מילים מודגשות "לא זוכר את שם הילדה עניים גדולות, שיער שחור קצר" (השיר מהגן" דברים בלחש")
C chen2390 New member 6/4/07 #1 מילים מודגשות "לא זוכר את שם הילדה עניים גדולות, שיער שחור קצר" (השיר מהגן" דברים בלחש")
ב ב ר ו ש י ת1 New member 6/4/07 #3 אני בא אלייה--> "היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים היא עושה דברים רואים לה בידיים" אם הבנתי נכון אז זאת לא חייבת להיות המילה המדוייקה אלא אותו שורש, דה?=]
אני בא אלייה--> "היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים היא עושה דברים רואים לה בידיים" אם הבנתי נכון אז זאת לא חייבת להיות המילה המדוייקה אלא אותו שורש, דה?=]
S Street Spirit 0 New member 6/4/07 #4 ../images/Emo153.gif|חמוס| אהבתי את הרעיון "היא מדברת ומחליקה לשון רכה מאבד את הקשר עושה רושם של שיחה" [היא הולכת]
../images/Emo153.gif|חמוס| אהבתי את הרעיון "היא מדברת ומחליקה לשון רכה מאבד את הקשר עושה רושם של שיחה" [היא הולכת]
I IkMfNiY New member 6/4/07 #5 גמלי מתחשק ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif למרות שלא סימנתי את עצמי, סליחה :X "אני צריך להפסיק לחשוב על סקס, כשמדברים על אהבה" [לפעמים]. יעל
גמלי מתחשק ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif למרות שלא סימנתי את עצמי, סליחה :X "אני צריך להפסיק לחשוב על סקס, כשמדברים על אהבה" [לפעמים]. יעל
C cowgirl Ms New member 6/4/07 #6 יאללה. "על מה נחשוב עכשיו נגמרו הפרסומות ומה נגיד עכשיו נגמר היין בכוסות" [אינסטנט סופרמנים]
S Street Spirit 0 New member 6/4/07 #7 ../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo168.gif "עינייך מעידות שמשהו פה נגמר ולא יחזור" [איך זה שאת]
N Niran2 New member 7/4/07 #8 ממשיך "לאן את הולכת כשיבש בעיניים, כשהלב מפסיק להרגיש כשהיום מתחיל להחשיך [תרימי את הראש]
S Street Spirit 0 New member 7/4/07 #9 ../images/Emo153.gif|חמוס| "איך זה מרגיש, אין עתיד באופק, אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו..." [איך זה מרגיש]
../images/Emo153.gif|חמוס| "איך זה מרגיש, אין עתיד באופק, אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו..." [איך זה מרגיש]
ב ב ר ו ש י ת1 New member 7/4/07 #10 תגידי שטוב "תגידי שטוב תגידי שרע, תגידי תלך וזה לא נורא" יש לי הצעת ייעול- מה דעתכם שכל שרשור כזה ייסגר כשנגיע לשיר שהתחיל את השירשור, וזה ש"סגר" את השירשור יפתח את השירשור הבא?
תגידי שטוב "תגידי שטוב תגידי שרע, תגידי תלך וזה לא נורא" יש לי הצעת ייעול- מה דעתכם שכל שרשור כזה ייסגר כשנגיע לשיר שהתחיל את השירשור, וזה ש"סגר" את השירשור יפתח את השירשור הבא?
I IkMfNiY New member 7/4/07 #11 היא הולכת |../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif "היא הולכת ומשחקת עם עצמה" יעל
C chen2390 New member 7/4/07 #12 יעל הבאת אחלה רעיון... בנושא כתבו את שם השיר בתוכן תכתבו את השיר... "היא לא יודעת למה היא שרה בלי תשובות"
יעל הבאת אחלה רעיון... בנושא כתבו את שם השיר בתוכן תכתבו את השיר... "היא לא יודעת למה היא שרה בלי תשובות"