סיכום השנה שלי (או עליות וירידות)
הוודעה ארוכה לפניכם
אני לא יכול לשכוח איך שנה שעברה התחילה- ההיתי בהיי היסטרי מההופעה במועדון התאטרון , ההופעה הרצינית הראשונה שראיתי (כל ההופעות הקודמות היו הופעות חינמית- כלומר חצי הופעה) היי היסטרי שהפך למכה מציאות כואבת
כשהבנתי שאת הפרוייקט הענק שאני אמור להגיש אני לא אסיים בזמן את כל חודש ינואר 2003 ביליתי בחוסר שינה
(ואם תלכו בארכיון לתקופה ההיא תראו את מיעוט ההודעות שלי בתקופה ההיא. ואז הגיע היומולדת שלי
- מלאו לי 20 שנה- גיל עגול , אך כנראה לאור חוסר ההשתתפות שלי בפורום באותה תקופה שרשור המזל טוב שלי נפתח 4 ימים אחרי ואדם אחד השתתף בו
בסמסטר השני החיים כבר החלו להשתנות לי פתאום מול העיניים. אני חושב שבמרץ האחרון היתה הפעם הראשונה האמיתית שאני יכול להגיד בוודאות שהייתי מאושר
, בלי עצב מבפנים, בלי דמעה בזוית של העין פשוט מאושר
וזה מדהים איך חיים יכולים להשתנות בכזו קיצוניות מהדיכאון שפקד אותי בינואר לאושר הגדול הזה במרץ אבל כנראה אלו החיים החודשים החלו מאבדים את עצמם בתוך זרם הזמן הגדול וכך רדפו אירוע אחרי אירוע, חבר טוב שלי ניסה להתאבד ואני לא יכולתי להציל אותו באותו רגע
, מזל שהיו שם אנשים שכן הצילו אותו |נושם לרווחה| הופעות ועוד הופעות נקודות אור בשנה האחרונה
פגשתי אנשים חדשים ומדהימים בפורום עברי בתפוז(אוהב את כולכם באמת
) ב"חופש הגדול" (המושג הזה כבר לא דומה למה שאתם מכירים) פשוט היתה תקופה של הנאה צרופה, כמו שהייתי זקוק תקופה ארוכה כל כך פשוט לנוח
מפגש הפורום הראשון, (אתם זוכרים?) תאמינו לי אתם חבורה שקשה לארגן לכם מפגש
אבל בכל זאת המפגש יצא לדרך ואני חושב שזה היה ממש ממש כיף לפגוש את כולכם
הימים חלפו ,השבועות החלו רצים החודשים מתחלפים והסמסטר ה5 במספר התחיל בלימודי
. אני מניח שכולכם זוכרים את המוות של דוד שלי ז"ל
ביום השני ללימודים. אני לא דמיינתי שזה יגיע מהר כל כך אבל כך קרה והאמת זה עדיין נראה לי כמו חלום שאני כל רגע אמור להקיץ ממנו לחיים טובים באמת. לא דמיינתי ששנה ג' היא כל כך עמוסה (אבל זה רק כי אני חייב לעשות את שנה ג' בשנה אחת ולא בשנה וחצי)

(הוא כל כך חסר לי) סוף השנה היתה בסימן עליה בשבילי בפורום ובחיי הפרטיים התמנתי למנהל פה
, העבודות שלי זזות והציונים טובים
(בלי עין רעה) והחיוך חזר לי לחיים
, חיוך אמיתי שכזה לא מזוייף חיוך של התחלה חדשה כי השנה שעומדת לפני הולכת להיות אחת השנים היותר משמעותיות בחיי
, ואני בהחלט שמח להגיד שאת כל מה שקיויתי להספיק הספקתי
וכל מה שחלמתי לעשות עשיתי
ובעצם אין לי סיבה אמיתית לתת לעצב ההוא מבפנים ,שמציק ומפריע
, להשתלט לי על החיים ולהסיט אותם ממסלולם המחוייך אני חושב שלסיכום זו היתה שנה של קיצוניות הרבה נקודות נמוכות ביותר (בעיקר בתחילת השנה) הרבה מאוד נקודות אור
והרבה נקודות של היי גבוהה (בעיקר עכשיו בסוף השנה) משהו בחיים האלו משתנה לי מול העיניים כל הזמן ואני שמח לראות שהם הולכים לכיוון חיובי מי יתן ויום אחד אוכל להפסיק לברוח מהצללים בנשמה
שלכם אוהב
תומר נ.ב. מי שקרא את הכל - בחייאת כל הכבוד לכם , זה ממש ממש ארוך היה.