מילים מלאות מתק.

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מילים מלאות מתק.

11/01 מילים מלאות מתק.... אתה עושה לי נחמד באמצע השקט בבוקר אומר "בוקר טוב" הקול הרגוע עם שמץ של מתק בערב אומר "ערב טוב" במקום בקירות, להביט ולתמוה שומעת אותך במכשיר במקום לעלות על מונית ולנסוע שומעת אותך שמסביר האם מחמאה זו, או אולי הזייה להיות תקועה בראשך האם יש לשמוח, או להיות אדישה הן לא ראיתי אותך אבל אתה עושה לי נחמד באמצע השקט מעלים מעט מצוקה הקול הלוחש מילים מלאות מתק גם אם כל העסק , בדיחה. ברח לי.......קודם........שיר......מהשרוול......

נזכרתי ונזקרתי ../images/Emo79.gif

בשיר שמתחיל במילים" "דבש ניגר כמי נהר..." כזה יפה בורח לך סתם כך מהשרוול??? לילה טוףףףף

אגב בערוץ 2 תכנית מעניינת

של מיכאל קרפין על תהליך בנייתו של הכור האטומי בדימונה...

magy

New member
הכור נגמר........

ובעניין השיר......... שתי אפשרויות........ או שלא יוצא חודשים ואפילו שנים...........עצירות מוחלטת..... או שבורח בלי שליטה............במספר דקות ...... בתנאי שיש סיבה .........או רקע......

שקדי

New member
הממממממממ............. ../images/Emo98.gif

נראה לי שאתן הולכות לעשות ערב שירי משוררות עיניים הראשונה....ועכשיו החבירה המנהלת ומי יטפל בצ´יפים המסוקסים???? בטח ישבו סביבכם מבוישים ויקשיבו לשירים רק שתדעו בנות......אני כבר מקנא...............

magy

New member
הקינאה שלך משמיעה קול

וזה מגיע עד פה. פשוט תגיע למפגש..........ואז לא תקנא........ כי אם יבואו גברים......לא נלך.......לצ´פצ´ף....... נו?????????????????????? מה צריך לעשות כדי לשכנע אותך????????????????? על ארבע ........זה טוב.??????????????????

שקדי

New member
ההצעה שלך...................

זה כבר לפורום האחר לא???????? ומי יכול לעמוד בתחרות עם צ´יפופו צעיר ובלונדי אולי לפני שלושים ארבעים שנה וגם אז לא ממש בטוח

magy

New member
לא קבענו קודם

שהאיכות קובעת ולא הכמות?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה