מילים של...

המחפשת1

New member
מילים של...

השיר מסיבויאקה. תודה.

ליב Liv

New member
בבקשה..

:נימינימ מביגידי בת ים לא עוצר עוקף ת´תור חבר בחוץ שומר בפנים בנות אח"מים הזמנות עובר כמו ג´ון טרוולטה במרכז הרחבה כמו תרנגול בתוך הלול הכל מתוק - בקלווה מוניטין מגן חובה, ג´ננה כבר עשרים שנה בנדנה על הראש בחליפה של דולצ´ה וגבאנה שולף סיגר, סיבוב על חשבוני בבאר לא להתנפל בנות - בינתיים קחו מספר מה באמת - קצת נראית לי דוגמנית דומינית do me do me בליינית בחורות זה בחורות אנ´לא לא דופק חשבון מדברות כמו ווקי טוקי ממלאות את המועדון -קדימה כולם לזוז כולם נו זוז יא בן זונ כי מסמר הערב מסתובב כמו מייקל פאקין ג´קסון תרים את הבניין למאה אלף דציבל !כבוד לתקליטן - ביגידי בויאקה קבל :פזמון !ומסיבות - יותר ממאה אלף איש !ובחורות - מתל אביב עד אל עריש !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעון !אינעל דינעק העולם - איזה לילה כולם עולים על הגגות - הבחורה נאה את לא הולכים לישון :´קוטג תקלוט טוב מה שקורה לוקח לריאות צולל !מריח קשרל - ראסטות לא צריכות ג´ל אז בוא תמלא אותי זהב יוצא פה קוטג´ מעוצב בוא נבלה - מקום מלא פונה חונה - כבה מונה - יורד לכביש יש בכניסה בשקט מאה אלף איש, אולי אלפיי ים של אנשים נחצה לשניים ´להזהר בנות אני חמוש בכלי ארוך מתחיל ב - ז דפקתי מכנסיים שימו לב, האבטחה בכוננות !וואלאק זה קוטג´ מתקרב קוטג´? קוטג´! קוטג´!! - זה אני נוצץ כמו יהלום אני אובייקט מיני אני הסופר מגה מקסי קומבו ג´יגה סייז בומבסטי יש פה קטע גופני NASTY איך שנכנסתי מסיבות - כן - ימבה בבחורות - כן יש כן בויאקה בויאקה ותתן בבאסים תן :פזמון !ומסיבות - יותר ממאה אלף איש !ובחורות - מתל אביב עד אל עריש !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעון !אינעל דינעק העולם - איזה לילה כולם עולים על הגגות - הבחורה נאה את לא הולכים לישון :קוואמי יוצא מהמונית, צועד באיזי לשוערת עצבנית תביטי טוב ברשימת המוזמנים זה בא קומפלט (באוסול) עם קוטג´ נימינימ רשום ברור בטוש זוהר ויש גם הזמנה אישית את הבאסים מרגישים במדרגות כבר ודציבלים שגורמים לדאגות !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעווון !ואם הכיס שלי לא ריק חייב להתפרק עכשיו - הזזז מענטז, בנות בסן טרופז !ביקיני מיני די ג´יי מבזבז אותי בזבז אותי כמו צ´יפנדייל דולרים לחזה הם מדביקות לי אני גונב ת´הצגה אתן שורקות - ברימיקס - וווו אני פנתר כמו בגירה , מוקפץ כמו טקילה נשפכת כל הבירה מסיבויא-בויא-בויאקה את נראית לי רווקה מדיי רוצה דבר מתוק ט-עים! אני דבר מתיקה האללא בבאלללה - מקוואמי בום בא לראש כמו פטיש !דיסקובויאקה - קפיש? אתם רוקדים כבר כל הדרך מהכביש ...פזמון חוזר

למעלה