מילות סיכום..

לא יכולתי להתאפק

וקראתי על אף המיטה שכבר צועקת לי מהחדר שלי בסוף הבית. אני אוהבת אותך ממושקה, את סיכום השנה אני לא עושה כי זו לא תחילת השנה החדשה שלי, אבל אני לרגע בקטע רגשני כזה של פעם של הפורום כעוגן מסויים ושל ווי איזה אדיר זה שיש לי חברים כל כך יקרים ומקסימים שלא הייתי מכירה בלי פורום באינטרנט. ואז סיימתי את היום עם חיוך על הפנים. חופית

lollapalooza

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

גם אני נמנעת מסיכומי שנה כי מבחינתי השנה החדשה שלי התחילה מזמן, אבל רגשני ככל שיהיה- אתם מדהימים. באמת. מי היה מאמין שאפשר למצוא חברים באינטרנט.

oooooOFIR

New member
השנה שלי

השנה שלי הייתה שנה ענקית. סיימתי בית ספר בשעה טובה, עם ציונים אפילו די טובים. הבנתי מה אני רוצה מעצמי לפחות בכמה דברים. היה לי ממש כיף. כתה י"ב הייתה חוויה, אחרי זה היה כיף לא נורמאלי. הייתה תקופה ממש ארוכה שפשוט כל יום הייתי יוצא לבלות... אמנם היה כיף אבל גם הרגשתי רע כי הרגשתי שעובר לי הזמן בלי שאני עושה שום דבר מועיל. גם מאוד התגעגעתי ללמוד (אאני חננה מה לעשות), בעיה שהפסיכומטרי פתר. וכמה ה שעכשיו אני חורש - אני מאושר מזה. השלב הזה של לסיים בית ספר נותן נקודת הסתכלות אחרת על החיים שלך. אין יותר את המסגרת. אתה רואה מי נישאר חבר שלך ומי לא. אני מאוד מרוצה מהבחינה הזאת, ושמח שיצרתי לעצמי כזאת סביבה של חברים, במובן האמיתי של המילה. מה שקצת מוזר לי שפתאום אני מכיר אנשים במקומות אחרים, וכזה אני מכיר מישהי, ברמה האישית ז"א לא דרך מישהו אחר, בחורות בהריון או אנשים נשואים. וזה ממש מוזר כל הקטע הזה, יקח לי עוד זמן להתרגל. הכי חשוב - קיבלתי רישיון- טעות פאתלית של משרד הרישוי. מאז היו כמה תאונות (אבל לא באשמתי, באמת) אני לא מצטער על שום דבר שעשיתי או לא עשיתי השנה. הייתי מאוד נאמן לעצמי, לפחות רוב הזמן. גם מאוד חשוב - השנה הכרתי את כולכם, ונחשפתי לאמן המדהים- העברי. דבר ששיגע קצת אותי ואת כולם עם כל הבלאגנים של ההופעות... אבל מה לעשות על הרגשה כזאת לא מוותרים כל כך מהר. אני מקווה ששנה הבאה תהיה אולי פחות קיצונית, ויותר יציבה בשבילי. שיקרו בה דברים טובים. יש לי הרגשה שיהיה שלום...

סיכום השנה שלי (או עליות וירידות)

הוודעה ארוכה לפניכם
אני לא יכול לשכוח איך שנה שעברה התחילה- ההיתי בהיי היסטרי מההופעה במועדון התאטרון , ההופעה הרצינית הראשונה שראיתי (כל ההופעות הקודמות היו הופעות חינמית- כלומר חצי הופעה) היי היסטרי שהפך למכה מציאות כואבת
כשהבנתי שאת הפרוייקט הענק שאני אמור להגיש אני לא אסיים בזמן את כל חודש ינואר 2003 ביליתי בחוסר שינה
(ואם תלכו בארכיון לתקופה ההיא תראו את מיעוט ההודעות שלי בתקופה ההיא. ואז הגיע היומולדת שלי
- מלאו לי 20 שנה- גיל עגול , אך כנראה לאור חוסר ההשתתפות שלי בפורום באותה תקופה שרשור המזל טוב שלי נפתח 4 ימים אחרי ואדם אחד השתתף בו
בסמסטר השני החיים כבר החלו להשתנות לי פתאום מול העיניים. אני חושב שבמרץ האחרון היתה הפעם הראשונה האמיתית שאני יכול להגיד בוודאות שהייתי מאושר
, בלי עצב מבפנים, בלי דמעה בזוית של העין פשוט מאושר
וזה מדהים איך חיים יכולים להשתנות בכזו קיצוניות מהדיכאון שפקד אותי בינואר לאושר הגדול הזה במרץ אבל כנראה אלו החיים החודשים החלו מאבדים את עצמם בתוך זרם הזמן הגדול וכך רדפו אירוע אחרי אירוע, חבר טוב שלי ניסה להתאבד ואני לא יכולתי להציל אותו באותו רגע
, מזל שהיו שם אנשים שכן הצילו אותו |נושם לרווחה| הופעות ועוד הופעות נקודות אור בשנה האחרונה
פגשתי אנשים חדשים ומדהימים בפורום עברי בתפוז(אוהב את כולכם באמת
) ב"חופש הגדול" (המושג הזה כבר לא דומה למה שאתם מכירים) פשוט היתה תקופה של הנאה צרופה, כמו שהייתי זקוק תקופה ארוכה כל כך פשוט לנוח
מפגש הפורום הראשון, (אתם זוכרים?) תאמינו לי אתם חבורה שקשה לארגן לכם מפגש
אבל בכל זאת המפגש יצא לדרך ואני חושב שזה היה ממש ממש כיף לפגוש את כולכם
הימים חלפו ,השבועות החלו רצים החודשים מתחלפים והסמסטר ה5 במספר התחיל בלימודי
. אני מניח שכולכם זוכרים את המוות של דוד שלי ז"ל
ביום השני ללימודים. אני לא דמיינתי שזה יגיע מהר כל כך אבל כך קרה והאמת זה עדיין נראה לי כמו חלום שאני כל רגע אמור להקיץ ממנו לחיים טובים באמת. לא דמיינתי ששנה ג' היא כל כך עמוסה (אבל זה רק כי אני חייב לעשות את שנה ג' בשנה אחת ולא בשנה וחצי) |מזיע| (הוא כל כך חסר לי) סוף השנה היתה בסימן עליה בשבילי בפורום ובחיי הפרטיים התמנתי למנהל פה
, העבודות שלי זזות והציונים טובים
(בלי עין רעה) והחיוך חזר לי לחיים
, חיוך אמיתי שכזה לא מזוייף חיוך של התחלה חדשה כי השנה שעומדת לפני הולכת להיות אחת השנים היותר משמעותיות בחיי
, ואני בהחלט שמח להגיד שאת כל מה שקיויתי להספיק הספקתי
וכל מה שחלמתי לעשות עשיתי
ובעצם אין לי סיבה אמיתית לתת לעצב ההוא מבפנים ,שמציק ומפריע
, להשתלט לי על החיים ולהסיט אותם ממסלולם המחוייך אני חושב שלסיכום זו היתה שנה של קיצוניות הרבה נקודות נמוכות ביותר (בעיקר בתחילת השנה) הרבה מאוד נקודות אור
והרבה נקודות של היי גבוהה (בעיקר עכשיו בסוף השנה) משהו בחיים האלו משתנה לי מול העיניים כל הזמן ואני שמח לראות שהם הולכים לכיוון חיובי מי יתן ויום אחד אוכל להפסיק לברוח מהצללים בנשמה
שלכם אוהב
תומר נ.ב. מי שקרא את הכל - בחייאת כל הכבוד לכם , זה ממש ממש ארוך היה.

קראתי כל מילה !! ../images/Emo187.gif

תומר שלי אני מקווה שהחיוך שסוף סוף התיישב עלייך והולם אותך מאוד לא ירד יותר!!! להגיד לך כמה אני אוהבת אותך אי אפשר(אין מספיק אייקונים/מילים) אבל למזלי אני מקווה שאתה יודע!!!

תומריקו

אני רוצה להגיד לך בפעם המליון שאתה מקסים שאתה חבר טוב שתמיד אפשר לספר לך דברים ואתה תמיד תדע להגיד את המשפט הזה שיעלה לי חיוך לפנים. כל היופי פה שאני יכולה לשבת על המחשב ולקבל תמיכה נטו ועידוד ולפעמים לשכוח שאני מדברת איתכם דרך מסך ושהחיבוק הוא לא פיזי. זה מדהים בעייני. תומר'לה, אני שמחה שיצא להכיר אותך בכזאת רמה השנה, אני שמחה שהיה לי חלק "בהדרדרות" שלך בקשר לעברי כי באמת מי שכבר נכנס לזה פעם אחת לא יודע אושר בשום מקום אחר אני מאחרלת לך שנה מקסימה, שהכל יעבור בכמה שפחות מכשולים, שיהיו כמה שפחות דמעות וגם אם כבר יש אז שהן יהיו מאושר. הלוואי שתמצא את האהבה שלך אי שם שתמשיך להיות פה ולאחד את כולנו שנדע רק טוב אמן נשיקות

lollapalooza

New member
כל הכבוד לי

קראתי הכל. רק אוף תומר משום מה ההודעות שלך תמיד ארוכות כאלה (אני מתכוונת ברוחב) ואני חייבת להקטין את הטקסט כדי שהפרסומות לא יסתירו. ארררר

Principesa Reut

New member
גם אצלי זה ככה../images/Emo70.gif

אבל לא ידעתי שאם מקטינים את הטקסט זה עוזר... תיד הייתי נלחמת בפרסומת (יורדת למטה ואז מהר למעלה וכו'...) כדי לקרוא את ההודעות שלך

UniQe TeAr

New member
בעלי היקר....../images/Emo25.gif

כמה שאני אוהבת אותך וכמה שאני זוכרת את כל מה שתיארת... אני שמחה שסוף סוף אתה מחייך, ומאחלת לך שהשנה החיוך שלך יתמתח לכל רוחבו
אוהבת אותך המון, מאחלת לך רק טוב, רק שמחה ואושר, בלי צער, בלי עצב, בלי חרטות, עלה והצלח, ומקווה ליפול עליך בתור המפקד שלי בעוד שנה....
אני חושבת שאצלי הכל בא בדילי של שנה (כמו הלימודים) בהשוואה אליך, אז השנה שעברה עליך בשנה שעברה זו השנה שלי כעת, אני מקווה שגם עבורי זה מתחיל רק להשתפר כעת
(אוקי, אז אני פולניה ולא יכלתי שלא להזכיר את עצמי! תהרגו אותי!
) יום טוב ושבת שלום ומבורך!

Ez sLeeP

New member
אהובי, יקירי, משוש-לבי..

(כמה זמן לא פתחתי כך הודעה..) אני חושב שחיבתי העצומה כלפיך לא ניתנת להבעה במילים, אפילו מילים כאלו.. נו, אתה יודע.. מילים-שלי. אני שמח שחייך עולים על המסלול הנכון, ואתה יודע בדיוק איפה למצוא אותי אם יש סטייה קלה לשול הדרך. בכל עת, ובכל מצב.
לשנה מעולה ועמוסת אושר!
נדבו'ש.

Rain Star

New member
תומאש...

אין לי הרבה מה להגיד, חוץ מכל הכבוד לך, אתה אדם נפלא גם ברגעים שנדמה לך שלא,שתדע שאני תמיד פה אם אתה צריך משהו (במידה ועוד לא ידעת את זה), הפינגווין שבי מסיר בפניך את הכובע (ואתה יודע כמה קשה לו לעשות את זה
)

אוקי עכשיו זה מגובש!!../images/Emo187.gif

הייתה לי את אחת השנים הכי מוזרות בחיי. גיליתי על עצמי דברים שלא ידעתי, מילדה שחיה כל החיים בתוך מסגרות מסויימות,בעטתי בכל המסגרות האלה ויצאתי לחיות את החיים שלי כמו שאני רציתי לחיות אותם !! ומתי שהוא בדרך איכשהו נכנסתי לכאן והבתחלה הייתי מהוססת לגבי הענינים פה אבל היום אני יכולה להגיד בפה מלא שהפורום הזה עם כל האנשים שיש פה הוא אחד המקומות שאני הכי אוהבת לברוח אליהם!!! ובעקבות אנשים מסויימים שנכנסו אל חיי, התחלתי גם להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלי ! והצלחתי לבעוט גם בהם!! ואם פעם לא ממש האמנתי שחברים וירטואלים יכולים להיות כל כך אמיתיים היום אני יודעת שזה כל כך לא נכון - או שאתם בכלל לא וירטואלים!!!

תומר קראתי הכל + השנה שלי!!!!תקראו!

אממ תומר מותק-קראתי כל מילה וזאת פעם ראשונה שאני שומעת עליך דברים. אתה אף פעם לא מספר לי כלום....אז עכשיו אני יודעת קצת יותר ו....אני שמחה לדעת שלא השתנתה לי הדעה לגביך. אין כמוך,אתה איש טוב. השנה שלי- לא היתה שנה שונה מקודמותיה, אבל..היה משהו... כי בשנה הזאת-ממש הזאת-התבגרתי. התבגרתי בזכותכם. לא בזכות החברים הקרובים, לא בזכות ההורים או האחים שלי- בזכותיכם. כי פה גיליתי דברים אחרים, קיבלתי מסרים עם-תתבגרי כבר, והסבירו לי בדיוק איך ומה אני צריכה לשנות. בהתחלה נורא כעסתי על זה, כי זאת אני אז תקבלו אותי אבל אחר כך-ראיתי שאתם צודקים. כי הייתי באמת ילדה קטנה ומציקנית (כן כן- עוד לא השתניתי לגמרי...) ואתם אלה שאמרתם -דיי! הילדה הזאת בת 15 והיא צריכה להתבגר. אז התבגרתי. ועכשיו אני בת 16, שונה לגמרי ממי שהייתי פעם-והרוב בזכותכם. בזכות תומר, מורי, אופיר,מייקוש ועוד כל הגדולים שהכרתי בזמן שהייתי עוד "חדשה"...(עכשיו אני כבר ותיקה נכון??) גם לי היתה שנה מוזרה של עליות וירידות. ואצלי כמו שאתם יודעים- הכל קיצוני. הכל מלא ברגשנות יתר (מתוקה ואיומה -כשהכל יעבור..) שמחה מול דיכאון זוועתי עם רצונות קיצונים- ואז כתבי שירים וזה עזר לי מאוד, ומה שכן-בשנה הזאת הכרתי את עברי! הוא זה שבאמת עזר לי....אז...זהו. אני יכולה לסכם את השנה בירידה ענקית, ואז התחלתי לטפס למעלה-והיה ממש קשה. אבל עכשיו-חברים וחברות- אני בפסגה. בפסגה והאויר כל כך צלול פה (הולכת להכניס את זה לשיר..) כי עכשיו אני באמת שמחה ושמתי לב שאנשים רואים את זה עלי...(נדבוש!) וזה נחמד. אז אני מאושרת, אני כבר לא יודעת איך להגיד לכם את זה אבל- אני אוהבת אתכם. (כמה פעמים אמרתי את זה כבר?!) שנה טובה שתיהיה לכם- אני בשאיפה לסיים חודש בלי דמעות....כן יהי רצון, אמן, בלה בלה. שנה טובה. אתם אנשים מקסימים.

heaven is here

New member
טוב גם אני אגיב

בתקווה שתקראו.... שנה שעברה, הגעתי לכיתה י"א, מהמון אנשים שזאת הולכת להיות שנה קשהה ודי, שום דבר לא עודד אותי. חברות שלי... אמא שלי... כולם לא התאימו לי אז. היה לי חשוב לעשות משהו. להתרחק? לא בטוח שהייתי מצליחה כי כולם תמיד נכנסים לי לחיים בכוח. ובדיוק הגיע האינטרנט המהיר, וכשגלשתי לי הגעתי לתפוז, לפורומים, וראיתי את הפורום הזהנוצץ לו שאני אכנס. נכנסתי, התרשמתי מאנשים נחמדים והתחלתי לכתוב, להגיב. אשכרה, מאז כבר הרגשתי שונה. היו לי אנשים חדשים לדבר איתם, לברוח מכולם ולהגיע לאנשים שאיתם כן אני יכולה לדבר איתם על דברים שאני אוהבת. על עברי. אין אדם בשכבה שלי, שאני בכל אופן יודעת שמכיר אותו, בטח לא חברות או ידידים. כולם כאלה... שמרנים? הציונים היו מעולים, ההרגשה היתה מעולה. בחופש הגדול אפילו פגשתי אתכם והרגשתי עוד יותר טוב. אמנם להופעות לא הלכתי, ובמפגשים הייתי ממש קצת זמן אבל אני בטוחה שעוד יהיו מפגשים ואני אשאר יותר זמן. ב-
שירה'לה

למעלה