"מילים של שבת"

orianush

New member
"מילים של שבת"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599547,00.html איזה שיר יפה זה

../images/Emo6.gif רציתי לתת קישור אבל את מקצוענית , לפחות

נפתרה התעלומה מה יהיה הסינגל הבא ...

orianush

New member
זה לא אומר שזה הסינגל הבא..

כל יום הם ישימו שיר אחר מהדיסק חוץ מזה אנחנו כבר החלטנו שעכשיו צריך שיר קצבי

karoleking

New member
אין ספק שמדובר

על אחד מהשירים היפים יותר של האלבום הזה... ירין כל היום מזמרת אותו בעל פה כבר!

גם אני חושב שהשיר מתאים לילדים במיוחד

לאלו ששומרים שבת ומדליקים נרות .

karoleking

New member
לא אמרתי שהוא מתאים לילדים

אבל אולי רק הפזמון מתאים לילדים... ככה זה שיר עצוב
יכול להיות שבגנים יקחו את הפזמון בלבד ויהפכו אותו לשיר של הדלקת נרות... והוא יהיה מפורסם כי זה ממש מתאים!
אבל כבר אין לי ילדים בגן, אז אולי אתה תציע איתן? או שגם אצלך גדולים? שיר מדהים, דרך אגב!

למרות שאני מנסה להיות האבא "האידיאלי" אני לא

ממש מצליח להראות נוכחות בגן של הבת שלי , לגבי השיר... אם לאה כתבה אותו , יש סיכוי שזה שיר לא יפה ? היא זמרת בחסד עליון ומוכשרת ביותר , לא פחות מאח שלה ! אז קצת כבוד .

karoleking

New member
לא צריך להראות נוכחות בגן

בשביל להיות אבא אידיאלי...יותר חשוב מה שאתה נותן בבית...
שלומי זרק רעיון אתמול בגלי צהל להופיע בפארק הירקון.. מה אתה חושב על זה?

עם פבליטו אני מגיע עם אוטובוס מלא ! בנתיים

שמדברים על הירקון עוד עולה לי התמונה המחרידה שמוציאים את רוז הקטנה מהמים , אבל לענייננו... בעצם למה לא ? אפשר לעשות ערב מדהים באחד מימות חול המועד , אנשים מחפשים לאן לצאת ולבלות וכשיש חגיגה כולם מגיעים , אפשר ליחצן את הערב עם חברה סלולרית , ודידי הררי יעזור קצת תמורת סכום סימלי
ונוסיף איזה עמותה לצער בעלי חיים ( 10% מהרווחים ) חברת למשקה אנרגיה , או קוקה קולה , זוגלובק ימכרו נקניקיות , אני ואת נמכור את הדיסק החדש בבסטה בכניסה :- Dואפשר יהיה לעשות הופעה פיצוץ , ונחזיר את ההשקעה על בטוח .

karoleking

New member
אני מעדיפה לצלם../images/Emo13.gif

לא צריך את קוקה קולה ולא זוגלובק ולא אף אחד... שלומי לבד יביא את האנשים.. איך קיסריה נמכר בלי יחצנות בכלל? האמת שאני תמיד מעדיפה הופעה במקומות אינטימיים יותר, אבל אם הוא יבחר להופיע בירקון, ניסע לירקון. העיקר שיופיע כבר. אבל לא נשכח שיש את הפסטיגל עוד מעט, גם משהו

למעלה