מילי! הלווו!??!?!

OFIRB9

New member
מילי! הלווו!??!?!

סליחה שאני מתחילה שירשור (זו מיני) אבל אני רוצה את המשך הסיפור!!!! איפה הוא!?!??!?!?!

פרק 9!!!!!!!!!!!!!!

פרק 9: אני ומריה, מריה ואני חיפשתי את טייסון, ואז ראיתי את קאי וקן. הנקמה הקטנה שלי מיד עלתה בראשי, אבל לא ידעתי אם יש לי את האומץ להטיח בו את זה ככה. שלושתנו נעצרו ואני וקאי החלפנו מבטים. "ריי." הוא אמר. "מה?" שאלתי. קאי משך בכתפיו והחל ללכת שוב, אבל אני הנחתי יד על כתפו ועצרתי אותו. "קאי, אתה ו..." התחלתי. "אני כבר בא, קן." אמר קאי וקטע את דברי. קן התרחק מאיתנו והלך לשבת על המדרגות. "מה אתה רוצה?" שאל קאי. "אני זוכר את מה שאמרת על...אתה יודע, עליך ועל קן." אמרתי. קאי הנהן בראשו פעם אחת. "אני רוצה שתדע שזה בסדר. אני לא כועס. למעשה," חיוך קל התפשט על פניי. "למעשה אני ודיוויס גם...אתה יודע..." "אתה ודיוויס?" שאל קאי בהפתעה. לרגע היה נדמה לי שראיתי מבט עצוב בעיניו. "יופי לך." אמר קאי והחל ללכת במהירות. הבטתי בו. כשעבר ליד קן, הוא תפס בידו המושטת והמשיך ללכת. קן קם במהירות ומיהר אחריו. יד חמה אחזה בידי והסתובבתי במהירות כדי להעיף את דיוויס מעלי, הנחתי את ידיו על חזהו כשלפתע גיליתי שזו מריה. "מ...מריה..." גמגמתי וידיי נעלמו מאחורי גבי. הרגשתי את פניי מאדימים, ולא רציתי שהיא תראה שאני מסמיק. "חם פה, נכון?" שאלה מריה, כאילו ידעה שאני לא רוצה שהיא תדע שאני נבוך. "כן." אמרתי וחייכתי חיוך מאולץ. "רוצה לעשות משהו? אולי נלך לבריכה?" הציעה מריה. חשבתי על זה לרגע. אהבתי מאוד את קאי, אבל מצד שני אהבתי גם את מריה. ובעצם,עכשיו שקאי לא איתי יכולתי להתוודות בפני מריה ולומר לה מה אני מרגיש כלפיה. "מריה?" שאלתי והנחתי את ידיי על מותניה. הצבע האדום שהיה בפניי נעלם. "כן, ריי?" שאלה מריה. "אני...אוהב אותך." אמרתי. מריה חייכה אלי, ואני חייכתי אליה. קירבתי את פניי אל פניה ושנינו נצמדנו בנשיקה סוערת. באותו אחר-הצהריים, מריה ואני היינו בבריכה יחד עם טייסון, מקס וקני והתמסרנו בינינו בכדור-ים. אחחחח, זו הייתה הרגשה טובה להיות שוב חסר דאגות, כמו כל בן 15 ממוצע. לפתע החלו להישמע לחשושים מבין שאר הבייבליידרים. "היא הגיעה!" "הזירה החדשה!" "זירת המים!" "באמת? מגניב!" "שמעתי שזו הזירה הכי קשה!" "בטח! בגלל הקרח!" "מה קורה?" שאלה מריה. ראינו כמה אנשים מתקרבים למקום, נושאים זירה גדולה כמו זו שבתוך הלובי במלון. הם הניחו אותה במרכז הבריכה ומתוכה הוציאו מוט שהודק לכן מיוחד ברצפת הבריכה. "מה הם עושים?" שאלתי. לתוך הזירה שפכו האנשים מים מתוך דליים, וזרקו פנימה כמה חתיכות של חומר קשיח, מבריק ולבן. "קרח!" אמר קני. יצאנו מהמים, כמו כולם, והבטנו בזירה. היא הייתה שקועה לגמרי במים חוץ משפתה, כך שלא נכנסו אליה מים מהבריכה. משני קצות הבריכה החלו לצאת קרשי מתכת ארוכים. "מה אלה?" שאל מקס. "כנראה התקינו אותם אתמול בלילה." אמר קני. קרשי המתכת נעצרו קצת לפני הזירה, כך שכעת משני צדדיה היו כעת "שבילים" שנחו על המים וקצותיהם היו מחוברים לשפת הבריכה, כדי שלא יזוזו. "היי! מישהו רוצה הלילחם?" שאל טייסון בהתלהבות. "אני!" אמרה מריה ושניהם עלו על ה"שבילים" לפני שמישהו אחר יספיק. "שימו-לב, בייבליידרים! זוהי זירת המים, והיא תהיה כאן בכל יום מארבע עד חמש!" קרא מישהו מהאחראים על הזירה. "שלוש! שתיים! אחת! גלגל אותה!" קרא קני. טייסון ומריה שיגרו את דרקון וגאלוקס ושניהם נחתו על לוחות הקרח. הזירה החלה להסתובב במהירות והבייבליידים כמעט נפלו, אבל הם הצליחו להתייצב על הקרח החלקלק. "וואו! מגניב!" קרא טיייסון. "קדימה, גאלוקס!" קראה מריה. גאלוקס זינק ללוח קרח אחר ומשם זינק אל דרקון, שנפגע ועף לאחור, על לוח קרח אחר. "קדימה, מריה!" קראתי. גאלוקס פגע בדרקון והעיף אותו מלוח הקרח אל תוך המים. "דרקון! מתקפת סופה!" קרא טייסון. המים התחילו להתערבל ודרקון יצר טורנדו מים גדול שהעיף את גאלוקס בחזרה אל מריה. "וואו! כל הכבוד, טייסון!" אמרה מריה. "גם את היית מעולה!" אמרתי. מקס, קני ואני שחינו אליהם והם זינקו למים. "דרך-אגב, אתם יודעים שיש עוד שבוע עד הטורניר?" שאל קני. "באמת?! הזמן עבר כל-כך מהר! כדאי שנתחיל לעבוד ברצינות!" אמר טייסון. "נכון." אמרתי בהסכמה. הרמתי את מבטי וראיתי את קאי צופה בנו מחלון החדר.

Ray girl

New member
>_<

*חונקת את רייסי על זה שהוא גרם לריי ומריה להתנשק*

OFIRB9

New member
הייתי אומרת שעשית לי את היום אבל...

הייתי מעדיפה שמריה תטבע.... מה שבאמת ריגש אותי זה ששמת את ריי, זה הזכיר לי את הפרק של היום
הו קואיצ'י, למה??? למה??????????????????????????? לא יפה הייתי צריכה להשאיר אותם במטבח עם קרמבו כדי שלא יראו את זה, קן צ'אן היה בוכא קואיצ'י היה מרגיש רע ומיני הייתה בטח שוברת את הטלוויזיה ועכשיו הם היפר אקטיביים אבל לעינייננו, תודה על הפרק! סוף סוף משהו מתקדם!!! מתה על זה, יותר שווה מבובה פראית קטנטנות והמורדים ביחד (ולמה? כי זה לא בספרדית מפגרת X|) אתה כזה מוכשר, תודה שענית לי מילוש!!! זה השם האמיתי שלך \:|

moon flower

New member
הממ... דיי-צ'אן לא יאהב את זה אבל

זה חמוד! וקצר ;_; עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק 10

אהבתי את הקרב בין דרקון ודרסיל:) פרק 10: יריב ראוי לדרקון למחרת אחרי ארוחת הבוקר מר דיקנסון הגיע והציע שנחזור לעיר, לשפר עוד את הבייבליידים שלנו. טייסון כמובן רצה לקרוא לדיוויס, אבל אני מיהרתי לעצור אותו. "טייסון, אל תשכח שאולי נצטרך להילחם בהם. אסור שהם יידעו את כל הטריקים שלנו." אמרתי. "ריי צודק." אמר קני. "ניתחתי את הבייבליידים של הדיג'יגורלים, והם חזקים מאוד." אמרה דיזי. "טוב, בואו ניסע." אמר טייסון באכזבה. אבל הוא מיד התעודד וצעק שהאחרון שמגיע לאוטובוס נשאר במלון. אחרי כמה דקות היינו כולנו על האוטובוס והוא נסע עד שהגיע לעיר. "עכשיו בואו נמצא את החנות הזאת." אמר מקס. "דרך-אגב, איפה קאי?" שאל מר דיקנסון. "לא יודעים, לא ראינו אותו היום." אמר מקס. "הוא במילא מסתובב כל היום עם קן הזה, הוא יגלה לו את כל הטכניקות שלנו!" אמרה מריה. "מכסחי הבייבליידס!" נשמע קול. כולנו הבטנו וראינו את המוכר ששיפר את דרקון בשביל טייסון. "היי! שלום!" קרא טייסון ורץ אליו. כולנו מיהרנו אחריו יחד עם מר דיקנסון. "חזרתם לעוד שיפורים?" שאל האיש. "בטח!" אמר טייסון. "נעים מאוד, אני מר דיקנסון, מנהל הקבוצה. מי אתה?" שאל מר דיקנסון. "אתה מר דיקנסון? גם אני מר דיקנסון!" אמר המוכר. "נעים מאוד!" אמר מר דיקנסון שוב. "נעים מאוד!" אמר מר דיקנסון המוכר. נכנסו לחנות ומריה מיד בחנה כמה טבעות התקפה. "אתה תוכל לחזק את דרסיל איכשהו?" שאל מקס. "בטח!" אמר מר דיקנסון. הוא הכניס את דרסיל למכונה שלו והפעיל אותה. "כמה דקות." אמר מר דיקנסון. טייסון סתם הסתכל בין המדפים, וכך עשיתי גם אני. הייתי בטוח שאני לא צריך שום דבר, עכשיו כשהתחברתי עם דריגר. "מוכן." אמר מר דיקנסון. הוא החזיר למקס את דרסיל, שנצץ באור השמש ונראה כמו חדש. "רוצה להילחם, מקס?" שאל טייסון. "יש כאן זירה?" שאל מקס את מר דיקנסון. "בואו אחרי." הוא אמר והוביל את כולנו לחדר אחורי. "וואו! איזו זירה!" התרשם טייסון. הזירה הייתה בנויה ממעגלים שחורים-לבנים ונראתה כמו מערבולת כלשהי. "כל מעגל יכול להסתובב, וכל צבע מסתובב לצד אחר. הטבעות השחורות מסתובבות ימינה והלבנות מסתובבות שמאלה." הסביר מר דיקנסון. "מגניב!" אמר מקס. הוא וטייסון תפסו מקומות. "שלוש! שתיים! אחת! גלגל אותה!" קרא מר דיקנסון. הטבעות השחורות החלו להסתובב ימינה והלבנות החלו להסתובב שמאלה. הבייבליידים התקשו לשמור על יציבות, כי בכל פעם שעברו מלבן לשחור או משחור ללבן, השתנה כיוון הסיבוב והם כמעט נפלו. דרקון ודרסיל החלו להתנגש. "קדימה! בוא נראה את דרסיל המחודש!" קרא טייסון. "כן!" קרא מקס. מהבייבליידים יצאו דרקון ודרסיל. "הוא כל-כך יפה!" אמרה מריה. "כדור ברזל!" קרא מקס. דרסיל התנגש בדרקון והעיף אותו לאוויר, אבל דרקון נחת על קודקודו במרכז הזירה. "סוף סוף מישהו שאני לא מנצח במכה!" אמר טייסון. מקס חייך אליו. "ועכשיו שאני במרכז הזירה, מתקפת הסופה של דרקון תהיה חזקה יותר כי גם המרכז מסתובב!" אמר טייסון. מרכז הזירה, שהיה שחור, הסתובב ימינה במהירות וסובב את דרקון, שהסתובב בעצמו, מהר יותר. "לא!" קרא מקס כשהבין את המלכודת שלתוכה הוא הכניס את עצמו. "דרקון! מתקפת סופה!" קרא טייסון. סביב דרקון הופיע טורנדו גדול שכיסה את כל הזירה והרים את דרסיל באוויר. "עדיין יש לי סיכוי!" שמעתי את מקס לוחש. "דרסיל! תסתובב מהר יותר מהסופה!" "זה בלתי אפשרי, מקס!" אמר טייסון. "שכחת שדרסיל משופר עכשיו?" שאל מקס. דרסיל החל להסתובב ויצר סביבו מגן אוויר משל עצמו. "ועכשיו תתקוף מלמעלה עם כדור הברזל שלך!" קרא מקס. דרסיל החל ליפול ופגע בחלק החייתי של דרקון. "דרקון!" קרא טייסון. הבייבלייד שלו עף לאוויר ונחת על הזירה, הוא החליק והפיל גם את דרסיל. הזירה הפסיקה להסתובב. "כל הכבוד, מקס!" קרא טייסון. "דרסיל נשאר לעמוד אחרי שדרקון נחת, ובגלל זה הוא המנצח." אמר קני. מקס וטייסון לקחו את דרקון ודרסיל וכולם חזרו לחנות. "להתראות, מר דיקנסון!" קראו כולם. "להתראות, ילדים! ותזכרו אותי!" קרא מר דיקנסון. יצאנו מהחנות ונכנסו לאוטובוס, שכבר חיכה לנו בחוץ עם מר דיקנסון שלנו. "קדימה, נחזור למלון." הוא אמר. אני ומריה התיישבנו בספסל האחרון והבטנו אחד בשני, מחייכים.

OFIRB9

New member
-_-

אני יודעת שאני ביקורתית אבל מה זו החוצפה הזו לא להראות את קאי פרק שלם!? חחחחח חוצמיזה טאקו ומקס לא הכי מעניינים אותי כרגע, אבל עם זה קשור להמשך... יפה מילי תמשיך, זה ממש דומה לפרק טיפוסי של בייבלייד עם הרבהההההההה שיפורים בעלילה, סתמת את החורים של ערוץ הילדים, גוד פור יו!!!!! מיני:למה הכנסת רק את עונה 2 שוב? אופיר:ששש מיני לא להמשיך עם הביקורת מיני:אוף.....קרמבו? ^^

OFIRB9

New member
../images/Emo23.gifאני מקפיצה

ומבקשת את פרק 11 בתמורה, עכשיו!!!!!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
לקפוץ זה כבר לא קופץ...

אלא אם תירצו שאני אקפיץ,מה שכן זה כבר במאמרים,אחלה פרקים כמו תמיד

למעלה