מילים עם רגש

מילים עם רגש

היי, נפולאון היל בספרו "חשוב והתעשר" טוען כי שכנוע עצמי הוא אחד הכלים החזקים שיש ברשותינו, בני האנוש, להשגת מטרתנו אך הוא מסייג את זה בכך שמילים שנאמרות באופן "יבש" ללא רגש, לא ישיגו את המטרה. עכשו שאלתי היא: כיצד ניתן יהיה להוסיף רגש למילים ולתפילות באופן מלאכותי על מנת להעצים את החוויה? תודה יוני.

naty3

New member
ההרגשה שכבר יש לך את זה,

השמחה שמתלווה לזה. לדוגמה: אני רוצה
מאזדה 6 טורקיז
(כרגע אני לא מבקשת את זה, כי זה המון הוצאות). אני מתלהבת כשאני רואה את המכונית על הכביש (אני אשכרה מסובבת את הראש, פשוט חולה על המכונית הזו
), אני חושבת איך זה יהיה לנהוג בה, איך אני מקבלת מכונית כזו (למשל דרך זכיה בהגרלה) ועוד. אז כן, לפעמים אני מתלהבת כמו ילדה קטנה, אבל לא אכפת לי. בדמיון שלי אני מאושרת. כאשר אתה מעביר מסר כזה לתת מודע+בקשה ספציפית של מה שאתה רוצה-אתה מקבל את זה. בהצלחה!

זה נכון אבל...

היי, זו נקודה חשובה הנקודה שהעלת עכשו אך היא מתייחסת יותר בקטע של הדמיה,כלומר דמיון מודרך. אני מתכוון על ההצהרה עצמה שאנו כותבים על דף ומשננים, כיצד ניתן להחיות את המילים שיכנסו לתת המודע מהר יותר ובעוצמה רבה יותר? תודה, יוני. אני אשמח אם חברי הפורום היקרים פה יוכלו להעשיר את הקוראים בפורום מנסיונם האישי בנושא.

רותי 11

New member
יוני עוד משהו

כשאתה רוצה ליצור את המציאות שלך ואתה רוצה לזמן משהו לחיים שלך, ראשית תבחן במה הוא משרת אותך והאם הוא באמת משרת אותך או את האגו או סתם כי לשכן יש את זה. לאחר שבחנת והגעת למסקנה שאתה זקוק לאותו דבר, פשוט תיצור בדמיון שלך את אותו דבר מגיע אלייך כפי שהיית רוצה, תשלח את זה לבריאה ואל תתעסק בזה יותר, כי ההתעסקות יכולה לבטל את זה, כי נכנסים הרבה פעמים הספקות. לכן חשוב ליצור ולשחרר, הבריאה תעשה את העבודה, רק תאפשר לה.

רותי 11

New member
יוני, נכון שבהתחלה הרבה פעמים

זה מתחיל בשכנוע פנימי ומילים ללא רגש, אבל כאשר חוזרים על זה שוב ושוב המנטרה והשכנוע עושים את שלהם לאט לאט. רגש מוסיפים בצורת שימחה לדוגמא אם אתה רוצה מאוד משהו אתה הרי תעשה זאת בשמחה וזה הרגש הכי טוב שיש כדי ליצור משהו באהבה.

ע ו פ ר ה

New member
יוני ערב טוב

הדרך הכי טובה לעשות חיבור לרגשות היא להיזכר באירועים בהם היית שמח, היית מאוהב, הייתי יצירתי (מה הרגשת אחר כך) ו/או היית עם סיפוק. תבודד את הרגשות הטובים שהיו לך שם ותתחבר אליהם כשאתה קורא את החזון. בהצלחה עופרה

kikona126

New member
לא באופן מלאכותי...

ואו, אם הייתי יכולה להסביר את זה... הסוריאליסטים טוענים שהמילה בפה (le mot est dans la bouche) ככה שבטח הוא לקח את זה משם. בקשר לאימרת מילים - ברטון, אמן צרפתי, מציע לכתוב לפני השינה, בשעה בה אנחנו פועלים יותר מהתת מודע מאשר מההגיון. נסה לכתוב בשעות אלו דברים ובדוק האם יש בהם יותר רגש (שים לב לכתוב מה שיש בראש, בין המילים אין שום קשר וזה נורמאלי. אחרי זה נסה לפענח את המשמעות (זה נעשה כמו פיענוח חלום, אם תצטרך עזרה אני אעזור לך)

למעלה