מילים ומשמעויות

עננים.

New member
מילים ומשמעויות

אם אומר אוהב אני, האם תבין/תביני? אם אומר כואב לי, האם תבין/תביני? אם העלה תיאוריה, רעיון האם תקבל/תקבלי? אם הביעה דבר מה, האם הוא יובן, התקבל, יחווה כמוני? לא? לפסול מתוך ידע, שאולי אותו ידע אינו נכון לפסול מתוך מבט שונה, שאולי אינו המבט הנכון להאמין כי הדבר הוא הדבר שהופך לקיבעון זה לטחון מים ולהישאר נעול בארון לצעוד בכיוון אחד בעניים עצומות לא לפתוח את הלב לשאר האפשרויות להינעל על רעיון באמונה עיוורת לנווט את הספינה המטלטלת מבולבלת להאמין באני יודע ומבין את האמת להכיר במגרעות הבנויות רק מתיאוריות להאמין כי יש ואין בידי תשובות ולצעוד בשכלתנות וברגישות לכל האפשרויות לא! להיות קשוב לעצמך ולזולת להיות קשוב למילה למשפט להיות קשוב לתחושה לזרימה היוצאת מתוך הגוף, מתוך הנשמה. כן!!! שלא נדע כאב בתקופה זו אוהב עננים

דרייה

New member
../images/Emo140.gifיא גנב מילים ותחושות שכמותך...

זו בשבילי מודעות,זו העבודה היום יומית,לדעת ולנסות ליסם ביום יום,נכון לא תמיד הולך אבל לא מוותרים.... מסתבר התקבעות ולא משנה על מה ...מובילה לכביש ללא מוצא לכן עדיף לקחת את המסלול הזורם,את הנהר שעובר דרך ארוכה,מלאת נופים ... אור לך עננים שבוע טוב .

עננים.

New member
קארמה סיבה ותוצאה

הקארמה היא החוק של הסיבה והתוצאה הרוחני של האדם. אנו נענשים לא בגלל חטאינו, אלא באמצעותם. אנו מתוגמלים לא בזכות מעשינו הטובים, אלא באמצעותם. תגמולנו ועונשנו מתהווים מעצם טיבעו של אופיינו ואופיינו הוא הסיכום הכללי של תשוקותינו, מכאן, תשוקה היא הכוח המניעה של הקארמה ובאמצעות הקארמה אנו מכווננים בתוכנית היקום עננים

דרייה

New member
נכון..

נכון כי ,גם אני, מאמינה שהקארמה, היא מסלול ארוך ארוך של, סיבות ותוצאות ,של העבר עם השלכות להווה ,וכמובן, בהמשך לעתיד הרחוק יותר ,קרי לא במסלול הנוכחי...(לא סתם אמרו שאנחנו טרמפיסיטים של החיים)מסתבר שהלא נודע או יותר נכון הלא נראה הוא יותר מורכב מהרובד הראשוני של החיות שבנו(חבל שאין אפשרות לניקוד..)הגוף הפיזי,הגוף האתרי,הגוף האסטרלי המתחברים לנפש.... נפש התחושה,נפש רגש ושכל ונפש התודעה, כל אלו יחדיו כמו המספר שמונה 8 ללא סוף בזרימה שלכוח אינסופי...קארמה...

למעלה