מים וADHD

srll23

New member
מים וADHD

האם שמעתם על הקשר בין שתיית מים מרובה לADHD . יש לי ילד בן 4 שמגיל שנה שותה המון מים (שזה נהדר! אני לעומת זאת בכלל לא שותה מים.) תמיד אומרים לי על כך בכל מקום שהוא נמצא שהוא שתה המון מים ושזה מעולה. לא מזמן קרוב משפחה קרא מאמר על ADHD ואמר לי שזה אחד האיפיונים שהילדים שותים המון מים. האם משהוא ממכם שמע על זה? .

zivadina

New member
הילדים שלי ואני בכלל לא שותים הרבה

מים ומי יודע אם לא כתבו במאמר הזה שיש לנו, לכל ה-ADHDים, גם זנב שמתחבא מתחת למכנסיים.

freearth10

New member
לא שמעתי על הקשר הזה

אבל מיים חשובים מאוד בתהליך הלמידה. יש בהם גם חמצן לו אנחנו זקוקים לכל פעילות גופנית ושכלית הם גם מוליכי חשמל טובים, והם גם מנקים את כל הפסולת הנצברת. אז למרות שזה נשמע פשוט וטריויאלי כשילדים ומבוגרים מתחילים לשתות מים בכמות שהגוף שלהם זקוק - דברים מתחילים להשתנות. הגוף שלנו יודע בדיוק מהו צריך ולכן יהיו כאלה שישתו הרבה מיים באופן אינטואיטיבי
ויהיו כאלה שיעשו הכל כדי להמנע משתיה של מיים.
מאיה

3שיקה

New member
שי שלנו שותה ושתה הרבה

השוש שלנו כלומר שי שלנו בגיליים אלו שתה המון ובשניה היה מחסל בקבוק של חצי ליטר היום רק שהוא צמא אבל אני מרגישה שפחות יש לי קוריוז - שי היה יושב על כסא "המלך" בתחילת הנסיעה באוטו ומתחיל לצרוח מים מים ואם לא היה מים במקרה .................כל הדרך יש צרחות ובכי מה עשינו ? בבגאז של אוטו המלך יש תמיד שישיות של מים מינרליים כדי שלו נתקע בלי (היום הוא בן שבע) וגם אני קראתי שיש ילדים עם בעיות קשב וריכוז ששותים הרבה כי חיפשתי על זה תיעוד וגם ראיתי את זה מול עיני

srll23

New member
היכן נמצא חומר הקריאה

תוכלי לומר לי היכן קראת חומר זה הייתי רוצה לקרוא. תודה מראש שרון

עינת12

New member
עוד שני דברים לגבי מים. לא להבהל:

תחושת יובש בפה עשויה לנבוע מעוד שלושה דברים ששמעתי עליהם (יכול להיות שיותר, אבל אינני יודעת): חרדה בעיות במשק הסוכר תרופות מסויימות

אצלנו בדיוק להיפך!!! מפחידים את

הילד עם "איומים" על אי-ספיקת כליות, אבנים בכליות, עירויים, מה לא... העיקר שישתה! צריך לשבת לו על הראש בשביל כל לגימה

למעלה