מילים ....

מילים ....

מילים: אהוד מנור לחן: דודי רוזנטל וקובי אשרת ביצוע: אריק סיני - - מילה ועוד מילה עולות ומתקרבות, אולי באפלה נמצא תשובות טובות. מילה ועוד מילה מגששות עכשיו אם יש לך משאלה אמרי אותה שוב בלחישה. מילה ועוד מילה בשני קולות חולמים, כמו מנגינה עולה במיתרים קסומים. מילה ועוד מילה בחושך, מקרוב, מילים של התחלה לומדות שוב לאהוב. אז לא תלכי, חכי ועוד הלילה נדע אל מי לבך, אל מי לבי פועם עד עלות החמה נגלה אם כל מה שיום הבטיח לילה יקיים. מילה ועוד מילה ואת כל כך יפה. בעוד שעה קלה אולי נמציא שפה. מילה ועוד מילה, אני לכל מוכן. אם יש צפור כחולה נביא אותה יחדיו לכאן. מילה ועוד מילה פורשות כנפי דמיון, כמו המיית תפילה בלילה אחרון. מילה ועוד מילה עולות ומתקרבות, אולי באפלה נמצא תשובות יותר טובות. מילה ועוד מילה בחושך, מקרוב מילים של התחלה לומדות שוב לאהוב

מרי-לו

New member
מילים...

מילים שלא נאמרו טוב יותר שלא נאמרו טוב יותר שלא גילו את האמת ואת מה שעומד מאחריה טוב יותר שלא סיפרו את החלומות ואת מה שעומד מאחריהן שהרי אהבות תמיד תשארנה בגדר אמת בלתי נאמרת בגדר תכנית בלתי מוגשמת בגדר חלומות בלתי מושגים...

נשית~37

New member
../images/Emo23.gif

כחולה כחלום *********** מילים: אורי אסף אינני יודע, מנין פתאום הופעת לצידי, כחולה, כחלום. אינני יודע חלום ופשרו חלום שחלמתי, רק לך אספרו. אינני יודע דרכי כוכבים, אמרת כי יאירו עיני אוהבים. אינני יודע, מה טעם מחר תלכי עימדי אם הלילה אפשר. אינני יודע, ולא אשאלך מדוע רציתי פתאום לנשקך. אינני יודע את סוד החיים, אך אם את לצידי זה נעים, זה נעים. אינני יודע מדוע פתאום ברחת, נעלמת, כחולה כחלום. אינני יודע, וגם לא אשאל אם את לצידי, אם היית כאן בכלל.

Words

Smile an everlasting smile, a smile can bring you near to me. Don´t ever let me find you down, cause that would bring a tear to me. This world has lost its glory, let´s start a brand new story now, my love. Right now, there´ll be no other time and I can show you how, my love. Talk in everlasting words, and dedicate them all to me. And I will give you all my life, I´m here if you should call to me. You think that I don´t even mean a single word I say. It´s only words, and words are all I have, to take your heart away.​

איזה שיר........

כתב,הלחין ושר בארי גיב הענק באמת. רק לראות אותו מתחיל את השיר ונותן ל-75,000 איש באיצטדיון הקו´ינס בניו-זילנד לשיר אותו לבד, גורם לך להתרגש עד דמעות בלי להבין למה.... ממליץ לכולם להקשיב לו פעם, מעבר לכך שהוא נמצא בכל תפריט של קריוקי... (דיסק האוסף שיר מס´ 4)

אהבה.....מילה פשוט גדולה...!

התחייבות - אהוד מנור, שי זורניצר מהיום הראשון הרגשתי שזה נכון. שאיתך אני רוצה להתעורר ולישון. אך לא אמרתי לך מילה ורק חיכיתי בלי אויר שתתני לי סימן שיעיר מילים כמו בשיר. שוב אני מוכן לומר לך את המילים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות רוצה להשאר לצידך איתך הלב הזה נפתח, ועולה צרוף מילים שכבר נשכח אני אוהב אותך. משתמשים במילים, שברנו את הכללים, ועל חבל דק מאוד אני ואת מטיילים. מילים של פחד גובה כמו שלך לנצח ולעד מסתכנות שיפלו יום אחד ונשאר לבד. רק אני מוכן לומר את המילים המקרבות, מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות, רוצה להשאר לצידך איתך הלב הזה נפתח ועולה צרוף מילים שכבר נשכח אני אוהב אותך. כן, אני מוכן לומר את המילים המפחידות, מילים שאכזבו והסתבכו כמו חידות רוצה להתחבר אל גופך, איתך החום תמיד נמשך. רק איתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך. ועולה צרוף מילים שכבר מזמן נשכח אני אוהב אותך. רק איתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך

מה שעובר עלי......./images/Emo79.gif

אם גנבתי לך את החשק לצחוק או לבכות אני באמת מצטער את אדם יפה זה לא מגיע לך יש בך חוכמה שמספיקה לשנינו את ראית הכל כל כך נכון הקירות רעדו כשדיברת את קמה בבוקר בלעדי שוטפת פנים רעננה הרבה דברים עוברים בראש את זה את שומרת לעצמך מעיפה מבט אל המראה שמה על עצמך שמלה ראי ראי שעל הקיר מי הכי יפה אל תשאלי מה שעובר עלי תשאלי מה שעובר עלי לפעמים נפגשים ברחוב או אצלך מדברים שותים כוס תה תשימי לב ליחסי המין הופכים טובים כשאין קרבה אם להתרחק לתפסו מהצד לחיות חיים יותר פשוטים אני רואה אותך תסתכלי עלי תסתכלי עלי אל תשאלי מה שעובר עלי אני לבד עכשיו ושיכור במיטה לא משקה את העציצים בועט בחתולה תשאלי אותי לפחות תתקשרי מה שעובר עלי מה שעובר עלי מילים ולחן: חמי רודנר

בשביל אישה...../images/Emo23.gif

יופיה אינו ידוע מילים: נתן זך לחן: שלמה ארצי יופיה אינו ידוע, הרוח לא סיפרה אותו לעץ.העץ לא סיפר אותו לקרש בגדר הקרש בגדר תמיד אומר: יופיה אני אומר, אינו ידוע. כך אומר הקרש שעשו אותו מעץ להיות גדר יופיה אינו ידוע. עיניה לא כמעין שחור ולא כשיר שפעם שר בהר משב של סתו אשר אמר, משב הסתו, יופיה, אמר אינו ידוע. כך אומר הסתו אשר שמע אותו לוחש לה אהבה על יד גדר אשר מעץ אשר אמר לקרש שעשו אותו מעץ להיות גדר אני אומר: יופיה אינו ידוע יופיה אינו ידוע, ולי אסור לומר זאת לעצמי אפילו. עלי להתאפק ולטייל בשעות הערב, כשצל נופל על צל ולהסתפק לי בשתיקה ולא לצעוק לשים לי זאת לחוק לא לעמוד יותר מדי ליד גדר ללכת הלאה כשמשב של סתו עובר לא לשמוע בדבר בה הנערים ובגלגל בה הדברים המתוקים לא לעצור כשמישהו עוצר ולא לשמוע שמא מישהו מזמר לא להקשיב איך קול מתוק לוחש יופיה אינו ידוע, כמו מכוה של אש....

למילים יש כח...

כבר כתב כאן מישהו לפני כמה ימים.
השירשורים שלך תמיד עושים לי טוב.

למעלה