מילים של סוף....

lostworld

New member
מילים של סוף....

אני מהסוג האנשים האלה שכתב פעם ואף אחד לא שמע אותו.... לאחרונה אני מרגיש את זה ממש משתלט עליי ההרגשה הזו שכבר נימאס מהכל....אז הנה אני...גבר בן 25 שאמור להיות בשיא הפריחה שלו מה שפעם איי שם בגיל 18 חשבתי שאני כבר יהיה הצלחה והיום אני מביט במראה ורואה רק אכזבה... כאילו זה רודף אותך האין אושר הזה...אני כבר לא זוכר את ההרגשה...רק את הכאב שחוזר את האכזבה שבאה פשוט לילה אחרי לילה אני חוזר ומביט ביום שניגמר ולעבר היום שמתחיל ולא מצליח לראות את השינוי... כבר למעלה מחצי שנה לא הרגשתי מגע של בחורה מה שפעם היה לי בקלות....פשוט מאבד את עצמי....לא יודע אפילו מי אני ומה יהיה איתי כל שינוי שאני מנסה לעשות כאילו דוחף אותי עוד אחורה ומוכיח לי כמה אני לא טוב...כבר מזמן הפסקתי לחשוב על תקווה מפתח לי איזה אדישות כזאת לחיים,ליומיום ולשיגרה הזאת שאוכלת אותי אני לא יודע למה אני רושם את השורות האלה עכשיו כי אני ממש לא טוב בכתיבה אפילו לבטא את עצמי נכון אני לא יכול אבל אני מנסה להוציא קצת החוצה את המר הזה שיושב לי בנשמה ולא מצליח לצאת... אנשים בטח יודעים את ההרגשה הזאת שהם לבד ואף אחד לא מבין אותם וכל דבר קטן כשאתה נמצא במצב כזה נהיה הרבה יותר פגיע... כבר לא יודע מה לומר....נמאס להביט למחר...

בובונת18

New member
אני ממש מבינה אותך ואני חושבת שזה

כניראה תקופה כזאת הרי אתה אומר שפעם זה היה אחרת תחשוב על זה שאולי הכל זה צירוף מיקרים ואולי פשוט זה לא הזמן שלך כרגע.העצה שלי היא לשנות את הגישה,בימקום לראות את "הלבד" הזה בתור דבר לא טוב וכישלון ,תיראה את זה בתור חופש...תצא תהנה תבלה וזה בסוף יגיע ואל תלך במחשבה של מתי זה כבר יגיע?כי תאמין לי זה בסוף יבוא.זה כמו אדם שמיסתכל על השעון ומחכה לשעה מסויימת תאמין לי שאפילו הדקות האחרונות יראו לו כמו נצח...אז אל תשים על הזמן.תעשה דברים שאתה אוהב,כל דבר מגיע בזמנו וכניראה שבנתיים זה לא הזמן שלך,וזה ממש ממש לא אומר שאתה אכזבה !אני מכירה המון אנשים נפלאים עים ביטחון עצמי שניראים טוב ואין להם בנות זוג,זה לא אומר שהם כישלון...אני לא כולכך הבנתי אים מדובר בעוד תחומים בחיים...אים כן תיתעודד אתה לא הראשון ולא האחרון שמרגיש ככה.אבל אים תשקע בתוך בועה שלך ותגיד שאתה אכזבה זה לא יעזור...תשנה את הגישה.אל תפסיק לנסות ותהנה מימה שאתה יכול.בובונת

GALI02

New member
אני רק יכולה להגיד לך ש-

אתה לא לבד בהרגשה הזאת, כל אחד (וגם אני בפרט) ודאי הרגיש כך בשלב זה או אחר בחיים שלו. אסור לשקוע לתוך זה, לקבל את זה בתור משהו חולף ולנסות להבין מאיפה זה מגיע ומה אפשר לשנות. אבל א ס ו ר לשקוע לתוך זה. תמיד אפשר למצוא דברים שאני לא טוב בהם, אפילו לא צריך לחפש אותם כי הם בטוח שם- אף אחד לא מושלם. ואני יודעת מה זה התחושה הזאת ששום דבר לא הולך- אבל זה רק בראש, במציאות המצב הרבה פחות גרוע- ובזה אני בטוחה במליון אחוז גם מבלי להכיר אותך. אז תתעודד, קח ת'זמן והכל ייסתדר

lostworld

New member
בדקה אחת של צער מאבד 60 שניות של או

אומללות אוהבת חברה.... אני אוהב איך שזה נשמע אני מנסה למצוא את המשמעות שאוכל להביא זאת לכתיבה מביט מהחלון הדרך כה ארוכה אני רוצה לקפוץ...אבל מפחד לפגוע בריצפה אני לא יכול לכתוב את הדרך שאני מרגיש היום ואני לא יכול לחשוב על תקווה כי היא לא במחשבה מנסה לראות טלביזיה זה גורם לי לצעוק בחוץ העולם נשרף...כל כך קשה להאמין כל יום אתה יודע שאתה צעד לפני הקבר אני נעשה מבולבל כל כך שאני לא מרגיש את הכאב בוהה בדף...לא יודע מה לכתוב אני ידליק סיגריה אחרונה ויכבה את המנורה אולי מחר ארגיש אחרת אבל פה באשליות שלי הכל אבוד גם כן....

lior07

New member
לך לפחות יש את הכתיבה...

לי גם את זה אין.. אני בבור שחור שלא אצה ממנו.. זהו זה הסוף. לא רואה את עצמי מתקדם. אני לוזר. בהצלחה ידידי במאבק כי אני ויטרתי. עצוב אבל נכון.

mbongares

New member
lost world תקרא את זה פליז!!!!!!!!!

תשמע אני כל כך רוצה להבין ולהגיב לך אבל פשוט לא הבנתי מה ישל שאתה כל כך מיואש.. אם תרצה להגיד לי כמה פרטים אליך בכדי להגיב אז בבקשה!!!!!!!!!!!1

היי חבר, ברוך הצטרפותך אלינו

אני יכולה להגיד לך שלכל אחד בחייו היה רגע או שניים כאלו שנמשכו לתקופה די ארוכה יש לנו משהוא משותף הבחנתי וקראתי שהבריחה שלך היא לכתיבה ולשירה וזה בדיוק מה שאני עושה ואני מצליחה לברוח רחוק משם ולשם. "אני מסוג האנשים האלה שכב פעם ואף אחד לא שמע אותו" אשמח אם תגיד למה כוונתך, אני מוכנה לשמוע ולקרוא את שירייך ולחבר איתך שירים יחדיו בהקשרים ולהראות לך שיש מי ששומע וןאולי אף לתת לך כח וחשק להביט על הדברים בצורה שונה מהיום.

mbongares

New member
אנו רוצה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לומר לך ואולי קצת לעודד אותך. אבל האם תוכל לפרט יותר מה יש לך

liran610

New member
הרגשה משותפת

אני בטוחה שהרבה כאן מזדהים איתך. אבל אני רואה את אח שלי שכבר וויתר, אני לא יודעת מה הבעיות שלך אבל תשתדל להסתכל על הדברים החיוביים שלך עבודה? חברים? משפחה? מה שהשגת בחיים. לכולנו יש תקופות יובש ואין ספק להתגבר עליהן זה ממש קשה במיוחד שכשאתה פוגש את מי שהתאכזבת ממנו או שהוא התאכזב ממך

שיא הפריחה ?....

כולך מלא מרץ עדין שיא הפריחה בגברים היא עוד עשור ממך והלאה בגיל 35 זה הגיל האמיתי תן לעצמך את הזמן להיות אתה אין מה לעשות נגד המציאות וללכת נגדה ראש בראש לא יעשה לך חיים קלים יותר תקווה זה הא' ב' בחיים צריך שיהיה והמון ממנה אז אל יאוש החיים ארוכים ואתה רק בתחילת הדרך בהצלחה

joshh

New member
אני אתן לך חומר מחשבה ...

אני מצרף כמה דברים שכתבתי שאולי יעזרו לך לראות תמונת מצב אחר ואולי זווית אחרת.

למעלה