מילת נשים

בדיוק חשבתי על זה ביום שישי

אחרי שנגעו בנושא בתכנית "רפואה שלמה". עולות כאן כל כך הרבה בעיות שאני לא יודעת איפה להתחיל - חופש פולחן לעומת חופש הפרט וכו´. אני כן רואה הבדל בין מילת גברים למילת נשים, אבל לא גדול כמו רב האנשים, כי מילת גברים גם מטרידה אותי. אני בכלל מוטרדת מהרעיון לבצע שינוי בלתי הפיך בילד קטן. גם לא הייתי עושה לילד קעקוע, ואפילו פירסינג. כשיהיה מבוגר שיחליט לבד. אני לא חושבת שמקומי לקבוע בשבילו. ואל תנסו לשכנע אותי בקשר לחשיבות הדתית של זה, כי אין לי ספק שיש אנשים שזה חשוב להם, אבל אני לא אחד מהם ואין טעם להטיף לי בקשר לזה כשזה קשור לעצמי. למרות ההסתייגות שלי, אני לא בעד להגיד לכם להפסיק לבצע את זה.
 

טל קר

New member
גם אני הגבתי שם.

נ.ב. הסבא הוא הינשוף של פורום ברית מילה.
 

אמיר.

New member
בתור גבר...

לא הייתי סולח להורי לו היו גורמים לי לעשות ברית בגיל 18. מה שהוא נורא פשוט בגיל 8 ימים, הופך למשהו מסובך ומפחיד בגיל 18 שנה.
 
אבל אתה בכל מקרה היית בוחר לעשות

זאת, בגלל שכאדם דתי יש לזה משמעות מיוחדת בעיניך. אבל מי אומר לך שהילד שלי ירגיש אותו דבר?
 

אמיר.

New member
תמיד ישנה אפשרות...

ואני מעדיף לחשוב באופן חיובי ואופטימי.
 
אופטימי בעיניך. אני לא בטוחה שאני

רוצה שילד שלי ייחס לזה כזאת חשיבות.
 

סאטיר #3

New member
הכי מעצבן שאני נימולותי כדי שלא

ילעגו לי
 

אמיר.

New member
בדיוק בשביל זה אני שומר...

על אופטימיות.... יגלה וגם יפעל. ואולי - בכלל תהינה לך רק בנות ? (זה פתרון מוסכם שלא יעורר מריבות).
 
אני אשמח לבנות

אבל אם יהיה לי בן והוא יחליט שזה חשוב לו, אני בטח לא אעמוד בדרכו. להפך. כל עוד זה הוא שבחר ולא אני, אני ארגיש שלמה עם זה.
 
למעלה