מים במפרק הלסת

• פותח הנושא lltk
  • פורסם בתאריך

lltk

New member
מים במפרק הלסת

עברתי השתלות שיניים ונוצרה לי בעיה. איני יודעת האם בעקבות הטיפול יש לי כאבים באוזן ימין. רופא שיניים שלל שהכאבים נובעים מהשיניים. אף אוזן גרון שלל שייכות לאוזן. פה ולסת טוען שיש לי שחיקת סוגרי הלסת וכתוצאה מכך הצטברו מים במקום וכתוצאה מכך יש לחץ על האוזן. הטיפול הוא בהרדמה מקומית שואבים את המים ושוטפים המקום עם מזרק. הטיפול בהרדמה חילקית. אני נורא פוחדת. האם יש דבר מסויים שיכול לעזור לי כדי ליבש הנוזלים שהצטברו?|סלינק|

../images/Emo4.gif האמת?

זו לי הפעם הראשונה בשלושים (טוב...כמעט..
) שנות עבודתי - שאני נתקלת בבעיה של הצטברות נוזלים במפרקי הלסת... כמו שהזכרתי במקרים רבים דומים: נרות הופי - מצילים אותנו בצורה מופלאה מהצטברויות נוזלים שונות, מדלקות, ועוד מרעין בישין, באיזור האוזן. אני ממליצה בחום, לפני שאת הולכת ל"התערבות פולשנית בלתי הכרחית" להתייעץ עם מומח/ית לטיפול בנרות הופי. האינטרנט מלא באתרים המסבירים את פעולתם, ברשימות מטפלים ובהמלצות. רק הכניסי את המונח "נרות הופי" למנוע חיפוש ותמצאי אלפי מאמרים שהאחד מהם בודאי יתאים לאיזור מגורייך ולבעייתך. ייעוץ - קודם לכל ואחר כך, תחליטי אם מתאים לך. רק זכרי - אם אכן קיימת (
) הצטברות נוזלים במפרקי הלסת (מה שנשמע לי מאוד מוזר עקב המבנה האנטומי של המפרק) עלולה להיווצר דלקת ולכן, כדאי למהר ולהתייעץ. בכוונה איני מביאה קישור לנרות הופי - שכן החיפוש בכל מנוע הוא מאוד קל ומביא לתוצאות רבות החלמה מהירה שבת שלום

למעלה