מילים

Gondi

New member
מילים

למישהו בעולם הזה יש (אם בכלל יש בעולם הזה) מילים באנגלית לשיר שטומויו שרה כל הזמן? למדתי לנגן את זה באורגנית וזה כל הזמן מתנגן לי בראש, אבל חסר לי משהו - מילים!!! ד"א הקול של המדובבות העבריות של סאקורה וטומויו ממש חמוד ;) אבל חבל שלסאקורה אין עוד דיבובים (לטומויו יש ב"טין טייטנס" והיה באיזה סדרת פיות מטומטמת שהיתה פעם בערוץ הילדים)

Houndour

New member
שתיהן מדובבות בהרבה סדרות ../images/Emo79.gif

מצויירות בערוצי הילדים בארץ.. את דנה (סאקורה) תשמע גם בדיג'ימון, ותפקידים נוספים ביניהם תפקידי אורח בכל מני סדרות. את המלים לשירה של טומויו תמצא כאן

Gondi

New member
טעות קטנה

TNX אבל זה תרגום של המלים ביפנית ולא המלים לשיר באנגלית. בכלל יצאה הסדרה בארה"ב? ד"א יש לך את השמות המלאים של המדובבות?

Houndour

New member
המלים באנגלית? ../images/Emo79.gif

כלומר בגרסא באנגלית? לא נראה לי שיש שם את השרים האלה בכלל.. הסדרה יצאה בארה"ב אך נערכו בה שינויים ועריכות רבים, צינזורים ענקיים (כמו למשל הורדת פרקים שלמים), שינו את שמות הדמויות, את סדר הפרקים, את העלילה, את היחסים בין הדמויות, את פס הקול, רוב הקלפים בכלל לא מופיעים שם ועוד... זו השחיטה האמריקאית. המלצה? אל תתקרב לזה. תשיר את השיר ביפנית, כמו שאני הייתי נוהג לעשות

Houndour

New member
לא.. ../images/Emo79.gif

אבל בקישור הנ"ל יש גם את התעתיק של המלים ביפנית לאותיות באנגלית, רומנג'י..

Gondi

New member
שכחתי משהו

יש לך את המלים לשיר של טומויו בעברית? אני לא מצליח להיזכר...

Houndour

New member
אין לי ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

והמדובבות הן דנה רישפי ואורלי תגר, שמדובבות בהתאמה את סאקורה וטומויו בצורה חמודה מאוד וכשרונית D=

FireZeroX

New member
היי זה אני!!

אני אח של גונדי ועד עכשיו השתמשתי במשתמש שלו. בקשר להודעה: איזה תפקיד דובבה דנה בדיג'ימון?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif יש לה שניים לאיזה אתה

מתכוון? יש אחד שהיא שרה אותו בליווי של אריאול, ואחד שהיה עם קלף השיר^^

FireZeroX

New member
לא משנה

אם יש לך כל אחד מהם (קבצי אודיו יתקבלו בברכה) אז שלח לי

FireZeroX

New member
SRY

הכתבתי לאח שלי ולפעמים הוא קצת אידיוט... בכלל יש הבדל במלים בין שניהם?

Leemon

New member
דווקא יש שלושה

יש עוד אחד שהיא שרה בהופעה בפרק עם קלף הקול.

DanaDuck

New member
קצת פרטים למי שהתעניין

היי, אני דנה רישפי. לשאלתכם-מלבד סאקורה ודיג'ימון דובבתי גם בשאמן קינג את לילי מחמישיית לילי+דמויות נוספות, באמא התכווצתי את הילדה+ ילדת קרקס, בקליפורד הגור את לוץ החתולה ובפוקמון תפקידי אורח.

למעלה