מילים של פרידה

מילים של פרידה

לכל דבר יש זמן לכל דבר יש עת והיום הגיע הזמן והגיע העת ... לומר שלום לומר תודה כי צריך להיפרד. חצי שנה של צחוקים , היתרגשויות והכרויות חדשות . חצי שנה של חילוק רגשות משמחות וכואבות . אני ניצב כאן היום על הבמה , ומשחזר אחורה חצי שנה . היכרתי כאן המון אנשים , עם צדדים שונים . תודה על הזמן שחלקתם איתי , תודה על התמיכה , ועל האושר שגרמתם. ואני כמובן , מבקש סליחה מכולם , אם פגעתי , או עשיתי רע , אבקש מכל הלב מחילה וכפרה . אז שיהיה לכם המשך ניפלא תישמרו על הקיים , ותשפרו עם הזמן . חיבוק גדול לכולם-ן

ביי ביי... ../images/Emo7.gif

תודה שטסת בנתיבי תעופה
אל תשכח לקחת
במידה וירד לך
, קח גם סוודר שלא יהיה לך
, ואם תיקח כל יום
ותשתה
חם אני בטוח שיהיה בסדר... אהה...ותשמור על המכונית...

sahr12

New member
תאמין לי סאחי חבל שאתה הולך!

ואני בלי חחחחחח לשם שינוי..מקווה שתחזור אלינו בעתיד בנתיים קח לך.. צידה לדרך... קנה ידידים חדשים, אך שמר את הותיקים מאז. אלה הם של כסף, ואלה הם של פז. ידיד חדש דומה ליין הטרי - רק זמן חולף יבשיל אותו כפרי. ואם הידידות עומדת במבחן, היא תחייך אל מול שיני הזמן, שער הראש ילבין, המצח מתקמט. אך לא תקמל לנצח ידידות אמת. יומו מגיע הוא מזקין ומת. חפש אפוא ידיד ורע נאמן, אשר יבוא במקום קודמו בבוא הזמן. טפח את הידידות בגן הלב, טפח אותה עד כי תפרח ותלבלב. קנה ידידים חדשים אך שמור הותיקים מאז, אלה הם של כסף אלה הם של פז.
בלחי יאמנייאק......חחחחחחחחח אחלה אתה!

אתה מרגש את כולם

מדפי הארכיון הבנתי שסער גורם לכולם לחייך. מדוע אתה עוזב??

אויייש סחטיקה,,../images/Emo10.gif

ועל כן נאמר,, חבל,, כל השאר,, בפון,, שיהיה לך הכי טוב שבעולם,,

קסומה

New member
סחטיקה

בהתלחה בכל אשר תפנה, רק תזכור שכדי להגיע הנה שוב, לא צריך להחתים כרטיס

למעלה