מילים של חכמה ...

שרית.

New member
מילים של חכמה ...

************************************** גבר הוא כמו סבון : תלחצי אותו קצת ואת מחזיקה בו תלחצי אותו יותר מדי יטוס מהיד שלך ************************************ אהבה היא כמו אמבטיה כשמתרגלים אליה היא מתקררת ************************************ לפני הנישואים פקחי היטב את שתי עינייך אחרי הנישואים סגרי עין אחת *********************************** כדי לחיות באושר הבעל צריך להיות חירש והאשה עיוורת *********************************** גבר חכם זקוק למעט מלים כדי להגיד הרבה גבר טיפש זקוק להרבה מילים כדי לא להגיד כלום ***********************************

שרון-ב-

New member
חכמה של מילים -

גבר הוא כמו סבון נוזלי - חודר לכל חור ומחליק במהירות החוצה אהבה היא כמו אמבטיה שעברה שיפוץ לג`קוזי לפני הנישואים עינייך סגורות אחרי הנישואים כל הגוף סגור כדי לחיות באושר הבעל צריך להיות בבית והאשה צריכה להיות בחוץ גבר חכם.... גבר חכם.... גבר חכם.... יש דבר כזה ?????

DIZEL XXX

New member
תמיד רצוי-גבר עיור!!!!! B-)

שלא יראה-את אהבת חייו גודלת,טופחת,מתמפלצת לנגד עיניו !!! הגבר,זקוק להרבה מילים לשכנע את אישתו-שהיא-היפה בנשים!!! רצוי שיהיה ,קצת,עיור... שאשתו,תאמין לו שהוא לא משקר!!!!!

צוחקת...

New member
אוח אוח אוח.....

מה אכתוב לא אדע....שיר סיפור או אגדה חחחחחחחח רצוי גבר יתום רצוי גבר חרש ואשה אילמת בכלל....הרצוי אינו מצוי המצוי אינו רצוי והמצוי והרצוי.....רק באגדות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוח אוח אוח צוחקת...שכחת אפשרות 4

...האינו רצוי והאינו מצוי זה... ............. ........ ... . אני, הנוסע השמיני לא רצוי ולא מצוי כי היצור הוא קצת מפלץ שחי באגדות ובארץ צץ להפחיד ילדים רכים לזעזע מבוגרים להתקרב קרוב קרוב ולברוח במורד הרחוב להשאיר שובל אבק ושביל בוער אדום כתום שמאיר עד אור ראשון כל הלילה האימה מטיילת לה לאט לנשמות חודרת קצת ובבוקר השקם מוקדם הכל כאילו נעלם והסיפור חוזר שוב ביום אחר במקום חשוך כך חי לו היצור ללא תכלית וקו ברור מה יהיה בסופו של זה? אין יודע החוזה רק דבר אחד ברור כל העסק הוא סגור בקופסא שחורה קטנה המכונה ``טלויז-יה`` B-)

צוחקת...

New member
נוסע יקר....תגיד :cool:

לנסיעה הזו הצטרפת ותמהתני אם כרטיס בהנחה קיבלת או שמא אולי בכלל את האגרה שילמת בדיקלום שלי רק שלוש אפשרויות כנאמר בספר בראשית פרק יד` פסוק טז`....``משלוש יוצא אחד....`` :cool:

שרון-ב-

New member
בדרך כלל המצוי והרצוי

נשוי :p אל תייאשו אותי אני עדיין לא התחלתי פרק ב` ודרך אגב נוסע... ביום שמורידים את הטבעת (ושמים טבעת אחרת) הקופסא השחורה שמכירים היא של מטוסים בלבד

צוחקת...

New member
וזה מזכיר לי בדיחה

פולניה, גרוזינית ואתיופית טסות במטוס לפתע מודיע הטיס שהמטוס עומד להתרסק וכולן לחגור חגורות הצלה הגרוזינית רק שומעת...מוציאה מהכספת את כל הזהבים והגורמטים ועונדת אומרים לה...מפגרת עם כל הכובד הזה תטבעי...והיא עונה...יבואו להציל...נותנת התכשיטים מוציאים אותי ראשונה הפולניה ישר מתפשטת...אומרים לה יא משוגעת את תקפאי מהמים...עונה...יבואו יראו...יצילו ראשונה מחפשים את האתיופית....מוצאים אותה על הרצפה...מתחבאת... אומרים לה...מה מצאת עכשיו זמן לשחק מחבואים...עונה...אני הקופסה השחורה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פויה... :cool:

למעלה