מילים לשירים

מילים לשירים../images/Emo27.gif

לכבוד הסינגל המהמם שיצאאאא ! החלטתי לפתוח שירשור שבו כל אחת תירשום מילים לשירים ששר הראל מויאל אי פעם .. בכוכב נולד .. בפסטיגל ...בהופעות וכאלההה !!! אני , איך לא .. יתחיל עם המילים של הסינגללל המדהים הזההההההה
אמצע הלילה בכפר כתב והלחין הראל מויאל ( המלללךךךך))) אמצע הלילה בכפר מדליק עוד סיגריה לפני מעצר אני שומר ומואזין שר מרמאללה בין אנשים בשחור עובר עוד גדר שקשה לעבור אני נמצא בין אלחאדר לבית ג'אלה זה אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר את לא מתקשרת אז אולי אבוא מחר תראי עננים עכשיו צבעו עצמם אפור בגלל המצב שלנו אמצע הלילה בכפר ירח מאיר לי על זמן שעבר בסמטאות חייל שם מתפלל ריח של שריפות ושוב קשה לראות שמלווה אותנו מסך של ערפל רגע לפני שנשבר הבוקר מאיר והלילה עבר אני חוזר והוא עוד שר שם מלמעלה מרווה שתשרשרו מילים לשירים ... וכל מה שנשאר זה רק לאחל לו

משאלה..לא חשבתי משהו אחר...|מרובע

משאלה
מלים:אהוד מנור לחן:בועז שרעבי ביצוע:הראל מויאל המלך!!!
אל מול עיני חולפות עכשיו תמונות, רכבת לילה עמוסת קרונות בחלונות מוארים. בתמונה אחת עוד ילד, באחרת גג ודלת כה מוכרים. אני רואה ספסל ותחנה ויד מונחת על כתף קטנה, וחיוכים חמים.
מישהו עצום עיניים הצוחק עד לב שמיים,
נער תמים. איזה עולם מוזר, עולם מוזר. עולם מוזר איך הזמן שלי נוסע
ואני היטב יודע איש לא חזר עולם מוזר איך הזמן שלי נוסע ואני היטב יודע... שפתיים לוחשות באפלה, רואה ולא שומע אף מילה לפני הנשיקה.
איך שימרנו את הטעם איך הלב היכה כמו רעם עד השתיקה. איזה עולם מוזר איך הזמן שלי נוסע
ואני היטב יודע איש לא חזר אל קו ההתחלה זוהי רק משאלה.
עולם מוזר...

מאי 406

New member
"אני הוא זורו"../images/Emo26.gif

אולי זה רק נדמה שאני איש מלחמה אחד שחי לו על חרבו צמא לנקמה מאחורי המסיכה ומתחת לגלימה יש שם בן אדם עם לב ענק ונשמה. אני הוא זורו וזורו זה אני אני נלחם את מלחמתם של הרעב והעני בחוץ אני קשוח לבבי הוא רך אני נמס מאהבה כשאני איתך. אולי זה רק נדמה אני כמו רוח רפאים כשאני נלחם ברשעים אז אין לי אלוהים בתוכי אני יודע הכוונה טובה אני רוצה שבעולם יהיו שלום ואהבה. אני הוא זורו... משום מקום אני מגיח בסערה רק כדי לעזור לחלשים בעת צרה ואם תתני סימן אבוא עם הזריחה בשבילך אהיה מוכן להוריד ת'מסיכה. אני הוא זורו...

מאי 406

New member
"את" ../images/Emo26.gif

שוב אני יוצא לדרך ארוכה ומסכונת מרחוק שומע את השיר שאת אהבת שמשך אותי אלייך די אפל פה בלעדייך כשאני שוקע במבט החם שלך כי את מציתה אותי לאט במבט אחד כמעט ורוקדת כמו שרק את יודעת את מאירה כמו יום בהיר מהופנטת מהשיר וכובשת את כולם לאט בין אורות של עיר אחרת השעה כבר מאוחרת פתאום מתחיל השיר שלך לאט כשאת מרימה את הידיים ועם מבט חד בעיניים את מוכנה לצאת אל הריקוד שרק שלך כי את...

מאי 406

New member
"דון חואן"../images/Emo26.gif

דוד חואן שוב בא מהאגדה אחרת מנסה שוב לכבוש את הלב שלך הוא יקח אותך לתוך בועה של עצב הוא ינעל אותך בין מעגל האהבה כבר מזמן דון חואן הסתיו עבר ולא הגעת לכאן כבר מזמן דון חואן

דברים שרציתי לומר../images/Emo26.gif

ביצוע: הראל מויאל מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יהודה פוליקר יש דברים שרציתי לומר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינן הטובות מכולן עמוקים מן הים הסודות שאינם מובנים לי שאולי לא אבין לא אבין לעולם. לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי וודאי לא פעם אחת ועצבות מהלה כל שמחה כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר דבר שאבד. חלומות שחלמתי והם מקיצים בי עדיין שבריהם בעיני נשטפים מפני בדימעה ולילות ייסורים לא ספורים שהטבעתי ביין כאובד בדרכי בדרכי הרעה. אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכינו וגם אם לפעמים סערו מסביב הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות.

חופשי ומאושר../images/Emo26.gif

חופשי ומאושר ביצוע: הראל מויאל מילים: דודו ברק לחן: בועז שרעבי תן את השמיים והשמש החמה תן לראות אותם מן הנשמה תן לנפש שתבער תן להיות חופשי ומאושר שיר לנו שיר ושלח לנו אור תן יום בהיר וערב טהור צחק בנפשי, לבן ומואר בואה חופשי ולך מאושר יש ימים יפים שהדרכים בהם גדולות יש דברים יפים גם בלילות וכל מה שעוד נותר רק להיות חופשי ומאושר שיר לנו שיר... עוד תפילה אחת אנחנו נבקש ממך עוד תפילה נריע לשמך זכור אותנו גם מחר תן להיות חופשי ומאושר שיר לנו שיר...

למעלה