מילים לשיר

the black wolf

New member
מילים לשיר

טו טלפטאו וראדי מו סטליוס קזנג'ידיס טו טלפטאו וראדי מו אפופסה טו פרנאו כיוסי מי פיקראנאן פולי טורה פו פבגו אפ'טי זואי אולוס טוס סיגכורנאו אולה אינאי ינה פסמה מיה אנאסא מיה פנוי סא לולודיזי קאפיו קרי זא מאס קופסי מיאן אה וגי אכי פו פאו זן פירנא טו דאקרי קאי או פונוס טא ואסאנה קאי קא ימי אזו טא מינון סטי זוי קיגו ט'א פיגו מונוס אולה אינאי ינה פסמה מיה אנאסא מיה פנוי סא לולודיזי קאפיו קרי זא מאס קופסי מיאן אה וגי דיו פורטס אכי אי זואי אניקסא מיה קאי ביקה סיר יאניסא ינה פרוינו קי אוספו נארפי טו וילינו אפו טין אללי וויקה אולה אינאי ינה פסמה מיה אנאסא מיה פנוי סא לולודיזי קאפיו קרי זא מאס קופסי מיאן אה וגי

the black wolf

New member
אבל

שאני סתם שר אני משנה בבית השני אכי פו פאו זן פירנא טו דאקרי קאי או פונוס טא ואסאנה קאי קא ימי ופה אני אומר תיסגור ת'מינוס מונוס סטי זוי בימכום אגו טא מינון סטי זוי חחחחחחחחח גירסה של ישראלים

the black wolf

New member
כמו בשיר

מי מו זיתה סנאפיגו דן פאו פו זנה פו זנה פו זנה אזוסא מי נו אז דן פאו פו זנה פו זנה פו זנה תיסגור ת'מינוס גם בשיר אגו דן ימונה אליטי אגו דן אימונה אליטי אליטי מגנאס סא סי אגו דן אימונה כסניכטיס אימונה קלו פדי אז אגו דן אימונה אליטי אליטי מגן עדן סא סי את זה חבר שלי מצא... כצת דביל אבל לא חשוב

למעלה