מים ירוקים- מחיר

פיצושקה

New member
מים ירוקים- מחיר

היי, רציתי לדעת מה הטווח מחירים של מים ירוקים לרדיאטור, כי הייתי היו בתחנת דלק ונראה לי שעבדו עלי בגדול!!! גם לא אמרו לי את המחיר לפני שמילאו וגם חייבו אותי בע-נ-ק (כך לפחות נראה לי) אלה מים ירוקים של חברת "פז" אשמח לתגובות.

פיצושקה

New member
98 שקלים חדשים!!!!!!!

נראה לי 450 מ"ל?? יכול להיות? לא זוכרת אני צריכה לרדת לרכב בשביל זה.. אבל זה נראה לי מחיר מופרז לכל כמות שהיא!!

be_roo

New member
בתחנות דלק קונים רק דלק

לא מים ירוקים, לא שמן, לא מגבים וגם לא מים מינרלים (20 ש"ח לשישיה כשבסופר סביר מוכרים ב-12).

פיצושקה

New member
אז מה עושים?? זו גנבה!!

הם ניצלו את העובדה שהייתי בחורה לבד וגבו ממני מחיר שהוא מ-ע-ב-ר למופרז! יש מצב להתלונן או מה עושים?

שי ז.

New member
זה שהיית בחורה לבד זה לא קשור

פשוט היית פראיירית ושילמת המון. תראי את זה כשכר לימוד ולהבא תקני במקומות נורמליים תוך השוואת מחירים.

doron1955

New member
ומה יש בפנים הירוקים

לאחרונה לאחר החלפת צינור מים מילאו במוסך מים ירוקים בצבע כהה כזה במקום שהתייבש אפשר לראות משקע של צבע ירוק לא ברור מה זה הירוק הזה בשום אריזה של מים ירוקים לא מצויין מה זה מכיל מעניין לראות איך נראה רדיאטור שעבד על ירוקים והאם זה בעצם עובד

חן 1111

Active member
הירוק זה רק צבע.

יש גם נוזלי קירור בצבע כחול וגם ורוד. מה שהנוזל מכיל זה חומרים להגנה ומניעת קורוזיה ושקיעת לכלוך, ובנוזלים טובים גם חומר למניעת קפיאה. מניסיון שלי (עם נוזל מקורי של פיג'ו במנוע של סובארו), זה שומר את מערכת המים במנוע נקייה ותקינה כמו חדשה.

tzvika pick

New member
תחסוך את ה20 ש"ח האלו ושים מי ברז

בשביל מה אתה צריך צבע ירוק במים? מים ב20 ש"ח יעלו הרבה יותר במוסך.

doron1955

New member
אין סימון רכיבים של המוצר

כך אי אפשר לדעת מה יש בתוך המים

white-raven

New member
רעיון נהדר!!!

רק אחרי תקופת מה תמצא עצמך עם רדיאטור סתום משאבת מים תקועה\פצועה צנרת רקובה ועוד כמה תענוגות...

לא הבנת את צביקה

הוא התכוון שמים זולים ב20 שקל הם בדיוק מי-ברז רגילים שהוסיפו להם צבע גואש...

xfwind

New member
../images/Emo66.gifאז איך מזהים../images/Emo26.gif

את המים הירוקים "הטובים" - ולא רק באמצעות המחירי

למעלה