מילים יפות

fantom

New member
מילים יפות../images/Emo47.gif

פעם המורה שלי לשירה אמר לי כי לפעמים להקשיב למילות השיר יותר מוצלח ממקצב של השיר , חשבתי אז סתם זקן טרח שלא מבין במוזיקה כלום ,אבל היום הורדתי מהקאזה את השיר המחודש " דרכנו" בביצוע הבורגנים , המקצב טוב אבל המילים כל כך נוגעות ונכונות כל כך אמיתיות , חברים שווה להוריד ולשמוע ולהתענג על המדינה הקטנה שלנו. דן

judyr

New member
פנטי... וההנהלה....

חשבתי על משהו.... למחוק את החיוך
מכיוון שאנו פה חבורת אנשים רגישים וחמים אולי נעשה פינת שירים וכל מי שנתקל או חשב או שמע או מזמזם לעצמו שיר מוזמן לרשום א מילותיו בשביל כולם??? אני עשיתי זאת עם השיר לחיי האהבה שלא מפסיק לרוץ לי בלב... אז אולי שווה לחשוב על הקמת הפינה?

fantom

New member
הבעייה עם הפינה היא../images/Emo47.gif

שהחדר בכלל עגול וכל הפינות הם קונספרציות במקרה הזה

Yaniv-DC

New member
ואיל נקרא לפינה?

"פינת עבירה על זכויות יוצרים"? מצטער... אממ... לא כל כך אפשר..

judyr

New member
איףףףף

גם אם מפרסמים את שמות המחבר צמוד לשם השיר?

Gefen

New member
יש לי רעיון אחר ג´וד ../images/Emo55.gif

לקחת שיר מפורסם באמת, כזה שכולנו מכירים את המנגינה... ולחבר לו מילים אחרות - כך נוכל גם לשיר וגם לצחוק וגם לבדוק את מצב המעוף של חברי הפורום. נכון שזה יותר קשה ותובעני מאשר סתם להעתיק מילות שיר..אבל האמת היא שסתם להעתיק שירים לפורום יכול להיות משעמם בעיניי...איפה היצירתיות? או שאפשר גם להכניס רק את שם השיר ולאמר לחברים - תשמעו, אם יניב היה מרשה לי אז הייתי מכניסה גם את כל המילים...
גפן

judyr

New member
גפן...... תזהרי עד לפה רואים את

המבט שיניב הביא לך.... ואתם הרי יודעים שאני ממש לא טובה במילים לשירים.... אז אני אסתפק ביצירתיות שנחה עלי מעת לעת... תאמיני לי .... עדיף

Gefen

New member
חהח...ידעתי יא שפנית!!../images/Emo105.gif

במחשבה שניה..זה היה באמת רעיון מעייףףףף.....

אנרכיה

New member
הורדתי את השיר אתמול...

והיום שמעתי אותו,כמובן ששמעתי אותו פה ושם בביצוע המחודש, אכן שיר נחמד ומילים יפות. וחוץ מזה התוכנה imesh יותר טובה מקאזה בהורדת שירים ישראלים לפי דעתי . אנרכיה.

למעלה