מילים מילים

s a l a l a

New member
מילים מילים - מדהים!

כהמלצתך ,נכנסתי לאתר .. ורק שבחים יש לי לומר. מזכיר לי את נושא "כוחה של המילה " המופיע בספר האחד והיחיד ארבע ההסכמות (אני מקווה שיודעים על מה אני מדברת) ואם לא אז זה כול כך נכון השפעה של מילה ולו הקטנה ביותר על אדם , ההשפעה הזאת יכולה ללות את כל חייו , גם אם לא באמת רצינו לפגוע , וגם אם ה נאמר בצחוק . השפעתה של המילה היא עצומה . לאט לאט אני מנסה להיות מודעת למילים שאני מוציאה מהפה . לנסות לכוון אותן לכיון של שליחת אהבה ואור לאנשים , לנסות למלא את אותם אנשים אנרגיה של אהבה , ולא להרעיל אותם במילים . גם כשאנו כועסים ... ותאמינו לי הדם עולה לי לפעמים קצת מהר מידי לראש ככה שאני מבינה מזה לומר דברים מכעס , ומבלי לשים לב , אבל עכשיו , שאני קצת יותר מודעת יותר קל לי לשים לב וגם שמעירים לי ומנסים לפגוע בי , הוא אפילו סתם איזה הערה עוקצנית שיכולה לבאס לי את כל היום , אני מנסה להפריך את הרעל הזה שיצא מפיו של אותו אדם , ולא להכיל אותו לתוכי . כי כולנו יודעים עד כמה מילים של הורינו , חברינו , מורינו השפיעו על מי שאנחנו היום. ככה לפחות אני מאמינה . תחשבו על מילותיכם . אוהבת , S A L A L A

מילים מילים../images/Emo51.gifמדהים../images/Emo140.gif

כמה שזה נכון. זוכרת את אבי ז"ל שתבדאו לחיים ארוכים. אל תפגעי באף אחד כי: פגיעה מלהב סכין מגלידה, יש טיפול וכאלה. פגיעה מימלה נשארת חרוטה כל החיים בלב,לא מגלידה. לקחתי את זה איתי כל החיים כך למדתי את הילדים שלי. כמובן שהדור השתנה, והיום הילדים יותר מעיזים. לילה קסום לכולם נשתמע חברה אמיתיתתת.}{ {}

למעלה