מילקית מתחילה בדרך חדשה

• פותח הנושא MILK*
  • פורסם בתאריך

MILK*

New member
מילקית מתחילה בדרך חדשה../images/Emo41.gif

אנשים יפים ויקרים. זהו. החלטה התקבלה. ביום ראשון הקרוב החבר שלי מתחיל קורס קצינים. ואני מתחילה דיאטה רצינית. המטרה: להוריד מעצמי 15 קילו לפחות האמצעים:דיאטה...(אוףףףףףףף) פתאום קיבלתי מעצמי המון כח הבנתי שיש ביכולתי לשנות את עצמי אם רק ארצה בכך. אני כל כך מקווה שאני לא אשבר. בעוד חודש אני מתגייסת ואני יודעת מה הצבא עושה לאנשים... אמרתי לעצמי שיש לי 4 חודשים להפטר מ 15 קילו...אני מניחה שזה הגיוני לגמרי. אני אצתרך תמיכה ועזרה ואני הולכת לכתוב "יומן מסע" בעוד 4 חודשים אני אתן פה בפורום לינק לכל המעוניין.... אני מאמינה שאני יכולה לעשות את זה. הגיע הזמן להפטר סוף סוף מכל הקילוגרמים המיותרים ולאהוב את עצמי באמת. מקווה שתתמכו בי. בהמון אהבה מילק

מילקי יקרה

תני לי לתת לך טיפ קטן,,,,, אל תחשבי על זה בתור דיאטה, כי אין דבר כזה דיאטה.. המילה הנכונה היא לאכול נכון, תזונה נכונה.... הנה גם אני עכשיו החלטתי שאני רוצה להוריד קצת... ואני לא מתייחסת על זה כאל דייאטה, אלא כאל חזרה להרגלים נכונים... וכמה שהוריד אוריד, עד שארגיש שזהו.... אל תצביבי דד ליין, אלא תעשי זאת מברצון וכוח, ואז יהיה לך יותר קל... בהצלחה חמודה... אישה יפה.

למעלה