מילות מפתח - הכללים?

• פותח הנושא dses
  • פורסם בתאריך

dses

New member
מילות מפתח - הכללים?

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי מילות מפתח. אם אני כותב תוכן, האם כל מילה בתוכן תזוהה על ידי מנועי החיפוש כמילת מפתח או שרק מילים עם הדגשה מסויימת. האם במשפט "מכונית אדומה, נוסעת מהר יותר" מנועי החיפוש יתייחסו לכל מילה בנפרד או לצירופי המילים הבאות "מכונית אדומה" ו-"נוסעת מהר יותר" בשני מילות מפתח בגלל הפסיק ביניהן אני טיפה מבולבל ואודה להסבר. תודה

אינדוקס ע"י מנועי חיפוש

הי, כל צירוף אותיות הוא מילת מפתח וכל מספר מילים יכולים גם להיות "מילת מפתח" מנוע החיפוש לא מבין אנגלית ולא עברית הוא "יודע" לזהות רצף אותיות. אם בעמוד מסויים הצירוף "מכונית אדומה" יופיע מספר פעמים בתוכן כולל בtitle, ב-header של העמוד, במטה טגס ואולי גם ב-alt tag עבור התמונה, סביר להניח שמנוע החיפוש יזהה כי העמוד מדבר על "מכונית אדומה". אם תבחר לקדם את מילת המפתח "מכונית אדומה מודל 88" והצירוף הזה יופיע בכל הנ"ל סביר שגוגל יבין שעל זה מדבר העמוד. ואז כאשר הלקוח (המחפש) יקליד "מכונית אדומה מודל 88" והאתר שלך יהיה הכי מתאים יש לך סיכוי טוב להופיע בתוצאה טובה (בכפוף לרמת התחרות). לעצם הענין תוכל גם אולי לקבל תוצאות עבור המילה "מכונית" אבל סביר שבמקרה הנ"ל תתחרה עם מליוני אתרים... עמית

dses

New member
תגים מיוחדים למילות מפתח

ראשית אחלה תשובה, תודה קראתי שאם מילה מוגשת ב-<b> יש לה משקל רב יותר לצורך זיהויה על ידי מנוע החיפוש האם זה נכון ואם כן האם יש עוד דברים כאלו?

Zakariya1

New member
כן זה נכון + גם אם המילה בפונט גדול יותר

ואם ץעשה קישורים פנימיים באתר עם תחת מילת המפתח זה גם עוזר. ישנו סיכום לא רע של העניין באתר K.CO.IL ממליץ לך לקרוא שם - סיכום על תגיות מטה. בהצלחה.

dses

New member
דירוג על ידי מנוע חיפוש גוגל

האם הקצאת איזור בדף שבו אני ירכז מילות מפתח שונות מודגשות וכדו' עלול להוביל ל"ענישה" של מנוע החיפוש שלש גוגל? האם הוא עשוי לזהות ריכוז כזה כשימוש פסול או שזה תקין? ראיתי הרבה אתרים שיוצרים קישורים שכותרתם תגים נוספים ותחת זה שמים המון מילות מפתח ומכאן השאלה

chiklamba

New member
מילות מפתח - הכללים?

לפי דעתי זה לא שווה ערך לחיפוש במנוע של גוגל או למילות מפתח מה שאומר שזה לא משנה - כל מילה תיחשב אבל מכונית אדומה והמכונית האדומה זה כבר מילים שונות gtips.co.il

למעלה