מילים...אותיות....

Sודית

New member
מילים...אותיות....

אצבעות מטיילות, בין האותיות... אומרות לא אומרות, לעיתים רומזות... מילים כותבות. לא תמיד מובנות, לא בהכרח ברורות... לעיתים מסתירות, לעיתים מגלות... חלומות, מחשבות. לפעמים מתביישות, לא מעיזות... לגלות רגשות לפעמים משחקות.. בנשמות תמימות. סודית בין האותיות.

Sודית

יש מילים - ויש מילים.... ואני אוהבת הכי- את אלה שעוברות במסננת של האמת לא תמיד יפות, לא תמיד מסוגננות - אבל נוגעות בעצבים הנכונים....

redredole

New member
מילים ואותיות

מביאים אותי למשהו ששומר אצלי במועדפים ותמיד נהנה לחזור ולקרוא. 13 ביטויים חשובים לחיים: 1. אני אוהב אותך לא בגלל מה שאתה, אלא בגלל מי שאני כשאני איתך ! 2. אין אדם שראוי לדמעותייך - ומי שבאמת ראוי להן מעולם לא יגרום לך לבכות. 3. אם מישהו לא אוהב אותך כמו שאתה רוצה, אין זה אומר שאתה לא נאהב על ידו בדרכו שלו... 4. חבר טוב הוא זה שיאחוז בידך וייגע בליבך ! 5. הדרך הנוראה ביותר לפספס מישהו - לשבת לצידו ולדעת, שלעולם לא תוכל להשיג איתו... 6. לעולם אל תפסיק לחייך, אפילו לא כשאתה עצוב - מישהו עשוי להתאהב בחיוך שלך ! 7. אולי אתה סתם עוד אדם בעולם, אבל בשביל מישהו אתה כל העולם. 8. אולי אלוהים רוצה שתפגוש הרבה אנשים לא נכונים, לפני שתפגוש את האדם הנכון - כדי שתוקיר ותעריך אותו כשזה יקרה... 9. אל תבכה כשזה נגמר - תשמח כי זה בכלל קרה ! 10. תמיד יהיה מישהו שיפגע בך - ותמיד תצטרך להמשיך לבטוח ולהאמין באנשים, אבל בזהירות ! 11. הפוך לאדם טוב יותר ותמיד דע מי אתה ומאין באת, לפני שאתה פוגש במישהו חדש - ותקווה / תצפה שהוא מכיר / יכיר אותך... 12. אל תלחם / תסתבך כדי שדברים יקרו - הדברים הכי טובים פשוט קורים כשאתה לא מצפה להם.. תמיד תזכור - לכל מה שקורה יש סיבה !

שרונהה

New member
../images/Emo45.gif לסודית ולרדרד

סודית..... האותיות אצלך הופכות למילים ולשירים בכשרון מופלא.... רדרד...... המשפטים שהבאת..... הפכו גם למועדפים שלי....

מילים ומה שביניהם ../images/Emo79.gif

על המקלדת מרחפות האצבעות להקליד, לא להקליד הן חושבות אומרת האצבע נכתוב רמז לרומן שהיה לי עם בחור כארז והיא כותבת מילה ועוד מילה והנה יצא משהו מן הנשמה והמילים כמו העיניים לא מסתירות מגלות סודות ורגשות מעיזות לחשוף את כל המחשבות אפילו אם הן לא תמימות ..... לפעמים מילה אחת פשוטה יכולה להרחיב לאחר את הנשמה ולפעמים מילה אחת שלא במקומה יכולה לעורר סערה והדליק אש מדורה

../images/Emo140.gifכמה שאתם כישרונים

אני תולעת ספרים ,שלא מסוגלת לכתוב חרוז אחד מסכן

טוסקה

New member
ומה עם סימני הפיסוק???

מהמילים שאמרנו באותם הימים נעלמו האותיות ונותרו רק סימנים: שלוש נקודות ופסיקים, מירכאות ריקות, נקודתיים בודדות… סימן קריאה קטן ומיותם וסימן שאלה גדול מכולם.

טוסקה

New member
תודה Sודיתוש חמודה...

אני עייפה, משועממת ואין לי אפילו אנרגיות לקום וללכת לישון... שולחת לך מסר...

טוסקה

New member
תודה ורד הגליל...

ותודה לכל הכותבות הנהדרות שמשמשות השראה

בוני101

New member
איזה סימן שאלה ? ../images/Emo8.gif

עוד יתחילו לחזור בתשובה למשמע הפסיקה.

טוסקה

New member
אני מאוד מקווה שבסימני הפישוק

שולט סימן קריאה גדול וחזק
ולא סימן שאלה
מסכן...

אני ME

New member
דף ריק - אפרופו מילים../images/Emo8.gif

דף ריקו _____________ על דף ריק מילה בודדה לה ניצבה הביטה סביבה...ומצאה הנה, עוד אחת כמותה הסמיקה הראשונה הנידה ראשה התקרבה רעותה בשמחה ומשחלפה המבוכה תפסה מקומה.. התעוזה.. מה רבה הייתה הפליאה כשהדף הריק שינה צורה הפך במה לאווירה עליזה או עצובה של משפט ואמירה לא עוד בודדה המילה.... YP 2/2002

למעלה