מילים לשירים

• פותח הנושא sa6
  • פורסם בתאריך

sa6

New member
מילים לשירים

יש כמה שירים שאני לא מצליחה לזהות חלק מהמילים, אז אם למישהו יש את המילים המלאות או את הקטע החסר אני אשמח: 1) "גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי...."? 2)בשיר אהובת הספן: "רגע לא בטוח מול מפרש רטוב זעם הרוח מכה את המים....? נר אחד ברוח שאינו כבה דולק בחלון שתיאר ז´וז´אמדו ....? 3)בשיר בואי כלה כל הקטע בסוף "איך אסגור את חלוני....?" "והאוח ....? את שנתי קרע(?) יש עוד כמה אבל עכשיו אני לא זוכרת...

Joan of Ark

New member
שלוש תשובות לך

1) "ומעיני שלי טפטוף מקומי כי יש גשם בלב אהבה...." 2) "רגע לא בטוח מול מפרש רטב זעם הרוח מכה את המים את לב הנשים על החוף" 3) איך אסגור את חלוני וקרובה הסופה איך אסגור את חלוני ואת יחפה איך אסגור את חלוני והים קרא איך אסגור את חלוני ואת ערה....

Joan of Ark

New member
תיקון טעות

לשיר הראשון: גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ובעיני שלי טפטוף מקומי כי יש סדק בלב אהבה.

ST

New member
חלק אני יודעת... ../images/Emo29.gif

שיר אהובת הספן - ריטה: "רגע לא בטוח מול מפרש רטוב זעם הרוח מכה את המים את לב הנשים על החוף נר אחד ברוח שאינו כבה דולק בחלון שתאר ג´ורג´ אמאדו הים האכזר ההוזה" ---
הוא (בואי כלה) - אחינועם ניני: "איך אסגור את חלוני, וקרובה הסופה? איך אסגור את חלוני, ואת יחפה? איך אסגור את חלוני, והים קרא? איך אסגור את חלוני, ואת ערה?... בואי כלה, בואי כלה, בואי כלה, בואי והאוח מלב הליל את שנתי קרע והאוח מלב הליל את שנתי קרע." --- מקווה שעזרתי, בשורות טובות! אסתי.

תלתלית

New member
../images/Emo20.gifשיר אהובת הספן../images/Emo20.gif

"הוא לא ידע איך היא קנאה בספינות הוא לא ידע איך היא חיכתה לו בלילות".. רק רציתי לספר לכם שאני כבר מחכה לראות אותה בפסטיבל הפסנתר, ושתמיד נעים לפזם איתכם.

חובשת

New member
../images/Emo39.gifשיר אהובת הספן../images/Emo39.gif

הרוח שוב מוסרת הודעה לים. רגע עוברת רגע נסגרת בין שערי הנמל. יש ניחוח עראק ורשתות קרועות, שיר אהובת הספן הנשכחת שיר הנשים המחכות. פז´: הוא לא ידע איך היא קינאה בספינות. הוא לא ידע איך היא חיכתה לו בלילות. רגע לא בטוח מול מפרש רטוב, זעם הרוח מכה את המים, את לב הנשים על החוף. נר אחד ברוח שאינו כבה. דולק בחלון שתאר ג´ורג´ אמאדו, הים האכזר ההוזה. @@@פז´@@@ הרוח שוב מוסרת הודעה לים רגע שותקת רגע מספרת, הלילה מת הספן!!

חובשת

New member
../images/Emo39.gifבואי כלה (סוף השיר)../images/Emo39.gif

איך אסגור את חלוני וקרבה הסופה? איך אסגור את חלוני ואת יחפה? איך אסגור את חלוני והים קרא? איך אסגור את חלוני ואת ערה... והאוח מלב הליל את שנתי קרא והאוח מלב הליל את שנתי קרע בואי כלה... BE HAPPY

למעלה