מילים לשירים ...

רוני 91

New member
מילים לשירים ...

הלב:
כשהגשם יורד ודופק בחלון זה עצוב וכבד וקשה לי לישון כשבחוץ סערה אז הלב שוב שואל וקשה לי נורא אז אני שוב בוכה ונזכרת בך בחיוך, במבט ואני לבד פזמון: זה לילה סתווי, ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב זה לילה סתווי כשהגשם יורד, כמו דמעות עצובות אז הלב שוב נודד עם אותן מחשבות על אותה אהבה שמזמן נגמרה הבוקר לא בא וקשה לי נורא אז אני שוב בוכה, ונזכרת בך ואני לבד פזמון: זה לילה סתווי, ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב זה לילה סתווי, ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב <קטע בשפה זרה> פזמון: זה לילה סתווי, ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב זה לילה סתווי, ואין כוכבים הגשם יורד והלב הוא בודד הלב זה לילה, זה לילה סתווי

רוני 91

New member
עוד...

יש בליבי כינור:
.. אזכור את בית אבא ואמא מודאגת חצר וגינה בה בעיר החוגגת לאורך רחוב הבית הוא הלב לדעת לאהוב זה לדעת כאב. והבית גנח עוד חמים וצנוע הלב נאנח האושר ינוע השער כאב והעצב חייך עוד אזכור אם ואב בכל יום שדועך. יש בליבי כינור ולא פעם הוא בכה ובו אמצא מזור ברגעי השמחה. לעיתים עולה קצב בתוך חשכה לעיתים עולה עצב והאור נושא ברכה. הכאב יעבור עם כה מעט אושר ייתן הרבה אור כמו גפרור בחושך ובערב חמים יש חג בחלונות ואנשים חולמים בין חילופי עונות. רק ההד משיב כשאני זועקת רק האל משיב כשאני שותקת בחלון הרחוק האור נושא ברכה חזר לכאן הצחוק ואני שוב איתך. יש בליבי כינור...

רוני 91

New member
כשאתה נשבר:

כשאתה נשבר: אתה ואני, זה רק שנינו, זה רק שנינו לך אין שני, זה בינינו, זה בינינו רק בך מתחילה, ואתה בי נגמר אל ליבך המילה, שאומר, שאומר ואם אתה נשבר, אז גם אני נשברת אך אתה נשאר, אז גם אני נשארת ברע ובמר החלפנו פנים וידיים, ועיניים כן אתה זה אני, פעמיים, פעמיים זה התחיל בטירוף, כמו דו קרב, כמו דו קרב ולמדנו לעוף, עד הסוף, עד עכשיו ואם אתה נשבר, אז גם אני נשברת אך אתה נשאר, אז גם אני נשארת ברע ובמר אני רואה אותי במבטך, ויש פה גם אותך, בהבטחה והבטחה ואם אתה נשבר, אז גם אני נשברת אך אתה נשאר, אז גם אני נשארת ברע ובמר

רוני 91

New member
סיפור מכור:

זה לא הגשם שזולג מתוך עיני זה לא הרוח שנושבת על פני אני נזכרת איך הלכת אחרי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי אני שוקעת לנפשי אין עוד מוצא איני יודעת אם תשוב בחזרה אני פוחדת מעצמי אני מודה עוד מעט אני נשברת ובוכה זהו סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר, זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר זה גלוי ולא צפוי מה זה כבר עכשיו תלוי אני חולמת במקום בו התקווה אני עוזבת מוציאה אותי ממך ומצטערת אם אני עכשיו בוכה הדמעות שלי ירדו גם בשבילך זהו סיפור כזה מכור... זה לא הגשם שזולג מתוך עיני זה לא הרוח שנושבת על פני אני נזכרת איך הלכת אחרי ואיך אתה יוצא מתוך חיי

המילים המדויקות הן אלו :

זה לא הגשם שזולג מתוך עיניי זו לא הרוח שנושבת על פניי אני נזכרת איך הלכת אחריי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי אני שוקעת לנפשי אין עוד מוצא איני יודעת אם תשוב בחזרה אני פוחדת מעצמי , אני מודה שעוד מעט אני נשברת ובוכה פזמון: זה סיפור כזה מכור, יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר כזה גלוי ולא צפוי במה זה כבר עכשיו תלוי אני חולמת על מקום בו התקווה אותי עוזבת מוציאה אותי ממך לא מצטערת אם אני עכשיו בוכה כי הדמעות שלי ירדו גם בשבילך (פזמון:) זה סיפור כזה מכור, יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר כזה גלוי ולא צפוי במה זה כבר עכשיו תלוי (קטע מוזיקלי) (פזמון:) זה סיפור כזה מכור, יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר כזה גלוי ולא צפוי במה זה כבר עכשיו תלוי זה לא הגשם שזולג מתוך עיניי זו לא הרוח שנושבת על פניי אני נזכרת איך הלכת אחריי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי (מילים ולחן : ירון כהן)

רוני 91

New member
מאיה בוסקילה ואבי מסיקה:

זה רק בנינו: יום עובר ועוד יום הבטחת עד סוף עד עולם ים של תקווה וחלום לא לוותר לעולם שוב שהשמש תזרח שוב שהיום יחלוף היא תחזור שוב אלי כמו הגלים אל החוף זה רק בינינו זה רק בינינו תחזיק חזק אנחנו ממריאים אל תשבר זה רק של שנינו זה רק של שנינו לבי תמיד נשאר איתך בכדי לא לוותר לא ידעתי מהם החיים לפני שפגשתי אותך איך שהכרתי אותך פשוט רציתי אותך את האור היחידי בתוך הג'ונגל מבטון את שקט הנכון שמאפשר לי לשון הרצון שלך להיות איתי גורם לי לחייך להתחכך את כמו סם שמשכך את הכאב בימים הקשים בלילות הקרים באת ונתת לי חיים את מלאת חיוכים מתוקים כשאת אוהבת קרה ועצבנית ברגעים שאת כועסת ולמרות כל המכשולים אני אמשיך להלחם להתקדם ולאט לאט הפחד יעלם בלעדייך אין לי כלום ולא קיים לא מושלם פתאום הכל נראה כאילו סוף העולם אותך אני אמשיך לאהוב תמיד אל תדאגי עוד נסדר לנו עתיד זה רק בינינו זה רק בינינו תחזיק חזק אנחנו ממריאים אל תשבר זה רק של שנינו זה רק של שנינו לבי תמיד נשאר איתך בכדי לא לוותר

והמילים המדויקות..... :

"זה רק בינינו" - מילים ולחן : מאיה בוסקילה ומסיקה אורח בביצוע השיר : מסיקה יום עובר ועוד יום הבטחת עד סוף עד (ה)עולם ים של תקווה וחלום לא לוותר לעולם שוב שהשמש תזרח שוב שהיום יחלוף תמיד תחזור שוב אליי כמו הגלים אל החוף (פזמון:) זה רק בינינו זה רק בינינו תחזיק חזק אנחנו ממריאים אל תשבר זה רק של שנינו זה רק של שנינו ליבי תמיד נשאר איתך בכדי לא לוותר . לא ידעתי מה הם החיים לפני שפגשתי אותך איך שהכרתי אותך פשוט רציתי אותך, את האור היחידי בתוך הג'ונגל מבטון, את השקט הנכון שמאפשר לי לישון , הרצון שלך להיות איתי - גורם לי לחייך , להתחכך , את כמו סם שמשכך את הכאב בימים הקשים , בלילות הקרים באת ונתת לי חיים. את מלאת חיוכים מתוקים כשאת אוהבת, קרה ועצבנית ברגעים שאת כועסת. ולמרות כל המכשולים אני אמשיך להלחם ולהתקדם ולאט לאט הפחד ייעלם. בלעדייך אין לי כלום ולא קיים , לא מושלם , פתאום הכל נראה כאילו סוף העולם אותך אני אמשיך לאהוב תמיד אל תדאגי עוד נסדר לנו עתיד . (פזמון:) זה רק בינינו זה רק בינינו תחזיק חזק אנחנו ממריאים אל תשבר זה רק של שנינו זה רק של שנינו ליבי תמיד נשאר איתך בכדי לא לוותר . יום עובר ועוד יום הבטחת עד סוף עד (ה)עולם ים של תקווה וחלום לא לוותר לעולם שוב כשהשמש תזרח שוב שהיום יחלוף תמיד תחזור שוב אליי כמו הגלים אל החוף (פזמון 2X:) זה רק בינינו זה רק בינינו תחזיק חזק אנחנו ממריאים אל תשבר זה רק של שנינו זה רק של שנינו ליבי תמיד נשאר איתך בכדי לא לוותר .

למעלה