מילים מהלב

mor1212

New member
מילים מהלב

שוב חזר אותו המחנק שגורם לי להסתגר ולברוח בכל דרך אפשרית לבכות ככה סתם ובלי סיבה ממשית רק בגלל כל ההתבלבלות הזאת שחוזרת אליי ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיש ואם חם או קר פשוט ריקנות שעוטפת אותי שגורמת לי להרגיש כמו חלקיק לא משמעותי במערכת אחת גדולה. ואין חשק לכלום, רק רוצה לישון עוד ועוד, ולהתעורר כשהכל ייגמר כי כמה שלא צריך להגדיר את עצמך החוסר-הגדרה הזאת מחרפנת אותי. אני רק רוצה להגיד לך כמה שאני אוהבת אותך שבחיים לא אהבתי מישהי כמו שאני אוהבת אותך אבל זה סוגר עליי ואני מצטערת שאין לי הסברים לתת לך כי אני רואה כמה את דואגת לי ואני מצטערת שאני מדאיגה אותך כי אני כל כך לא רוצה בזה אני רק רוצה שתהיי מאושרת גם אם זה בלעדיי. אני יודעת שזה כתוב בכלל לא מסודר, אבל ככה יצא.. לא היה חשוב לי הסדר, רק שייצא ממני.

webrain

New member
יפה

2 משפטים חזקים שאני נורא מתחבר: חלקיק לא משמעותי במערכת אחת גדולה החוסר-הגדרה הזאת מחרפנת אותי אין ספק שאלו "מילים מהלב" אגב נתת את זה לקריאה למי שזה נכתב אליה?

mor1212

New member
בערך

כתבתי לה את זה כסוג של פריקה, מצונזר. ככה זה נשלח אלייה: שוב חזר אותו המחנק שגורם לי להסתגר ולברוח בכל דרך אפשרית לבכות ככה סתם ובלי סיבה ממשית רק בגלל כל ההתבלבלות הזאת שחוזרת אליי ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיש ואם חם או קר פשוט ריקנות שעוטפת אותי שגורמת לי להרגיש כמו חלקיק לא משמעותי במערכת אחת גדולה. ואין חשק לכלום, רק רוצה לישון עוד ועוד, ולהתעורר כשהכל ייגמר כי כמה שלא צריך להגדיר את עצמך החוסר-הגדרה הזאת מחרפנת אותי.

princhipeta

New member
אהבתי והזדהתי בדרכי

לא בצורך בהגדרה, כמו בתחושה הזאת של תקופה שאתה רק רוצה לישון ולהתעורר כשהיא מאחורייך... באשר להגדרות, אני יודעת כמה שזה מחרפן ומבלבל, תאמיני לי, ולא משנה כמה יגידו לך לא להטריד את עצמך בזה- זה בלתי נמנע, אנחנו חושבים על זה אוטומטית, אני רק אומר שתנסי לא לתת לזה להשתלט עליך ולשתק אותך, ובטח שלא למנוע ממך להיות עם מישהי שאת אוהבת.

mor1212

New member
זה לא אני שנמנעת מלהיות איתה

זה קשר בלתי אפשרי, לא משנה מאיפה תסתכל על זה. מבחינת הגיל, הנטייה והמעמד. אבל תודה על העידוד=] נחמד שאתה מבין שבאמת זה מרגיש ככה אוטומטית, משהו שאנשים אחרים לא מבינים (יועצות, פסיכולוגים וכו'). העלית לי חיוך על הפנים!

mor1212

New member
כן מצטערת, רק אחרי זה ראיתי שאת בת

אבל הייתי עצלנית מידי בכדי לתקן

פירקת אותי.

דבר ראשון, אני חייב להתנצל שלא הייתי בפורום בימים האחרונים, אלא רק נכנסתי לוודא שהכל בסדר. לחץ וטמטום מכל כיוון אפשרי... אולי אני אפרסם את מה שכתבתי בעקבות כל זה. נכנסתי עכשיו וחיפשתי שיר שאני אוכל להתקשר אליו, משהו שיצליח לגעת בי. מור, תפסת אותי חזק, טילטלת אותי... הלוואי שיכולתי גם כן לבטא את הרגשות שלי ככה, משהו מאוד דומה היה יוצא. אין לי זמן עכשיו להגיב באמת, אמא צורחת עליי ומאיימת לנתק את החשמל.
עידו.

למעלה