מיליוני מילים

רפי צבר

New member
מיליוני מילים

שלא לדבר על אותיות. וכולם בהסגר, אני בטוח שאם הייתה להם האופציה הן היו פורצות ומשתוללות במרחב, מפזזות בשדות, מוצאות ראש טוב ליפול עליו. אבל כפי שנאמר הסגר, הכל מתוייק, ומנויילן היטב בחדר שהוא בפני עצמו אגדה, במו עיני השחומות ראיתיו חדר צנוע עם כיסא נעים ושולחן, ומדפים, והמון ומעלה קלסרים כמה משקל של מוזה שוכבת שם ומחכה למכה קטנה בשביל לפרוץ החוצה כמו מים חיים... אתמול ראיתי סרט באוזן השלישית (עם עוד שני זוגות עיניים מחברי הפורום) על המשפחה והבית, והחדר הזה שמכיל אוצר אינסופי... אין ספק שזה מדרבן להגיע לבית, אין שאלה... אבל יש שאלה אחרת בכל זאת, למה לא לשחרר, בלי שום נגיעה והקשר, איזה משהו לאינטרנט, ככה פעם בשבוע איזה מאמר, איזה שיר, אילה משפט שלא ראה את אור היציאה לעולם, משהו בתולי וחדש שיש לו מקום קליטה רב אני מכיר את כל מה שראה אור באופן פורמאלי והרבה "נדירים", קשה לי לומר את זה, אבל אני שבע, אזניי מכירות את המילים, המח שלי עובד בשיטה, אבל אני כבר מתרגש פחות מלשמוע את שאני מכיר, מה לעשות, האהבה לאיש נשארה אבל כמה אפשר להסתכל על משהו מאותה זוית, צריך איזה חידוש. הכמות חומר ששוכבת, יכולה לספק תמריץ עצמתי... אני מדבר בשם עצמי?

בתור אחד

מזוגות העיניים הנוספים שהיו באולם, גם אני חזיתי בכמה קילוגרמים של כתבים, שיושבים שם ומחכים לנו. באמת מה הבעיה... רק תנו לנו אישור, משפחת אריאל, ונבוא, נדפיס, נעלה לרשת לטובת כל שוחרי הפילוסופיה האריאלית הנה למשל קטע מהסרט "מסע הבחירות" שהוא כל כך אריאליסטי, שאתה פשוט רוצה לקרוא עוד: יש שם קטע באיזה בסיס חיילים, שהמפקד עובר ומצנזר למאיר את השירים שהוא הולך לשיר לחיילים הקצין אומר לו שהוא מחפש שירי אהבת הארץ דוגמת "ירושלים של זהב" אז מאיר אומר לו ככה בגישה אריאליסטית תקיפה: "ירושלים של זהב זה שיר אהבת הארץ?! זהו שיר געגועים למלכות בית דוד!"... פשוט קטע ענק. צריך עוד.

מסע הבחירות המופלא הזה!

עשרים אנשים לערך, מביני עניין ואני, באולם מחתרתי משהו מסע הבחירות- סרט מצויין//גילה הרבה דברים חדשים, למרות שכבר ראיתי אותו פעם, אהבתי את הקטע, שנדמה לי יהודה עדר (או שזה היה מיקי שביב) די בהתחלה, נותנים ניתוח למאיר ודמותו, ואז- המצלמה עוברת למאיר שיושב ממש ליד, והוא מחייך חיוך של- לא יודע.. וגם סרט המשפחה- מעניין יופי/תודה רפי, לא הייתי שמה לב שיש אם לא היית אומר

עו דד

New member
"מאיר הוא...

... נייר הלקמוס של החֶברָה הישראלית..." - י. קוטנר אבל לא הבנתי ביום שלישי היינו שבעה באולם ההקרנה: בחורה אחת (א.ג.) ועוד שישה שזוכרים וזוכרים וזוכרים אז איפה ומתי את היית?

למעלה