מילקקקקקקקקי1!

נטע 32

New member
מילקקקקקקקקי1!

לאיפה נעלמת לי אתמול? רק התחממנו, ובקושי הספקנו לדבר. נשאר לי חשק לעוד....

מילקי1

New member
הנה אני והנה אני

צר לי יקרה, אבל חשבתי שכל הטריק זה להשאיר אותך עם טעם של עוד.... סתם, הייתי צריך ``להניק`` וזה קודם לכל, בלי להעליב כמובן אף אחת ובעיקר לא אותך..ולענין הטעם של עוד - זה הדדי ביותר אבל לאור העובדה שאני ממעט לצ`טט (יצא חרוז בלי כוונה) ואת נטולת אודיגו - החיים עלולים להיות לא קלים... אולי כבר תורידי את התוכנה וזהו? ביי בינתיים, והחלמה מהירה לילד (האמיתי...) מילקי1

נטע 32

New member
מילקקקקקקקקקקקי

מצטערת על הבריחה החפוזה שלי, אחר הצהריים.... לא היתה לי ברירה.... כל כך חבל לי. מאחר ואין לי שמץ של מושג איך יראו חיי החל ממחר, אני חושבת שהדבר הכי בטוח שאני יכולה להציע זה קשר דרך האי-מייל (למרות שמה כבר אפשר לעשות שם.....). ללי, ידידתינו, יש את הכתובת שלי (למרות שלצערי היא לא עושה עם זה שום דבר), ואני אשמח אם היא תעביר לך אותה, ועוד יותר אשמח למצוא שם יום אחד מכתב ממך. אני פשוט מתמוגגת מהגיגיך בפורום, יקירי, ומקוה לשמוע ממך עוד. אני מיד הולכת לכתוב לך הודעה חדשה, במיוחד בשבילך. אל תעלם. נטע

מילקי1

New member
איפה את ואיפה את

אל דאגה יקירתי, בקרוב אכבוש את כתובת האי-מייל שלך ואפגיז אותך בממטרים פזורים של הגיגים פילוסופיים רבי משמעות משולבים בקטעי זימה שיגרמו אף למיטב הצגים הבוסטונאיים להחוויר כפניו של ברק עם היוודע תוצאות הבחירות הבאות... ביי בינתיים מילקי1

למעלה