווי ובידור? אני שמחה לפתוח שרשורים כל פעם שיש לי רעיון נחמד וזמן, אבל אני לא יכולה לדאוג לך לפעילות 24/7. תפתח שרשורים, נשתף פעולה!
G gorck New member 3/7/07 #7 אני אעשה... שירד לי הלחץ.... אתמול תאוריה, היום ציוני הגשה בפיזיקה, מחר זימון ירפ"א ורביעי כבר מחנה קיץ!!!
אני אעשה... שירד לי הלחץ.... אתמול תאוריה, היום ציוני הגשה בפיזיקה, מחר זימון ירפ"א ורביעי כבר מחנה קיץ!!!