מילים לשיר

noyZman

New member
מילים לשיר

למישהו יש את המילים לשיר מודה אני לפניך של עמיר כמובן?

oduder

New member
בקשה יא איש

מודה אני לפניך מלך חי וקיים, על שקשה מאוד לחיות בעולמך הטוב, הנפש שבראת בי חולה ואין לה סוף, מודה אני לפניך מלך חיי וקיים על כל המקומות שאליהם איני שייך, על הכישוף שחי אצלי בראש ולא דעך מודה אני לפניך מלך חי וקיים, מודה אני לפניך מלך חי וקיים על עצב שנתת בי כבר מחיים קודמים על כל מה שבראת כאן להם ולא לי, מודה אני לפניך מלך חי וקיים. בזכות אשר ניתנה לי לא להבין דבר, המת אצלי ומה אכזר ומה בכלל נשאר להאשים רק את עצמי היום וגם מחר, מודה אני לפניך מלך חי וקיים, מודה אני לפניך מלך חיי וקיים. מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך הרוב מהראש אז לא לכעוס על טעויות =\

iCp

New member
הנה לא מהראש

מודה אני לפניך, מלך חי וקיים על שקשה מאוד לחיות בעולמך הטוב הנפש שבראת בי חולה ואין לה סוף מודה אני לפניך, מלך חי וקיים על כל המקומות שאליהם איני שייך על הכישוף שחי אצלי בראש ולא דעך מודה אני לפניך, מלך חי וקיים. מודה אני לפנייך, מלך חי וקיים על עצב שנטעת בי כבר מחיים קודמים על כל מה שבראת קל להם ולא לי מודה אני לפניך, מלך חי וקיים. על זכות אשר ניתנה לי לא להבין דבר מה מת אצלי ומה אכזר ומה בכלל נשאר להאשים רק את עצמי היום וגם מחר מודה אני לפניך, מלך חי וקיים.. מודה אני לפניך, מלך חי וקיים..

oduder

New member
וואלה כמעט בלי טעויות עשיתי=]

פשש יצאתי מבסוט =].

ו ר ד ב

New member
מעניין מי סידרה את השגיאה בשיר הזה!

למעלה