מילים לשירים

טונטי

New member
מילים לשירים

הכנתי פינה בגן "השיר שלנו" ובה אני מעדכנת שירים רלוונטיים לתקופה. עכשיו אנחנו בענייני שירי שלום, בוקר וכו' (ילדים בני שנה). מי יכול לעזור לי למצוא את מילות השיר והמחבר? היד שלום אומרת נפתחת ונסגרת. יושבים כולנו יחד היום ומביטים למרום... איפה הידיים, הנה הנה איפה הידיים כף אל כף נמחא ידיים למעלה שלום שלום על הכתפיים בום בום בום יש לי יש לי שתי ידיים מוחאות הן עכשיו כפיים תודה רבה, מיכל

me too

New member
לא בטוחה

אבל השירים יושבים כולנו יחד היום.... ויש לי יש לי שתי ידיים מופיעים בדיסק של אריאלה סביר. לא יודעת מי כתב לגבי המילים: יושבים כולנו יחד היום ומבטים למרום יד מתרוממת אומרת שלום וצונחת בום בום בום X2 קופצים כולנו יחד היום...... דוהרים ..... יש לי יש לי שתי ידיים מוחאות הן עכשיו כפיים יש לי יש לי שתי ידיים מוחאות הן עכשיו כפיים מעלה הן עולות ומטה הן יורדות מעלה הן עולות ומתגלגלות ונעלמות

APREI

New member
דקלום

דקלום לסיום יןם הלימודים לגילאים הצעירים יד אחת עולה היא עושה שלום יד שניה למעלה היא עושה שלום שתי הידיים שלום ולהתראות. כמובן שיש להוסיף תנועות בהתאם למילים. מקווה שעזרתי.

דידי14

New member
אצבעות

בדיסק של אצבעות יש לך את השירים הבאים, אפשר לבדוק שם מי כתב (הדיסק כרגע בגן): איפה הידיים איפה הרגליים, איפה איפה, הנה הרגליים בום בום בום בום איפה הידיים, איפה איפה, הנה הידיים כף אל כף נמחא איפה השפתיים, איפה איפה, הנה השפתיים (נשיקות) איך עוצמים עיניים, נים נם, נים נם, כך עוצמים עיניים. איך נזיז מותניים, ניע נוע, כך נזיז מותניים צה צה צה צה צה. יש לי שתי ידיים יש לי, יש לי שתי ידיים, מוחאות עכשיו כפיים יש לי, יש לי שתי ידיים, מוחאות עכשיו כפיים מעלה הן עולות, מטה הן יורדות מעלה הן עולות ומתגלגלות ונעלמות. המילים של השיר: היד שלום אומרת: היד שלום אומרת, נפתחת ונסגרת X 2, שלום, שלום, נפתחת ונסגרת. - אני לא יודעת מי כתב את זה. מקווה שזה עזר לך... דידי

מילים לשירים

איפה הידיים, הנה הנה איפה הידיים כף אל כף נמחא מתוך ח.מ.ל וההמשך... איפה הרגליים איםפה איפה? הנה הרגליים , טה טה טה טה טה איפה העיניים... איפה האוזניים וכו.

ידיים למעלה ולצדדים

נגלגל כתפיים ועכשיו נחים ראש מסתובב מצד אל צד יד עולה למעלה והנה עוד אחת עיצמו את העיניים ועכשיו פיקחו איזה יום יפה כפיים מחאו.

ב נ ה

New member
מילות השירים

יושבים כולנו יחד היום,ומביטים למרום יד מתרוממת אומרת שלום והיא צונחת בום בום בום יש לי יש לי שתי ידיים מוחאות הן עכשיו כפיים מעלה הן עולות,מטה הן יורדות מעלה הן עולות ומתגלגלות ונעלמות היד שלום אומרת נתחת ונסגרתx2

למעלה