מילכוד

הצופה

New member
מילכוד

היא קרוב ל 40 גרושה ללא ילדים עובדת עם אחיה בחנות ירקות כן לא הי טק אבל בפשטות כזאת אמרה לי חנות ירקות ``אחי רודה בי````אימי מעורבת גם`` אני גרה עם אימי`` ואין לי כסף להשתחרר מעולם. יבבה לי בצאט ואני שחושב את עצמי יעני היי טק עסקים חובקי עולם התחלתי להטיף ולהסביר ופתאם דמעה בצבצה בעיני הרגשתי מחנק כמה גדולה היא אותה בחורה שאמרה בפשטות מדהימה ללא שמץ שחצנות בכנות חמימה אני עובדת בחנות ירקות לכאורה סיפור שלא היה מגיע לחדשות ולא לעיתונים תשובה אין לי בשבילה אבל הזדהות עמוקה הרגשתי הרגשתי זעקה שאלתי אולי נצא עכשיו לכוס קפה והיא אמרה לא יוצאת עם עיניים כאלה נפוחות כן גם אשה שעובדת בחנות ירקות רוצה להראות טוב יש אנשים פשוטים שהם עטופים באור אור מיוחד אור האמת הפשטות והחיים והגורל מכה בהם ללא רחם. גם הם רוצים להיות זקופים להראות טוב רק רציתי לומר שהרחק מאורות הזרקורים חיים אנשים שלפעמים בישבילנו לא קיימים יום האפור הפך בשבילם לשחור עיצרו אנשים הסתכלו לצדדים היו חברים ואוהבים כי לא כל הנוצץ הוא זהב לפעמים קצת סימפטיה וחום הם הדלק להתחיל חיים חדשים גם אשה בשנות הארבעים ללא ילדים העובדת בחנות ירקות היא אשה עם רגשות ותאוות ותקוות ובעיקר פחדים עצרו הקשיבו אין להן מפלגה ןלא לובי בכנסת הן כבר לא נחשבות במדינה כזו מטורפת וזה עושה לי רע ומוריד לי דמעות אבל למדתי שחץ של כנות פוגע בלב היו מודעים אנשים אנחנו לא לבד הקשיבו טוב אל תתעלמו גם יומנו יבוא.

לי28

New member
צופה - גדולה

צופה מילותיך כל כך חמות.. כל כך אמיתיות.. הלואי וכולם היו כמוך מגלים את גדולת הצט גדולת להכיר את האנוש את זה שמעבר שאנחנו למעשה לא מכירים בכלל. הצופה אני לצערי גיליתי פה גם כאלו שנכנסו בכדי לריב בכדי להחפיש בכדי לחפש גם דברים אחרים. הצופה אחרי מה שהיה לי אתמול.. חממת את ליבי שעוד יש גם דברים כאלו שקורים פה ואתה גדול על זה... מדינה מטורפת נכון.. בא ניתן יד אחת וננסה ננסה להגיע לפתרון טוב יותר אחד לשני ואחד למען השני אולי אז נלך עם חיוך רחב יותר. הצופה... תמשיך לצפות ולדעת להעניק... לי28

דורית!

New member
פגשתי אותה ?!

צופה, לא תאמין ! חזרתי עכשיו מקופ``ח, בדרך עצרתי לקנות קלמנטינות (ויטמין C) ולא תאמין. פשוט לא תאמין. בקופה, עמדה ושקלה... יפה מדהימה זוג עיניים בחום ירוק שהתאים בדיוק לצבע של השער הבהיר עדינה והמבט שלה... עצוב מיד הסתכלתי סביב... לראות את הרשעים של הסיפור. אם לא הייתי קוראת את מה שכתבת בבוקר, חושבת שהייתי יוצאת משם ולא שמה לב אליה בכלל (ממתי אני שמה לב ליפות? חחחח) וחשבתי וחשבתי כמה פעמים אנחנו עוברים ליד אנשים ובכלל לא יודעים את הסיפור שלהם. לאיש שלי ולי לפעמים יש משחק כזה, שאנחנו יושבים בבית קפה, או אפילו בנסיעה באוטו. אנחנו מסתכלים על האנשים מסביב, ומתחילים במשחק דמיוני שנקרא : ``מה הסיפור שלו/ה ?``. מתחילים לרקום את הסיפור של הדמויות שמולנו. בטוחה שהסיפורים האמיתיים אחרים. (אנחנו בז`נר האמריקאי, תמיד עושים סוף טוב לסיפורים). אבל להסתכל על האנשים מסביב. צריך להסתכל. ועוד מחשבה אחת היתה לי - על מה היינו רוצים לתת לילדים שלנו? חושבת שאת הזכות והאפשרות לבחור !!! שתמיד יוכלו לבחור את דרכם בחיים. זה מה שאני מאחלת לילדים שלי. כי בחיים תמיד אפשר להקלע למצבים לא טובים. אבל האפשרות לצאת מהם זו זכות שיש אנשים, שלצערי, אפילו את האפשרות הזו שללו מהם. וגם לעצמי אני מאחלת את זה - שתמיד יהיה לי ביד - המפתח לחיים שלי. זהו, יותר מידי דיבורים ליום אחד. ביי דורית

מילכוד...

היי הצופה... ריגשת אותי... מילים שיוצאות מהלב...ונכנסות אליו... כן כל אחד מאיתנו זקוק לאוזן קשבת... ולחבר... לעולם חברתך... חואניטה...

למעלה