מילים של אמא -

מילים של אמא -

שלום נוער! הוק הזמין אותי, אז קראתי דפים אחדים בפורום שלכם. אתם באמת סוג נוער שנהדר לפגוש. איכפתיים, חכמים, בוגרים ו-ווכחנים. אני רוצה לספר לכם על מבטה של אם. אני בת ארבעים . לחלקכם יש וודאי אמהות צעירות יותר. יש לי שלושה ילדים, אבל רוב ימות השבוע בחצרי לפחות עשרה... כל אחד מביא חבר או שניים, ומסביב לשולחן בארוחת-הערב תמיד קשה לתפוס מקום. לשמחתי ילדיי אהודים מאד על חבריהם, ואני מקלה ראש בשטיפת כלים. אני "אמא פולניה", אבל זה לא מפריע לי לארוז את הילדים ולנסוע לקומזיצים על שפת הים (עם צידנית גדושה), כמו למלון (שגם את זה ילדיי אוהבים מאד.) למה אני מספרת לכם את זה? כי לילדים שלי יש אמא ו- אמא, ושמעתי שדנתם בנושא. יש לנו גם זוג חברים טובים שהם אבא ו-אבא. אם יש לכם שאלות, אשמח לענות עליהן. אתם מוזמנים גם להציץ בפורום שלנו, רק זכרו שזה פורום של הורים, וההתבטאות שם - בהתאם.

TheHock

New member
קודם כל,

אני שמח שיכלתת לבוא, מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ובכל הפעמים התפתח סביבו וויכוח - בנושא שנגיד שאנחנו לא מכירים מקרוב - אלא רק בתאוריה. ואני חושב שנק´ מבט של מישהו כמוך הנמצאת ממש בלב העניין יכול להיות מרענן ולתרום המון... מכיוון שההודעה כבר "נקברה" כמה עמודים אחרוה - אז אני מוסיף פה את הקישור להודעה...

"נושא שאנחנו לא מכירים..."

אחד מכל עשרה א/נשים בישראל הוא הומוסקסואל/לסבית! זה אומר 4 בכתה שלך! זה אומר הרבה מאד א/נשים בתנועת הנוער שלך! במשפחה שלך! אולי אפילו אחד מההורים שלך... ואת/ה לא יודע/ת... אולי אתה, ועדיין לא העזת לחשוב על כך...
סיפור קטן: אני הייתי בצופים! חניכה, מדריכה, רשגד"ית, ראש שבט. אף אחד אצלינו לא היה הומו/לסבית. לפני חמש שנים היה לנו מפגש שכבה... הגיעו מאה אנשים - בני 35, עם כרס, ילדים... דוקטורים... זמרים ידועים... שני פוליטיקאים מוכרים... גננות, עורכות דין חשובות... מנהלים... 12 מאיתנו חיים היום עם בני/בנות זוג , מאותו המין... לחמישה יש ילדים הגדלים במשפחות הומולסביות. כשהיינו צעירים... לא העזנו...לחשוב, לספר, לממש.

EverMan

New member
אחת , שתיים , שלוש

ארבע , חמש , שש , שבע , שמונה , תשע , אתה החוליה החלשה ? (או שמא משהו אחר?) שלום !

"החוליה החלשה"???

אני מניחה שאתה מתבדח... לצערי בימינו בשביל להיות הומו/לסבית גא/ה, צריך להיות חוליה חזקה מאד, עם עמוד שדרה מלא חוליות חזקות... אני מניחה שאתה מתבדח.

EverMan

New member
בהחלט מתבדח

בתור מישהו שיש לו כמה וכמה חברים ורודים , אני מאמין שאני דיי תומך. (לפחות אני מקווה שמספיק תומך)

TheHock

New member
כנראה לא הבנת אותי

דיברתי על נושא גידול ילדים - אני זוכר שיש פה כבר לא מעט הומואים או לסביות מוצהרים - זאת לפי מה שאני זוכר מהדיונים...

למעלה