מילים לאלוהים

Sודית

New member
מילים לאלוהים

איך הוא יכול, שם למעלה להיות להביט ולשתוק על כל המראות תלתלים זהובים עיניים נוצצות אהובה לצידה ושימחה בליבה ואתה יושב שם למעלה ורואה אותם למטה שבריר של שניה פיצוץ ו...דומיה תלתלים זהובים על אספלט מונחים אהובה לצידה שרוע ללא ניד ללא נוע ואל תומר שלא ראית ואל תומר שלא היית אז איפה אתה אלוהי אז איפה אתה אלוהינו למה לא תבוא להושיענו כשהייתי ילדה אמרו לי שאתה כל יכול אז איפה אתה בזה השאול??? א ל ו ה י ם - האם הינך???

איפה הוא? שאלה מעניינת!

יש שיגידו שרק אלוהים מבין את אלוהים ויש שיגידו שלעולם לא נבין את המניעים שלו למה שקורה בעולם. כנראה שיש דברים שאם לא נתפכח ונלמד אותם לעולם גם לא נמצא את התשובות אלא רק נשאל למה למה ולמה וייתכן שגם נגיע למסקנות חפוזות כאחד שחוקר לגביי אלוהות אני מצאתי לנכון שהתורה היא אמת ואכן לכל דבר יש סיבה ויש שיטתיות בהסתרת עובדות רבות מתושבי מדינת ישראל בכדי שלא יחזר בתשובה(מחקרים מדהימים ומסווגים לגביי מציאת התורה כולה שהמד מאמת אותה) לגביי רגשותייך-הם מובנים ואני מזדהה איתך לגביי הכאב והתסכול לגביי מה שקרה. רק הערה קטנה... אם לא חוקרים ומנסים תמיד למצוא תשובות אז רק נשארות השאלות והמסקנות החפוזות ... כולי תקווה שכולנו נמצא שקט ושלווה במדינה ולא נדע יותר צער אלא רק אהבה והערכה הדדית ממני האדם הפשוט דרך אגב את כותבת להפליא ,נהניתי לקרוא את אשר כתבת !

תיקון והוספה להודעה הראשונה

יש שיגידו שרק אלוהים מבין את אלוהים ויש שיגידו שלעולם לא נבין את המניעים שלו למה שקורה בעולם. כנראה שיש דברים סתרים שצריך לחקור ואם לא נתפכח ונלמד אותם לעולם גם לא נמצא את התשובות אלא רק נשאל למה למה ולמה וייתכן שגם נגיע למסקנות חפוזות כאחד שחוקר לגביי אלוהות אני מצאתי לנכון שהתורה היא אמת ואכן לכל דבר יש סיבה ויש שיטתיות בהסתרת עובדות רבות מתושבי מדינת ישראל בכדי שלא יחזר בתשובה(מחקרים מדהימים ומסווגים לגביי מציאת התורה כולה שהמדע מאמת אותה) לגביי רגשותייך-הם מובנים ואני מזדהה איתך לגביי הכאב והתסכול לגביי מה שקרה. רק הערה קטנה... אם לא חוקרים ומנסים תמיד למצוא תשובות אז רק נשארות השאלות והמסקנות החפוזות ... כולי תקווה שכולנו נמצא שקט ושלווה במדינה ולא נדע יותר צער אלא רק אהבה והערכה הדדית ממני האדם החילוני הפשוט דרך אגב את כותבת להפליא ,נהניתי לקרוא את אשר כתבת !

למעלה