מילים

יעל :-)

New member
מילים

האם אתם מודעים למילים שאתם עושים בהן שימוש? את האמת, אפשר גם להתייחס למחשבות, הרי משם זה מתחיל. "אני צריך", "זה קשה", "קשה לי עם...", "אני לא יכול" וכו'. קראתי פה את אחת התגובות ופתאום הרגשתי את הרצון לכתוב את ההודעה הזו. אני ממש מתנצלת אם אני פוגעת מעצם הציטוט (אבל זה לא במטרה לפגוע אלא ללמוד ביחד ולהיות מודעים יותר). נכתב המשפט הבא: "זה לא אומר שאי אפשר לשאוף לשלמות פנימית, זאת עבודה קשה מאוד". האם עצרתם לפעמים לחשוב שהשימוש במילים האלו הוא משהו שמרחיק אתכם מהמטרה? אם להתייחס לדוגמא הספציפית המצוטטת (פשוט לא עלתה לי דוגמא אחרת בראש כרגע) אז נכון שלהגיע למצב של שלמות פנימית זה לא משהו שקורה לנו כל יום ואף רחוק מזה, אבל עצם העובדה שחושבים על זה כמשהו שקשה מאוד להגיע אליו זה גורם לנו להאמין בזה יותר ויותר וגם מרחיק אותנו עוד יותר מההגשמה. במקרה הזה מדובר על שלמות פנימית. במקרים אחרים בחיים מדובר גם על דברים פשוטים יותר. האם אתם מודעים לזה? מוצאים את עצמך אומרים/חושבים משהו, עוצרים ומשנים?

seaגל

New member
מילים

למילים יש כוח אנרגתי עצום המילים הן התרגום של המחשבות -כוח המחשבה... המילים שאנו מוציאים מאיתנו ומשדרים ליקום הם המסרים שאנו מעבירים ליקום והוא מחזיר לנו באותה הקלף... לכן תמיד עדיף לפני שמדברים לבחור היטב את המילים לומר מה שמתכוונים ולהתכוון למה שאומרים כי בדרך כלל מה שנאמר יחזור אלינו בצורה זו או אחרת....

האם קושי זו חסימה מנטלית

או תיאור עובדתי לקראת מה האדם הולך?לו היו מצרפים למילה קשה אבל אצליח להתגבר היה עדיף

למעלה