מילים לשיר

eleftheria

New member
מילים לשיר

שלום, שמעתי בתוכנית של ירון אנוש שיר של דלרס שלא שמעתי אף פעם - השורה הראשונה נשמעת לי כמו "kata pigli mataria". אם יש למישהו את המילים ביוונית ותרגום לאנגלית או עברית, אשמח לקבל. השיר הזה תפש אותי. תודה eleftheria fonazis

F a d i

New member
אני מניח שאת מתכוונת לשיר

KATW AP'TIN KLIMATARIA שהלחין "אנדוניס בארדיס" מתוך הדיסק OI MAIDES OI ILIE MOU (משנת 78) שלדעתי הוא מהדיסקים היפים של דאלאראס,ומכיל הרבה שירים וביצועים מעניינים של מלחינים וכותבים גדולים כמו:מיקיס ת'אודוראקיס,סטליוס במבקאריס,יאניס ספאנוס,מיכליס טרזיס,לפטריס פאפאדופולוס,אפתכיה פאפאיאנופולו,מאנוס אלפת'ריו ורבים אחרים,ונתנה בו את קולה גם כארולה אלקסיו. הנה מילות השיר (אם מישהו רוצה לתרגם בינתיים,מוזמן בכייף) תהני/ו
ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ Μουσική: Αντώνης Βαρδής Στίχοι: Ανδρέας Αγγελάκης Κάτω απ' την κληματαριά πόσο μού 'λειψες πατρίδα πόσα μες τον ήλιο σου θάματα δεν είδα Μοσχοβολάς δαφνόφυλλο τριαντάφυλλο εκατόφυλλο με πνίγεις μες τα ρέματα και με γιομίζεις αίματα Κάτω απ' την κληματαριά ρε πατρίδα και νησί μου στάζεις σαν το βάλσαμο μέσα στην ψυχή μου Μοσχοβολάς δαφνόφυλλο τριαντάφυλλο εκατόφυλλο με πνίγεις μες τα ρέματα και με γιομίζεις αίματα Κάτω απ' την κληματαριά πόσα και δε μού 'χεις κάνει πόσες πίκρες μού 'δωσες ο νους σου δεν το βάνει Μοσχοβολάς δαφνόφυλλο τριαντάφυλλο εκατόφυλλο με πνίγεις μες τα ρέματα και με γιομίζεις αίματα​
מקווה שזה אכן השיר,ואם לא תכתבי ונראה המשך ערב נעים וחג שמח

eleftheria

New member
מילים לשיר

לFadi שלום, אלה אכן המילים לשיר, ועכשיו כשאני רואה אותם כתובים ביוונית, אני מתפלא עוד יותר שהצלחת לפענח את הניחוש שלי לגבי המילים של השורה הראשונה. הרי אפילו את הלמילה הראשונה, שמעתי לא נכון - שמעתי kata ולא katw apw tyn..... אז\ שוב תודה רבה רבה על תשובתך המהירה והמדויקת, ובכלל על מסירותך לנושא של מוזיקה יוונית ורצונך לעזור לאחרים להבין ולהנות יותר טוב. חג שמח! זלדה

DALARASS

New member
כל שיר שתבקשו

של דאלארס פאריוס ווסקופולוס פולופולוס יניס קלגי אלכסיו גליקריה פנדליס סאליטינוס ספאקיאנאקיס מטרופנוס קוקוטס ורדיס ועוד תוכלו לקבל אצלי 0524472006

eleftheria

New member
סליחה על הבוטות, אבל זה עולה כסף?

אני בהחלט מעוניינת במילים לשירים של המבצעים שאתה מזכיר, אך אני שואלת האם זה עולה כסף?

12אניהיא

New member
אלפטריה

מילים לשירים ותרגומים שניתנים כאן בפורום הם בחינם...וכל אחד ואחד מהחברים תורם..

DALARASS

New member
אלפטריה

חס וחלילה הכל בא מרצון טוב והתענוג אפילו יותר שלי שמעת פעם על המושג להינות מנתינה?

eleftheria

New member
אני מבקשת סליחה

שלום ל Dalarassולחברים אחרים בפורום, אני עכשיו באמת במבוכה - עד כה נעזרתי הרבה ע"י חברים בפורום, והיה ברור שהמניעים של כולנו הנם אהבה למוזיקה היוונית ורצון לשתף אחרים. זה בדיוק רצוני גם. אך כשראיתי מסר שניתן לקבל את כל השירים של המבצעים החשיבוים, חששתי (לא בצדק) שזהו איזה מסחר. אני מבקשת סליחה אם פגעתי, לא התכוונתי. Eleftheria fonazis

12אניהיא

New member
דאלאראס

אצלנו לא מפרסמים מס' טלפון. הפעם אני משאירה את ההודעה שלך בפעם הבאה היא תימחק.

למעלה