מילקי1 - נא להכיר

לי28

New member
מילקי1 - נא להכיר

כמו נטע זה אמרת לי ואני הרגשתי נורא, האם כך מרגישים בגולה והלא מהינכר הבאתי אותך למשכני הדל מרובה האנשים האם ההרגשה כה רעה? האם כך מרגישים כל החדשים? או כאלו שסתם עוד לא רגילים? אך מילקי היקר שמך הוא לא עוד סתם מעדן מתלקק והלא כל שיחה אתך היא חויה לשמה של לשונך החלקלקה עם המון תרתי משמע אז מלקי היקר מקווה שתעבור מהר את מחסום ההסתגלות כי מי שתכיר אותך כבר לא תעזוב אותך (עד שהיא תכיר משהוא אחר חחחחחח)

מילקי....

אם אתה כה ממולץ ע``י יקירתי אז אני בהחלט מוכנה לקחת את הסיכון ולהכירך טוב יותר.... אני בצ`אט בין השעות..... בעצם כל היום... תפוס אותי ליהי

מילקי1

New member
אין כמוה, מי יודע זאת כמוני...

לי28 יקרה, ההיית או חלמתי חלום? כטיפוס ארוך על פיסגה נישאת כמעבר על מכשולים אימתניים דילוג מסביב לנחש המאיים בתחתית הצוק, המשך העליה על גבי המצוקים המחוטבים והמסותתים כבמעשה אמן, האושר הרגעי שבהגעה לעמק הקסום, סבוך השיחים, לאחר מנוחה קצרה, עיכוב קל נוסף במישור השטוח, עם הבאר העמוקה והמסוכנת, המשך הטיפוס בין צוקי השיש הפלאיים, ולפתע... יללה מפלחת את השמים הקודרים - חתולה חושפת ציפורניה? כיצד נכבוש עתה את הפסגות המדהימות? ומה ילד יום? חכי, נערה, החיים והמוות, ביד הלשון... והמשך יבוא. בברכת נשיקה מרחפת על צווארך הענוג מילקי1 נ.ב. - מכיוון שאני נתון במיכל פלסטיק, הרגשת הנטע הזר לא חדרה לליבי, האם אחרים שאינם מוגנים כך עלולים להיפגע? ביי

לי28

New member
למורה דרך שלי

תודה מלקי על מילותיך בשיחות המתמשכות שלנו לא הכרתי את תחביבך הנסתר כמורה דרך. אך זהירות ישנם דרכים מסוכנות וכשמתפטלת הדרך אפשר להתקל בדרך צדדית שבה מגלים תהום ... הזהר מלקי בדרכך ומדרך חתחתים הזהר מלקי בצעדך - לא כל הדרכים כשרות הן. לא כל סוף דרך מלקי מגלה לנו באמת את סופה והחושך יכול ליפול ורוח תנשוב על פני תהום ואז אנו מלקי נשארים כחשופים לאיתני הטבע המפחידים והמאימים הלא ישנם דברים מילקי אשר חזקים מאתנו ואני קטונתי

מילקי1

New member
לא מפחידים יונה ביין...

שימי תרמיל על שכם נערתי וצאי לדרך, גם אם ארוכה הדרך וקשה - לסופה עוד נגיע. לא המכשולים יפחידונו, גם לא הסכנות, נדע לפסוע, בזהירות ובסבלנות. כן, סבלנות ואורך רוח אינן מילים גסות, שימי תרמיל על שכם נערתי וביטחי בי, האם מסתורי הדרך אינם הרפתקאה מסעירה לא פחות מכיבוש הפסגה? והאם כיבוש הפיסגה אינה אלא מטאפורה ריקה שבאה להצדיק את הדרך? ושוב - בסבלנות, באורך רוח, במתינות... צעד צעד, לכי בעקבותיי ונגיע לפסגות הגבוהות ביותר... שלך מילקי1

לי28

New member
למורה דרך שלי

תודה מלקי על מילותיך בשיחות המתמשכות שלנו לא הכרתי את תחביבך הנסתר כמורה דרך. אך זהירות ישנם דרכים מסוכנות וכשמתפטלת הדרך אפשר להתקל בדרך צדדית שבה מגלים תהום ... הזהר מלקי בדרכך ומדרך חתחתים הזהר מלקי בצעדך - לא כל הדרכים כשרות הן. לא כל סוף דרך מלקי מגלה לנו באמת את סופה והחושך יכול ליפול ורוח תנשוב על פני תהום ואז אנו מלקי נשארים כחשופים לאיתני הטבע המפחידים והמאימים.

למעלה